Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
Ha bekapcsolom a sli támogatást a játékban beállításoknál, állandóan kifagyok.. simám meg müx.... péniszem kivan velel...
ezt a kétmagos dolgot még kipróbálom viszont.... hátha.Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
őstag
Irták itt előttem, hoyg az a parancs dual magos cpuhoz jó. Hát nagyon nincs köze a GPU beállitásainak a CPU-hoz. Igaz ha NVIDIA kártyád van és bekapcsolod a /r_multigpu 1 -et akkor kicsit megugrik, de olyan leszel mintha laggolnál... Atinál dettó, csak ott még durvább a lagg jelenség (értsd: elfordítod az egeret balra és fél mp mulva reagálja le )
Szal ezek semmit nem érnek szinte. Főleg a cpuban levő magokhoz nicns köze. -
Napster
tag
Sztem sincs köze elvielg a CPU hoz mivel tényleg GPU parancs nekem mégis bevált,és a 2 magosat meg csak azért irtam mert korábban nekem is mondták kipróbáltam és tényleg csak annyit vettem észre hogy az egér kicsit késik minden mozdulatra, és érdekes módon most pedig nem... a VGA is ugyanaz mint régen és minimum 50+FPS em lett és az egér se késik :S
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]...N@PsTeR***
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na akkor valaki csinál klánt?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
athomi
veterán
játszik itt valaki ronin néven?
RicHarD: az a marha idegesítő mikor vki fut és olyan mintha teleportálgatna
[Szerkesztve] -
Napster
tag
-
Jumbó
csendes tag
Én C néven vagyok fent. A C után kötőjelben szokott lenni mindig valami ökörség, mert sok szerverre nem enged be ilyen rövid nével Most asszem azt írtam be, hogy csak a puffin adhat erőt
jó az a szerver csak az a bajom vele hogy akárki szavazhat és ha jól megy, akkor rögtön csíterznek meg kickelni akarnak. Igaz ha már ismernek páran úgysem szavaznak ki...Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Jumbó
csendes tag
-
chungee
addikt
PLS HELP!!!
Nagyon lagolok. Mindig előjön a ''kapcsolat megszakadt'' felirat. Természetesen semi torrent, letöltés stb... Viszont van rúter, netem 1,5megás. -
eastsider
nagyúr
Vmi low skilles klánnal 2on2 cb?
[Szerkesztve] -
cor
őstag
-
gordonfreemN
addikt
Olyan faszul elegem van ebből az egész szájbaba**ott xfire-ből, hogy nem tudom elmondani! ******* /Moderálva./
Miért csinálja azt, hogy ha kikapcsoltam a punkbustert, a multi beállításokba (cod2), és aztán vissza akarom kapcsolni, akkor kilép a program Sutty, ujra, megint, ujra megint, bimm reset, megint kilép .
Ha nem segítetek, szerintem felakasztom magam!!!
Kevesebb smiley-t használj! - Race¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Atomgeszi
veterán
válasz gordonfreemN #623 üzenetére
Azt nem az Xfire csinálja -sztem. Keress egy olyat a profile.cfg-be h. seta cl_punkbuster ''1'' <- elvileg ez neked 0. írd át 1 -re, mentsd el. Lépj be a codba, és ki fogja írni h. run in safe mode? itt arra mennyj h. NEM. Elvileg ezután jó lesz.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Napster
tag
válasz gordonfreemN #623 üzenetére
CSak simán a COD mp -t inditsd el ne x fire vel és ugy állitsd be a dolgokat lépj ki és jóü lesz
...N@PsTeR***
-
gordonfreemN
addikt
válasz Atomgeszi #624 üzenetére
Hát nagy kössz zümzüm, de sehol nem találom a profile.cfg-t!!::?? Merre van? Már a CoD2 mappán belül
A sima multiplayerrel való inditást próbáltam, és ugy is kilép, tényleg nem az xfire, szerintem 1.3-as patch miatt, és amott azt irták hogy mert a játék nem eredeti, ezért csinál ilyt. Nos ezt meg lehet oldani azzal a profil.cfg-vel? Mert akkor meg kéne tudnom, hogy merre keressem. THX¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
dome911
tag
és véletlenül nem megy közben a másik gép (bár a szakadást ez nem magyarázza meg, hacsak nem configolják közben a routert a másik gépről)? - ha nem, akkor vagy a router szar, vagy valami más baj van (os,alaplap,kábel,roter settings)
Próbáld meg kiiktatni a routert, hogy anélkül is jelentkeztik e a probléma!
[Szerkesztve][Szerkesztve]
-
Napster
tag
válasz gordonfreemN #626 üzenetére
Call Of duty 2 /main/profiles/ProfilNE'V/config_mp.cfg
...N@PsTeR***
-
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
MA tdmeztem és volt egy ember akinek 63/13as statja volt Én voltam a 2. 40/21el Hihetetlen ember volt
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
cor
őstag
hát ez lol, de télleg
nem is csoda h mindenki wh-t irkál be game közben is ha ilyenek mint te
azt se tudni melyik map,mivel ment a srác,only v all weapon,+ társak & ellenfelek ''skilljei''(hülye kif. de érteni remélem)...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Silencer83
addikt
hella Sracok!
csak egy kis off
megvettem eletem masodik Razer-et ( eloszor Diamondback Salamanderem volt ), es delutan ota egy Copperhead anarchy red boldog tulajdonosa vagyok.
evvel tolom immaron a cod2ot -
őstag
1. Mielőtt okosat mondassz ne martana figyelmesen elolvasni azt amit irtam. a PARANCS-nak nincs köze a cpu magjainak számohoz..
2. írtam és tudom is hogy működik, csak vannak vele kisebb problémák. Nem véletlen SLI-re van az kitalálva...
3. Megint okoskodsz mint az x800gto2 topicban.. Na mind1.
[Szerkesztve] -
chungee
addikt
Tudományos magyarázatot kérek. Mert tök véletlenül jöttem rá. Nyitva kell hagynom a kliensemet, hogy ne lagoljak. És már 1hete próbálok rájönni és véletlenül ezt vettem észre. Már majdnem felzaklattam a szolgáltatómat.
-
-
Napster
tag
válasz Silencer83 #642 üzenetére
Grat! deh van valmi észrevehető különbség a copperhead és a DB közt ?
...N@PsTeR***
-
.:T.H:.
aktív tag
Hi all!
Legyenszíves vki segítene nekem abban hogy hogyan lehet demó felvételt bindelni egy billentyűre?(mondjuk p)
előre is köszönöm- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
cor
őstag
hi
sztem erre kis gondolkodassal te is rájöhettél volna ahogy én is tettem az elöbb
pl én igy csináltam meg:
bind F6 ''record''
bind F7 ''stoprecord''
jah .cfg-ben van igy irva,konzolbol nem tom h kell
[Szerkesztve]...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- DIGI kábel TV
- Redmi 14C - C-kategória
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad X13 G4 13.3" -50% AMD Ryzen 7 Pro 7840U 32GB 512GB FHD+ Radeon 780M
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 5 A517 FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 8GB 1TB SSD Nvidia MX450 2GB Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 3 A317 FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest