Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
KÖsz a gamet
össze is hoztam az 500-fejest vectorralFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Winne
nagyúr
Lassan elhagyjuk a topicot?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Pickle Rick
senior tag
Ki van benne egy kis délutáni hentelésben?
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #29456 üzenetére
Én szerintem jövök, gyors kerékcsere még, ami sajnos nem 4,3 másodperc...
-
busman
veterán
válasz Pickle Rick #29456 üzenetére
Lehet,hogy jövök,ha elalszik a csàvò....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
xrace77
tag
-
LamaCube
addikt
Jövőhéten új játék kezdődik, de ne temessük az mw2-t, mert lehet, hogy visszatérünk. Minden kezdet nehéz alapon
825 óra majdnem 2 év alatt. Ebből lobbyban való dumálgatás, röhögés, min. 100 óra
Napi 18 Ft, évi 6570 Ft. Igen ebben benne van a 2 dlc.
Megérte? Határozottan igen. Az mw3 meg fogja érni? Ezzel a társasággal igen
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #29459 üzenetére
Ezek itt a képen már megvannak neked vagy fél éve legalább.
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #29459 üzenetére
Bakker grat
nekem is csak az hiányzik
szerintetek 200 darab menni fog még 2 nap alatt?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #29463 üzenetére
Akkor miért írhattam, hogy ezek a képen már vagy fél éve biztos megvannak neked?
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Nagy segítséget szeretnék tőletek kérni. Szeretnék egy barátommal játszani az MW2-t coopban . Még eddig nem volt szerencsém így játszani ezért azt sem tudom hogy kezdjek neki. Milyen program kell hozzá és mit hogy kell beállítani. Legyetek szívesek nekem ebben segítséget nyújtani. Előre is köszönöm. A játék nem eredeti.
kengyel
-
chungee
addikt
Hellósztok!
Hogy bírom rábírni gamepad-ra a játékot Meg akarom mutatni a konzolos haveromnak a gémet.
Logitech Dual Action. Vezérlőpult->eszközök és nyomtatók felismerte.
-
LamaCube
addikt
válasz chungee #29476 üzenetére
Szerintem sehogyan sem Van egy progi a neve xpadder ez egy olyan program, amiben be tudod állítani a kontrollert billentyűzet kiosztásra. Egyszerű, csak játék előtt el kell indítani, és elmenteni előtte a beállítást. Egy próbát megér.
kengyel
Én még nem coopoztam még eredetivel sem, így nem tudok segíteni privátban se.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
@rglaaf
veterán
hát gyerekek élmény volt a ma esti játék...kb... most akkor van mw3 kulcs vagy nincs mw3 kulcs ha van akkor orosz de hogy lesz angolositva, és jó pár csaló is akadt
PSN:BiZzare_0 ️
-
tupacamaru
veterán
-----------------------------------Vége---------------------------
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #29481 üzenetére
+1
-
Pickle Rick
senior tag
válasz tupacamaru #29481 üzenetére
Enyém lesz az utolsó hsz. és köszönöm a ma esti játékot.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
S4ND3R
tag
válasz Pickle Rick #29483 üzenetére
Vagy az enyém?
Akkor ez most hogy is van? Tudom az Ausztrálok már mindjárt nyomják...
??????????És itt álljon az utókornak az első screenshot amit multiban csináltam még elég gyenge stattal... Level 12
R.I.P.!!!
-
S4ND3R
tag
10 perc után már 4700 emberke tolja Steam & Game Stats szerint...
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #29480 üzenetére
Jó volt. Lackóé lett az uccsó lövés. Aki nem volt ott meg ......
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
kissz84
tag
Remélem az asszony születésnapomra meg lep egy MW3al 13.án
Jobb tűzben égni mint húgyban ázni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest