Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Nem tudom, nekem sosem kellett a mic csatiba dugót tennem.. És haveroknak sem voltak ilyen problémái, pedig páran, pár géppel össze ültünk néhányszor lanozni egyet.
Csak engedélyezni a keverőt, és ennyi. Akár eredeti, akár virág boltos verzió. -
Pokesz007
senior tag
Nekem csak compatibily modba kell rakni es megy. Szerencses vagyok Win10x64 el akkor.
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz sz.atesz89 #14702 üzenetére
Azért xp és w10 közt van még pár rendszer...
Ez a jack dugó évek óta problémás egyeseknek..
WV, W7, W8. Sosem volt bajom.
Egyszer W8 alatt volt valami, de az más miatt volt. -
Andris837
senior tag
Nekem is gond nélkül megy Win10-en a CoD2. Igaz az elején elég sokat gondolkodik, de betölti és utána már minden oké.
A kérdésem az lenne, hogy szoktatok együtt játszani? Van esetleg valami csapat akikkel lehetne esténként, nap közben játszani 1-2 kört?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
sz.atesz89
tag
Hát mi vagyunk páran 3-4en változó esténként megtalálsz minket. Itt honlapunk: http://www.snipereliteonline.hu jobb oldalt ott a Ts onnan elvileg be tudsz lépni ts-re, hozzánk. Mindig más szerveren vagyunk így ipt nem tudok mondani még most keressük az igazit.
[ Szerkesztve ]
PSN: szuhi
-
Andris837
senior tag
válasz sz.atesz89 #14707 üzenetére
Köszi, de nem tudok csatlakozni a TS-re, mert szerver jelszót kér. Privátban megadnád a jelszót? Köszönöm.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Régi kedvencemet újra fel raktam , hogy majd nosztalgiázom .
Igen ám de mikor fel telepítettem nem indult el vagy is Működés leáll , és frissíteni sem tudom 1.3-ra nekem Steam-on van meg . Win 10 64bit.
Segítene nekem valaki Pls . Bocsi de most nincs energiám vissza olvasni pár 100 hozzászólást.
Előre is köszi
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ThodEE
őstag
Sziasztok!
Szerveremen Admiral mod van telepítve de nem az a mod fut, így sok parancsot átlehetett hozni az admiral mod ból és még sincsen szétválasztva medic-assault stbre a választási lehetőség.
A nagy variálásba elveszett a választható típusok közül a Behind Enemy Lines lehetőség.
A CFGbe benne van az erre vonatkozó beállítás de a játékon belül nem választható.Akinek van ötlete vagy tanácsa hogy lehetne visszahozni, kérem segítsen
Szépnapot !
ThodEE
[ Szerkesztve ]
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
CraBByzzz
aktív tag
Van itt valaki aki olcsón ad cod2 giftet cs:go kulcsért? Régen cod4el tolattam 4k óra körül cracken, de sajna cod2t nem sikerül letölteni.
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Ugye GT litén elindítom a szervert és elfeketedik a kép csak a ctrl+alt+deletére reagál meg a windowsra is csak a tálcát mutatja olyan pixelbe amilyenbe a játék van de az asztal az fekete és csak újraindítással oldható meg a probléma... valaki help !
Válaszotokat előre is köszi -
ThodEE
őstag
válasz SteveJobs #14713 üzenetére
Nálam SSDről fut, 20-30sec et várok ha nincs bekapcsolva az XP kompatibilitás, ha bevan akkor 5-10sec körül, mikrofon legyen bedugva. XP kompatibilitás esetén néha elfelejti a CDkulcsot, CD kulcs beirásnál érdemes rendszergazdaként futtatni
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
petymeg
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Feltettem ezt a régi kedvencet vagy 8 év kihagyás után, hogy majd egy jót multizok, hát sajnos nem jött össze, mert ha a multiban akarom elindítani, akkor fekete kép fogad, hang sincs, ctrl+alt+del-re reagál csak. Single megy rendesen. Ha a kompatibilitást álligatom, akkor meg a fekete képig se jut el, azt írja, hogy nem találja a steamet...
Win 8.1 64x a játékot a steamen vettem.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
tibee77
őstag
válasz petymeg #14717 üzenetére
Velem is ugyanez volt mikor megvettem steam-en.Azota megoldodott a dolog de mär az istenert se emlekszem, hogy hogy csinältam. xD Tudom, igy hogy nem tudok segiteni elegge felesleges a hsz-em de csak hogy tudd äterzem mi van veled azert leirtam.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
petymeg
addikt
válasz tibee77 #14722 üzenetére
Megoldódott magától. Most a COD4-ben nem talál szervert, ott meg a pb-t nem lehet frissíteni, keresem a megoldást. Jó nosztalgiázni ezekkel a régi játékokkal, anno többszáz órát beletettem multiban.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
tibee77
őstag
válasz petymeg #14723 üzenetére
En is 2006tol 2010-ig aktivan toltam, akkor meg volt xfire ami szerint elkockultam több mint 4000 orät a 4 ev alatt cod2-re. Nem lesz meg egy ilyen jätek amivel ennyit jätszanek az tuti.Most a diablo3 az amit nyuzok mär majdnem 2 eve de sehol sincs a codhoz kepest eddig.Aztän persze majd meglätjuk.
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
petymeg
addikt
válasz tibee77 #14724 üzenetére
Az united offensive, viszont elég halott, talán azt élveztem a legjobban az általam játszottakkal. Viszont a world of war pörög, ami jó mert nekem az új. Valamiért kimaradt részemről, most vasárnap vettem meg.
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Cod2 játék alatt. Főleg.. Driver hiba,vagy bug?
Hiba a következő: A gép lassan tölti be a textúrákat. Pl: messziről nem látom a füvet, fokozatosan tölti be ahogy közeledek, kocsinak a formája is változik ahogy közelebb megyek, kisebb tárgyakat is csak akkor tölt be ha közelebb megyek,kisebb tárgyaknak is változik a formája ahogy közelebb megyek, meg sorolhatnám még tovább.[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
sziasztok játszotok még? van még szeró? feldobnám a játékot ha érdemes
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Pokesz007
senior tag
Én van mikor napi szinten vagyok rajta mióta megjelent. 8éve kb csak Sniperes palyan.
-
Espla
aktív tag
Az a gond, hogy nem igazán van értelmes játékmód már. HQ-ra gondolok.
TDM pedig csak darálás, CTF is public szervereken (szinte csak TDM-ként funkcionál).
Kéne bérelni public szervert, de akkor még emberekkel is fel kéne tölteni. -
aram01
nagyúr
válasz Pokesz007 #14747 üzenetére
rendben én SShentes-ként nyomtam régen, meg szerintem most is
patcheket honnan lehet leszedni? esetleg nincs valami csomag? ami az 1-es hozzászólásban van linkelve ott már nem elérhető.
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs