Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az első és legfontosabb infó az, hogy két idősíkban harcolhatunk majd, a 80-as évek végén (itt a régi ismerősök állnak majd csatasorba), illetve 2025-ben a második hidegháború kezdetekor, ahol is Kína és az USA egymásnak feszül a Föld utolsó utáni tartalékainak a birtoklásáért (itt David Mason lesz a főszereplő, aki a fia annak a Mason-nek, akit a Black Ops-ban megismerhettünk).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
-
viktor82
őstag
Legalább Nuketown van azzal elszórakozom a több pálya ga..é!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
jegenye77
addikt
válasz laca000 #1316 üzenetére
laca000 Elnézést kell,hogy kérjek tőled!
Ez tényleg űber fos lett!
A hétvégén megvettem és adtam neki több esélyt is de annyira rossz,hogy az már fáj!
Lézeres fegyók meg megráz az a kis bizbasz meg lesokkol a pajzs!
Mintha Crysis lenne nagyon gagyiban!
Uninstall és vissza MW3-hoz.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
tomic
addikt
válasz djculture #1350 üzenetére
Na látod arra kíváncsi vagyok, és meg is veszem. De csakis a multija miatt. A single részt semelyiken sem toltam.
Remélem lesz dedikált szerver hozzá. Anno BO béreltünk és csakis akkor volt bannolva valaki ha többen szóltak és egyértelműen látszott a csalás. Akkor nekem mindegy mennyi csaló lesz.
Sajnos azok mindig is lesznek.Gyufaaa A pályák azért nem lettek rosszak. 2 kivételével. (hajó,mozi)
[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Na jól van, akkor kinek is tetszik ez a játék a jelenlevők közül? (Nekem igen)
-
ferero
tag
válasz laca000 #1367 üzenetére
felesleges keseregni. vagy az egyik jön be vagy a másik. nagyon kevés embernek jön be mind a két készítő játéka egyszerre. ha egyik se tetszik, sőt más se, magunkba kell keresgélni, vagy más elfoglaltságot nézni, ami leköt.
arra shockizére van valami perk vagy akármi?
"Taurus"
-
Zin
őstag
Több mint félmilliárd dolláros bevételt hozott értékesítésének első napján a Call of Duty lövöldözős videojáték-sorozat legújabb része, a Black Ops II., és ezzel minden idők legjelentősebb szórakoztatóipari premierjét könyvelheti el - közölte a játékot november 13. óta forgalmazó Activision Blizzard Inc.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
radi8tor
MODERÁTOR
Maradjunk a topic témájánál!
Köszönöm!
⭐ Stella
-
everestHUN
csendes tag
Kíváncsi leszek mennyi idő alatt fogják feltörni a multit [Videó róla]
2014
-
dunc
nagyúr
A single zseniális !
-
barnaki
aktív tag
válasz ForRedGlory #1379 üzenetére
Lehet várni kell egy kicsit amíg feldolgozzák, nem hiszem hogy rögtön látszana.
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
viktor82
őstag
válasz ForRedGlory #1379 üzenetére
PÜ
[ Szerkesztve ]
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Casanova*
veterán
jó volt PH-sokkal játszani, adtuk nekik.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
tupacamaru
veterán
-
Casanova*
veterán
válasz McNamara #1385 üzenetére
holnap is alázzuk a népet! jöjjön lackomester! jól nyomja! vagy talán csal. nem tudom?
leírná valaki hogy tudok színt rakni a fegyóra?! mai napig nem jöttem rá. ennyire hülye nem lehetek.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
killer095
őstag
na megvan az első gold camom Type25-re
+ a második is majdnem teljesen (DSR-50) már csak 2x 5 kill streak kéneÉs a lényeg második prestigebe léptem huráá!! lehet tapsolni
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
kribe
őstag
Egy jó kis meccs mai napról... Hidegfegyver Pro
A feltöltés jelenleg 45%-nál tart úgyhogy türelem, 1-2 óra múlva nézhető...
Holnap reggel viszont elutazom a nőmmel pár napra, azért linkeltem most be.My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
kissadam22
tag
sziasztok nem engedi a gamepadot haszmálmi nem lehet a controllert beállítani a bill+egér helyet. probáltam de semmi mit kell csinálni. hogy controllerrel nyomjam
köszi -
nanus
senior tag
Nem tudom volt -e már ,de akik hiányolják az AK-t ezt a fegyót megtalálják helyette..... [link]
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
-
Rav3n02
senior tag
Bár az MW3 után úgy döntöttem, nem veszek meg több részt, főleg nem egy olyat, ami a jövőben játszódik (valamiért ódzkodom ettől a témától, főleg egy CoD esetében), mégis megtörtem és bár nem a megjelenés napján hanem 4 napra rá ,de megvettem....hát...tegnap felraktam egy seggel kipörgettem a singlet és elkezdtem a multit is...azt kell, hogy mondjam, hogy a multiplayer a CoD4 óta a legjobb....főleg első benyomások alapján...A single player is nagyon tetszett az MW2 és BO után a harmadik legjobb sztori és megvalósítás...szerintem ez a játék nagyon el lett találva, le a kalappal a Treyarchos srácok előtt
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest