Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lankadatlan
tag
nah most toltam le 3 kör demo-t!
Persze találkoztam szép lengyelekkel akik szépen használják a wh-t!!!
Útálom őket
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
-
Lankadatlan
tag
Nah jah meg a kedvenc Németeimmel!
Jah kössz Cube és Tanker+ Sakál is a gammet!
[ Szerkesztve ]
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
SipiBcs
őstag
válasz tupacamaru #25252 üzenetére
Picit kevesebből jön ki, mint a te cuccod és lenyomja bármilyen tesztben ahogy utánaolvastam!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Laraxior
titán
válasz SipiBcs #25254 üzenetére
azért azt nem mondanám,hogy lenyomja...de azt is vedd alapul hogy az 1366,már több mint egy éves rendszer
Csinálunk majd tesztet fater?
1366 vs 1155"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sp@rtan
senior tag
0 prestige-es voltam, és lvl69, amikor bedobott a rustra. Ennek megörültem, mivel rustot ritkán adja be, és nagyon szeretem... Elkezdek játszani, látom a chatboxban gyorsan megy a szöveg. Mondom na mi a.... ? Játszom tovább, egyszer csak kidob valami security error-ral, erre nézem, lvl70, titlek és emblemek 90%a megvan, minden fegyver kimaxolva...
Mi a jó ebben egyes embereknek? Így már alig van értelme a játéknak...
-
Laraxior
titán
nah vájá amíg megjön az új alaplapom
addig egy kis ízelítő: HexaCore power =)[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #25261 üzenetére
Sry, átértékeltem 7-Zip forever!
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #25263 üzenetére
naná...szerdán itt az UD7...addig alapórajellel tolom
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Winne
nagyúr
Én nem fogom szénnéhúzni, így maradok külső szemlélő, de a 2500k-ból hoznak ki 5200 feletti órajeleket is.
Nem tudom, hogy a hűtőmnek lesz-e furat a lapon, mert a gigánál nem látszik a képen a 775-ös furat, de meglátjuk nemsokára...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
tupacamaru
veterán
Hogy az alaplapon van-e 775-ös hűtőnek furat? Nem fordítva szokott lenni?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #25267 üzenetére
Furat. A hűtőnek.
-
LamaCube
addikt
Bakker egy fos játék miatt kidobni ennyi pénzt a fejlesztésre. Gondolok itt BO és Crysis 2
Mondjuk még Crysis 2 -t megértem, de BO-hoz venni egy gépet, hogy ne laggoljonWinne mit keres egy 775 proci hűtőjének a helye az alaplapodon Nem i5 lesz a rendszered?
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #25271 üzenetére
Pont ezaz, hogy az Asrockokon rajta van, úgy tűnik a Gigabyteokon nincsen, de pár nap és meglátom. Amúgy van a hűtőmhöz lefogató keret, ha nem lesz jó rá, akkor megy rá a gyári és nem lesz tuning a lapcseréig.
-
Laraxior
titán
kétlem..mert a Gigabyte alaplapokon nincsen 775ös lyukosztás...nekem is le kell cserélnem a hűtőblokkomat.
-
SipiBcs
őstag
válasz LamaCube #25269 üzenetére
Régóta terveztem, most ugrott be a zsebembe egy kis cash.
Az AsRock alaplapokról majdhogynem ódákat zengenek socket 1155-nél és tényleg van a 775-ös hűtöknek furat. (tehát marad a freezer 7 pro) A Giga lapjain tutti nincs, ott 1156-os felfogatót kell tenni hozzá.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
busman
veterán
Nah megjöttek a ziphuszárok.. haha~
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Laraxior
titán
válasz SipiBcs #25275 üzenetére
már 1366nál is elég fasza volt az ASRock..de 1155nél majdhogynem csúcskategória lett
-
SipiBcs
őstag
válasz LamaCube #25276 üzenetére
Az 1366-os és az 1155-ös socket topicjaiban.... Különben meg ott volt, hogy majdhogynem! Én is félve veszem meg, de olyan ámbörök akiknek a szakmaiságukra vagy tapasztalatukra adok... olyan fórumtársak írtak jókat!
Tessék... Lara is hozzátett!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz LamaCube #25282 üzenetére
-
LackoMester
addikt
Nemrosszak az AsRock deszkák, sőt egyre jobbak, ( pláne, h. ha csak az van soc. 1155 ) de nalam az Asus a bejövő.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #25289 üzenetére
Honnan veszed, hogy csak az van?
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz SipiBcs #25279 üzenetére
Ugye, hogy ugye ?! Mondtam én Neked, hogy jó kis lapok ezek. Nálunk van vagy 80 db a cégnél, és talán ha egynél volt gond az integrált VGA-val. És ezek már nem is annyira friss lapok.
BigStraw: nagyon LOL, igaz csak a hülye nem veszi észre. Bár én ebbe is képes lennék belerohanni. Ha meg valaki szétlövi az egyiket, nekik is annyi.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #25294 üzenetére
AsRock, Gigabyte nem egykutya??
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #25292 üzenetére
Cégben ilyenek vannak?
@(#25294) LackoMester: nem úgy írtuk, hanem úgy olvastad!
@(#25295) tupacamaru: de nem ám!
-
Svájcinéger
őstag
Jah. Irodai melóra tökéletes ! De nem ez a chipkészlet. Még LGA775-ös deszkák azok.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #25297 üzenetére
Akkor teljesen mások.
-
BigStraw
senior tag
válasz Pickle Rick #25293 üzenetére
Én tettem le őket
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
Svájcinéger
őstag
Sajnos igen. Ha 80 db ilyen gépünk lenne ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Warhammer 40.000
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...