Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz BusinessGuy #6036 üzenetére

    A gépemben egyetlen "nem általános" komponens van, ez pedig a hangkártya, mivel az egy usb kulcs tulajdonképpen. Más nagyon nem lehet, a hangproblémák már régebben is okoztak fagyásokat néhány játékban, könnyen lehet, hogy ez a ludas, de erre sajnos nincs megoldásom - hacsak nem az, hogy át dugom másikba. Illetve a beépített lankártyám is rossz, itt is egy külső usb-ről oldottam meg - ez eddig sehol nem okozott fagyást, viszont ha usb 3.0-ba dugom be, akkor instabil lesz a netkapcsolatom.

    Dombi: jogos, nekem se az első ilyen játékom amivel gond van, csak olyanba én is ritkán futok bele, ami hónapokon keresztül ugyanazt a problémát hozza, ráadásul eredeti szoftver. Emiatt a játék miatt dupláztam meg a memóriám, régen 8GB ddr ramom volt, most már 16gb, tehát a memóriával biztos nincs gond.

    Patch - kipróbáltam az új mapokat, shipment klasszik, vagy utáljuk vagy szeretjük, vacant viszont kicsit talán túl nagy lett. (vagy én toltam rajta régen) Egyelőre ez a map is nálam olyan szempontból problémás, hogy nehezen veszem észre rajta az ellenfeleket.

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák