Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
1.4 patch óta xfire-ról nem tudok felmenni szerverre.úgy kifagyasztja a gépet csak resetelni tudok
ha simán a multiból lépek fel valahova nincs semmi gondom...
(origi)
másnak nincs ilyen problémája? -
LACKA0670
csendes tag
thx az 1.4-es lanfixet ;D
-
Tsumaas
senior tag
Egyik barátommal, (becenév)szerint Fecskével költői szívünknek nem tudtunk parancsolni, és húsvét alkalmából, (locsoló)verseket fabrikáltunk. Ezek kicsit elborult, favicc beütésüek. Magyarul: Unatkoztunk matekórán.
Verrüctön jártam,
Zombi hordát láttam,
Halott nácik voltak,
Lábuk nem volt, csúsztak,
Ládából előbújt a maci,
Mert a legkisebb is számít, TescoooZöld erdőben jártam,
Kempeltem a sárban,
Nem láttam a flash-től,
Hun a kék ibolya?Zöld erdőben jártam,
Kezemben volt AK,
You killed teammate: Kék Ibolya
Té, eSeRY, enterCountdown-on jártam,
Sabotage-t láttam,
Lelőttem a védőt,
K*** anyád, MARTYRDOOOOM
Én kis kertész legény vagyok,
Crossfire-ön csipázgatok,
Ki akartam nézni,
HEADSHOOOTZöld erdőben jártam,
Greek volt a neve,
Nem akartam kifogyni,
Press F to swamp G36cKillhous-on jártam,
Map nevében két L,
Bementem egy házba,
R*hadt *nyád, GLHard work beats talent.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Tsumaas #5154 üzenetére
hát ez állat volt meg most is röhögök grat az irományhoz bekerültél a honlapom forumába is
muszály volt megosztanom a többiekkel is természetesen a nevedet és az itteni oldalt forrásnak is beirtam
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz bognar110 #5156 üzenetére
gamecopyworld.com, ha a fő lkeresőben nem jön be az oldal, akkor kattitntasz a mirror 1-re, belépsz, és a játék listából kikeresed CoD -ot, mindent megtalálsz hozzá, több féle lanfixet is.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
bognar110
őstag
cod 5 be rámegyek hogy refresch frissítés és nem tölti be a szerveket miért ?????
[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki el tudja mondani hogy az új zombis pályán, a double tap, speed cola, stb. ha felveszed mit csinál? Érdekelne
Köszi előre is
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ezzel így vagyok én is. Meg valahogy régebbi cod játékosai között kevesebb a fikázó debil tízéves, cod4-et játszva elég lehangoló a hazai társadalom. Amúgy nem rossz game, csak az egymás szájába spwanolós tipikus cod betegség viszi ki az agyamat. (tdm)
---
Ez a zombi verrükt meg elég jó lett, tetszik.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Csiborbogár
őstag
Sziasztok!
Ma kidobott minden alakalommala szrver, azzal az üzenettel, hogy Corrupted File/Memory
Mit jelent ez?
Zsír eredeti játékom van.Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
henesa
aktív tag
Hi!!! valaki esetleg nem dobna ha tud extra xp-s szerót az X nem dob egyet sem
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
Tsumaas
senior tag
válasz Csiborbogár #5163 üzenetére
Engem is kivágott a szerver, aztán frissítettem a pb-t és azóta jó. Most volt valami update, mert sokakat láttam akiket a pb kidobott a szerverről.
Hard work beats talent.
-
Anubiss
tag
Üdv mindenkinek!
Mitől van az, hogy ha Verrücktön elkezdek játszani (akár Co-op, akár Solo) a kép elsötétül és a monitoron "No Signal" felirat jelenik meg, a másiknál pedig "Connection Interrupted" felirat jelenik meg, majd őt is kidobja. Nálam más nem segít csak a reset. Ez mitől van? (nem eredeti, Lan fix mind a kettő gépen fent van és azt hiszem safe mode-ban indítottam el...)
[ Szerkesztve ]
-
Bukta7
tag
üdv!
a Zombie Verrücktön nem tudja vki, hogy hogyan használjam azt a robbanócuccost, meg miben segít a falon lévő barhoz kapott bipod vagy aztis hogy kell használni? -
BandiHUN
veterán
nem tom,milyen robbanó cuccosra gondolsz,lehet bouncing betty-t venni,de az közelitésre kapcsol,a bipod meg olyankor számit,ha lefekszel,akkor tudod letámasztani a fegyót,és akkor nem szór annyira,f gombbal
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
bognar110
őstag
Hellosztok nekem lenne egy problémám régen felraktam a cod 5 öt akkor semmi bajja nem volt full grafon ment akadás nélkül de most is! De nagyon baszkolodik a kép a füst ott marad a képernyön a fák iss és csak utána tűnik el ha oldalra a nézek a füst iggy nem is tudom nagyon rossz nem tudom mitől. elmosódik a kép! Valaki segíthetne
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz bognar110 #5170 üzenetére
lehet nem ártana egy videokari driver újrarakás,esetleg a directx-et is frissiteni...ami még lehet,hogy hibás a vidkari.esetleg kérdezz rá a jelenségre a topicjában is/lehet a kereső dob valamit,hogy másnak is volt ilyen hibája korábban.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz bognar110 #5172 üzenetére
remélem is...de most erre mondjam azt,hogy ez azért nem életbiztositás,ehhez a gémhez nincs külön patch semmilyen vidkarira,eddig nem is hallottam igazán ilyenről,amit irtál...nekem a 4850-el voltak kisebb megjelenitési hibák,de azt is driver orvosolta pl.,DX problémám is akadt már,amikor régi játékot tettem fel,és felülirta a lemezen levő régi verzióval a fájljait,de bedobtam a lemezt,manuálisan arról DXsetup,vagy berakok valami mégújabb gémet,és simán megoldotta.nem azt mondtam igazán,hogy a karid rossz,főleg ha mással megy,lehet ilyen triviális oka is,mint ahogy a nem kellően friss driver is.
-
GAbre
veterán
Vki tudja,h lehet coop-ozni hamachival!?
Mert a ping megy,de nem látjuk 1mást!Avatar
-
GAbre
veterán
Vagy nem lehet csatlakozni konzolon ipre?tud vki konzolparancsot erre?
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Az új zombie pályán a ládában mi az a maci? Egyszer sikerült kipörgetnem, de pont hátbavágott egy szemétláda
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
attos71
tag
Virágboltos cod5-met fressítettem 1.4 re, majd 1.4 client mp patch, de a pb kivág szinte minden szerverről ezzel a 'corrupted files/memory xxxxx' végű hibaüzivel... 1.3 patch alatt nem volt ilyen problémám... Valaki tudna valami okosságot erre ('a vedd meg az eredetit' szövegen kívül )? Meg jó kis magyar cod5 szerverek címeit esetleg, mer a xfire felhozatala elég vérszegény lett, és amiket fel is hoz, szinte mind üres, vagy legalábbis annak látszik...
bera
-
GAbre
veterán
válasz attos71 #5181 üzenetére
Szerintem nem mindenkinek van pénze,"minden" eredetit +venni!
Nekem is van jópár eredeti játékom,gondolkoztam is,h ezt +veszem,de drága,és utánna kirúgtak,így pénzem sincs már,h ugráljak!
Amúgy az oprendszerem is eredeti(nemsokan mondhatják el ezt szerintem)
És itt jön elő a jó öreg probléma,ha mindent legálisan akarnál,akkor vagy vmi igazgatónak kell lened(vagy milliomosnak)
Vagy van 1 p3-as géped(mivel azt is pénzből fejleszted/súlyos pénzből/),és ahhoz veszel legálisan 1000ft-os játékokat!Így mire eljutsz a cod5ig,az jópár év.....Amúgy tud vki cod5 szerót ami több xp- ad,mint a sima szerverek???(1.4 patch)
-
Pitbullos
aktív tag
ne kövesd el a hibát amit én hogy megvettem ez a játék nem éri meg a 5000 ft se
csak a baj van vele bug hiba halmazok stb
meg is irtam terarch foruman h feldughatja magának menyen tanuljon meg az iw sektol hogyan kell normalisan elkésziteni egy fsp játékot.
kiadtak 4 rohadt patchet és még a hibák tobbsége most is jelen van az 1.4 linux semmit nem valtozott ugyanazok a mod és custom map hibák vannak mint az 1.3 nál.
egyett megtanultam többet soha nem veszek játékot ettöl az idiota terarchtol örülök hogy szét válnak és az IW csak modern warfare sorozatot fogja csinalni a cod marad az amatör terarchnak.[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
GAbre
veterán
válasz Pitbullos #5183 üzenetére
Gondolkoztam rajta,de nekem annyira nemjött be,ez a coop,+ a zombi király benne!
De ennyi!(nah jó,még türhető a single)
1x multin végigvittem 65re,aztán próbáltam presitige-eket csinálni,de akkor is felhúzott csak!
Én szerintem a COd 4 a kiály,azt nagyon eltalálták!Single,multi,mind a 2ő jó!
Csak Co-op hiányzik belőle....Avatar
-
Tsumaas
senior tag
válasz Pitbullos #5183 üzenetére
Nem értelek titeket. Annyira nem rossz. De ha már ilyen rossz, akkor nem kell vele játszani. Add el és kész, nem panaszkodni. Főleg, hogy te még szervert is bérelsz. Vagy annyira nem is rossz... Nekem bejött. Nem hasonlítgatom folyton össze más játékokkal, hanem játszok vele. Szerintem jó a zombi, a co-op, a multi az elején kicsit bugos volt, de mostanra elmegy.
Hard work beats talent.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Tsumaas #5185 üzenetére
nincs szerverem mert vissza allitottam cod4 re es a klant is megszuntettem mert nem erdemes cod5 re csinalni mert se modok se a custom mappok nem mennek a linuxon normalison es alapjatekot nem jatszuk mert nem er semmit a coop zombi meg egy ido utan mar unalmas lett
en a modok es custom mappok miatt vettem meg de egyiket se tudom hasznalni ezert vagyok kiakadva arra az idiota terarchra
a btd zombi se lessz egyelore kiadva a rengeteg bug es hiba miatt cod5 re[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Rossi
addikt
Lassan végigérek a játékon, és nem értem azokat akik szidják. Nekem nagyon tetszik, akármennyire is scriptelt... A grafika simán felülmúlja a MW-ét, néhol meg kellett állnom gyönyörködni (pl. szálló pernye, szivárvány).
Ügyesek ezek a Treyarch-os srácok.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
-
Pitbullos
aktív tag
A grafika simán felülmúlja a MW-ét, néhol meg kellett állnom gyönyörködni
nem sok jo minosegu jatekot jatszottal te ahogy latom ez a grafika a mai szinvonaltol messze van
a crysis ,farcry2 fear 2 azoknal van a grafika[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
Tsumaas
senior tag
válasz Pitbullos #5189 üzenetére
mai szinvonaltol messze van
Hát szerintem ez nem így van. A Fry Cry 2-től nem sokkal rosszabb a grafikája és játékmenetben sokkal jobb... az FC2 egy idő után unalmas... A Crysisnek gyönyörű grafikája van, ha megfelelő erőmű van alatta... Ha meg nem akkor meg, mint egy átlagosnál kicsit jobb FPS.Hard work beats talent.
-
Pitbullos
aktív tag
válasz Tsumaas #5191 üzenetére
hat a farcry2 graftol fenyevekkel le van maradva
nekem fullon megy mindket jatek es a kulonbseg nagyon nagy de hat ezt a szamok is mutatjak hogy mennyire gyenge a cod5 10 ev mulva se eri el a cod4 hirnevet nem hiaba valik el az iw az amatoroktol mert be mocskoljak a munkajukat
a farcry2 800x600 felbontasba ad olyan grafot mint a cod5 1250x1024 en[ Szerkesztve ]
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php
-
attos71
tag
Akko' még1szer: virágboltos cod5-met fressítettem 1.4 re, majd 1.4 client mp patch, de a pb kivág szinte minden szerverről ezzel a 'corrupted files/memory xxxxx' végű hibaüzivel... 1.3 patch alatt nem volt ilyen problémám... Valaki tudna valami okosságot erre ('a vedd meg az eredetit' szövegen kívül )? Meg jó kis magyar cod5 szerverek címeit esetleg, mer a xfire felhozatala elég vérszegény lett, és amiket fel is hoz, szinte mind üres, vagy legalábbis annak látszik...
Szerintem meg jó a farcry1-2, cod1-2-4-5, moh összes, bf összes, hl összes...stb...bera
-
Rossi
addikt
válasz Pitbullos #5189 üzenetére
Most toltam végig a Mirror's Edge-et, megvolt a Crysis, a Crysis Warhead, a Far Cry 2 jelenleg is fent van a gépemen, szóval van fogalmam a jó grafikáról szerintem.
Sajnálom, hogy neked nehéz kielégíteni az igényeidet...
Bugokról meg annyit, hogy én még eggyel sem találkoztam, igaz a patch-ek fent vannak.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
C64
őstag
Hali
Fent van a játék, fent van az 1.4 patch, viszont mikor elindítanám a játékot, a nehézségi szintnél megáll. Hiába választom ki, hogy melyik nehézségi szinten induljon el, nem történik semmi. S így el sem indítható a game. A küldetések választásakor is ugyanez a probléma. Van tippetek mi lehet a gond? os: 2k3 x64 ent.
üdv
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
Anubiss
tag
Nah még1szer
Mitől van az, hogy ha Verrücktön elkezdek játszani (akár Co-op, akár Solo) a kép elsötétül és a monitoron "No Signal" felirat jelenik meg, a másiknál pedig "Connection Interrupted" felirat jelenik meg, majd őt is kidobja. Nálam más nem segít csak a reset. Ez mitől van? (nem eredeti, Lan fix mind a kettő gépen fent van és azt hiszem safe mode-ban indítottam el...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest