Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karburátor
tag
Ha valaki játszana privát meccset dobjon már egy meghívot. Vagy valami...
-
henesa
aktív tag
válasz karburátor #9901 üzenetére
felvettelek most mennék én is hátha tudnák jó pingel nyomulni kicsit
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
Kr/\toS
senior tag
Szerintem nagyon jó elgondolás az IW net, de sokkal stabilabbra kellett volna csinálni a matchmaking-et, esetleg regionális dedikált szerverparkkal megtámogatni; a milliárd dolláros bevételböl csak futná pár koszos tegrára. A meccsek utáni lobbit kihagytam volna; majd konfigurál kasztot a juzer ha kilép vagy ha belép a barakk menübe. Ezen felül a nagyrésze jó elgondolás, sosincs üres vagy részrehajló felállás.
[ Szerkesztve ]
-
Tanker21
tag
válasz Tanker21 #9825 üzenetére
Tegnap írtam, hogy elcsúszott a HUD multiba és nem tudtam miért. Hát most rájöttem. Leírom, hátha valakinek előjönne, bár elég egyedi problémának tűnik.
A gond okozóját fél óra keresés után találtam meg a players mappában. Először azt hittem ha törlöm a config.cfg-ket akkor megjavul de semmi nem változott. Aztán láttam, hogy van lent három settings fájl:
settings_c_zip.iw4 <- Main menu (amiből át lehet lépni a játékmódokba)
settings_s_zip.iw4 <- Single Player
settings_m_zip.iw4 <- Multi PlayerKitöröltem az összeset és láss csodát megjavult a kijelző, de a Main menu-ben a %-ok lenullázódtak. Ezt viszont már gyorsan megoldottam azzal, hogy mind1-ik játékmódban lejátszottam egy pályát és visszaugrottak a régi értékek.
Egyébként csak a settings_c_zip.iw4 fájl volt hibás a dologban úgy, hogy ha valaki netán találkozna ezzel a problémával akkor csak azt törölje, bár az se baj ha mindet törli mert játék indításkor újra létrehozza őket.
Remélem senki nem találkozik ezzel a hibával, mert nagyon idegesítő, de ha mégis, hát itt van rá a megoldás, bár kicsit fapados.
-
dokee78
félisten
WinXP-m van és ha kimásolom a Steamból a játékot,majd felrakok egy Win7-et és bemásolom ahova kell akkor fog működni a játék?
-
Kommy
veterán
válasz dokee78 #9905 üzenetére
Én úgy szoktam csinálni, hogy az egész steam mappát lementem másik vinyóra, és újratelepítés után újra felrakom a steamet ugyan abba a mappába, ahol az elmentett fájlok vannak, és tökéletesen működik , utána, szóval neked is menni fog így , vagy csinálj backupot a játékról.
-
MATEO6600
őstag
Mi a teendő akkor, ha egy szemét szerver miatt 1 killért 40 szintet ugrott a levelem?
Nem akarok Prestige szintet kezdeni. -
henesa
aktív tag
Most már egymásután azt csinálja ez a " drága " játék hogy nem a játék előtt vagy után dob le unable to.......... szarral NEM hanem végigengedi a játékot és mielőtt besöpörné a kedves játékos a megérdemelt xp-ket na azelőtt server time out-al ledob és buktam az összes pontot ezt most egymásután 3 -szor csinálta Ugyan milyen meglepetést tartogat még ez a
kib...... tt k....a " játék " ?Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
Siiiiix
tag
1.0.80 as verziószám most mit takar? Jó lenne ha valahol közölve lenne a patch ek tartalma
-
KisRod
tag
Tényleg egyre rosszabb az egész. Setting up game... várok, semmi, várok várok, semmi, 3 perc utána feladtam. Aztán mostmár nekem is akad exe hiba, pedig eddig engem elkerült.
De a kedvencem az az, amikor elteszem mondjuk az AC-130 at, h majd később hentelek vele, aztán közben kidob, ez is már nem egszer fordult elő
Más
Last stand perknél mindenképpen az M9 et rántom elő, vagy átlehet állítani? Mert ha van final stand deathstreak, akkor ott a rendes fegyverrel tudok lőni..Keep calm & Forza Juve! | Battletag: KisRod#2543
-
LamaCube
addikt
A röhej az,hogy olvasgattam virágbolti fórumokat és akinek működik a multi annak semmiféle ilyen szánalmas hibák nem jönnek elő.(jó tudom ők még a régebbi verzióval tolják)Most erre mit tegyen az ember???
Így kell az embereket az eredeti játékok megvételéről leszoktatni.Engem ezek után meggyőztek...Értem,hogy miért nem jött ki demó mw2-ről ügyes fogás volt semmi demo semmi kipróbálási lehetőség .Jó pr-munka és szédítés az emberek felé.Nem akarok vitát indítani ki vagy mi hibája ez az egész ,de az tuti,hogy nem korrekt,hogy azokat is szívatják akik pénzt adtak érte.Amint megjósoltam a crackerek nem unják meg nem is értem miért gondolta ezt bárki is.Megyek és kitöltök egy lottótMaga a játék nem rossz lehet(ett) vele szórakozni.A vac az meg egy vac-ak semmiség mint látjuk ott is csak a nagy ámítás történt semmi más.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
ikszdéé
csendes tag
válasz LamaCube #9927 üzenetére
Én örültem volna egy olyan fajta fejlesztésnek, folyamatos bővítgetésnek, mint ami a Team Fortress 2-ben van. Mindig hoznak valami új, jó dolgot a játékba. De hát semmi sem lehet tökéletes.
A Bad Company 2-n pedig erősen gondolkozom, hogy megveszem, talán visszahoz egy kicsit a COD UO Base Assault hangulatból, ha nem is teljesen, de legalább vannak járművek
[ Szerkesztve ]
epic
-
feka007
veterán
Ennyit magáról a Steamről is.. Mi az, hogy ha el akarok adni egy játékot mert meguntam, akkor az összes többinek is mennie kell? Ja és akkor a szabályzatuk szerint még eladni se lehetne elvileg, pff.. Még jó, hogy csak ez az egy game van nekem Steamen, így el tudom adni a g*cibe..
[ Szerkesztve ]
-
Jimmy66
senior tag
válasz Norbika88 #9921 üzenetére
Nekem megoldódott!
Az volt a probléma,hogy a "C" meghajtón nem volt elég hely, ezért csináltam egy új mappát D:\Játékok\CoDMW2.
Na ezt nem kellett volna, mivel az ékezet bezavar...
Lekaptam mindent sorba ( Vezérlőpult>Programok eltávolítása ) a két játékot (Single, multi) majd a Steam-et is. Registry tisztítás (Ccleaner) majd újra indítás.
Csináltam egy új mappát D:\Steam és ide telepítettem az előző regisztrációmmal.
Azóta tökéletesen működik! Igaz offline módban használom...
-
ooooobi
senior tag
válasz MATEO6600 #9931 üzenetére
valaki itt régebben írt róla h nullázta a profilját, olvass vissza
más:
Amugy bármikor ide felnézek csak a sírás megy h így szar úgy szar mert ledob, stb.
Akkor nem kell vele játszani, el kell adni, vagy elrakni h legyen mivel nosztalgiázni 20 év múlva mittudomén. Érdekes h ha engem kidob attól még megmaradnak a killjeim, sőtt az killekért kapott XP is max a végén +ba kapott 1-2ezret bukod el, de ki nem szarja le? Ugyse azért játszok ezzel h a statomat mutogasam lépten nyomon milyen istenkirály vagyok. A prestige10es játékból rögtön lépek, meg onnan is ahol aimosba futok, bár ez utóbbival eddig nem nagyon találkoztam. Mit vesztek? 1-2 percig nem átszok, de valahogy kibírom. Lehet én vagyok túlontúl nyugodt természetü h nem akadok fent ilyen apróságokon.https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
SipiBcs
őstag
válasz ooooobi #9933 üzenetére
Az a gond a jelenlévőkkel.... engem is beleértve (bár én nem nyűglődöm nyilvánosan), hogy a dedikált server megoldás jóval kényelmesebb volt. Alapvetőleg szerintem mindenkinek tetszene ez, ha működne. Jól, pontosan.... úgy ahogy szerették volna működtetni. Én addig nem rinyálok, míg meg nincs az új netem és végre meg tudom változtatni a NAT type: strict jelzésemet. De utána..... :@@@@
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
@rglaaf
veterán
válasz SzlobiG #9919 üzenetére
MW2 1.0.180:
- Fixed a case that could cause stats and achievements to be reset
- Show timestamps in both group and individual chats based on global setting
- Fixed a Steamworks api crash that was affecting Call of Duty: Modern Warfare 2
- Tweaked the connection fallback logic to be more robustPSN:BiZzare_0 ️
-
-
Siiiiix
tag
válasz feka007 #9942 üzenetére
Egyre nagyobb baromságokat beszélsz... Steam nek nem anti-cheat rendszere a VAC... Steam Accountot TILOS eladni... Ha nem tetszik MIÉRT fogadtad el a szabályzatot azaz MIÉRT regeltél be steamre? idióta...
Am amit írtatok frissítések az nem az mw2-é. Az a steam frissítése az mw2 felé.
-
bul07
nagyúr
steam mostani problémát nem csak a IWnet okozza lehet hogy semmi köze a 177 frissítésnek hozzá
merthogy ahogy LamaCube írta Steam frissítés után jöttek a hibák nem a 177 frissítés utánezek alapján én azt mondom hogy Steam-ből én többet nem kérek soha többet nem veszek olyan játékot amihez köze van a steam-nek
és hogy legyen közelebb szerver milyen szerver a szerver maga a host (ezt honnan gondolom a consolon keresztül a saját gépén átírja hogy menyi xp adjon és ha ő a host már többet is add)
tehát szerintem ha közelebb is tennének IWnet szervert ami csak koordinálja a játékosokat az csak a pingre lenne hatással a hibákra semmilyen hatással nem lenne( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SipiBcs
őstag
Mielőtt egymásnak mennétek..... Peace urak!!
Több probléma kavarodik.
LamaCube problémája a steamtől ered, hogy nem lehet ékezetes könyvtárban a steam, ill. a játék. A többi szarságot az IWNet generálja. Az kezeli a hostrendszert. A maradék meg MW2 bug.
A játékeladást ha - logikával gondolkozunk - teljesen normális, hogy a steam nem támogatja. Ez egy vállalkozás, amely profitorientált. Azt hiszem ez a varázsszó.Nem szamaritánius célokkal jött létre. Sok mindent összefognak, támogatnak.Már-már közösségi portál szaga van a dolognak. Nem dicsérni akarom őket, mert most reggeltem be én is hozzájuk és nincs tapasztalatom, de fikázni véleményem szerint teljesen felesleges.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Lajkó
őstag
Momentán engem ma kidobott vagy 3-4x aztán beállt! Azaz egy szerón nyomtam vagy 25-30 partit!
Lassacskán megoldódik az összes probléma, úgyhogy Kitartás! -
feka007
veterán
válasz Siiiiix #9944 üzenetére
"Ha nem tetszik MIÉRT fogadtad el a szabályzatot azaz MIÉRT regeltél be steamre?"
Na ez aztán az érv.. Azért mert kitalálták, hogy ezzel a foshugy rendszerrel fogják kiadni, így kénytelen voltam bereggelni, ha már máshogy nem megy a game, de ettől még ez ugyanúgy egy köcsögség..
"Steam Accountot TILOS eladni.."
OMG, és akkor? Ha ez le van írva az apróbetűs részbe akkor mi van, egyből megvan magyarázva szted hogy jó ez így? Leülhetsz baromarcú..Remélem leszel olyan helyzetben, hogy el kell adnod még a vesédet is, de ezt az egyet nem fogod tudni..
"Steam nek nem anti-cheat rendszere a VAC..."
Ezen pedig hangosan felnevettem.. [link] Valve Anti Cheat System. Failure.. Tanulj meg írni, aztán majd vitázunk, bár ahhoz még más képességek is hiányoznak nálad..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Dell notebook topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...