Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    Édes Istenem de rohadt unalmas hogy minden embernek mindenki kemper...Mégis mit vártok? Szerintetek az a normális játék, hogyha mindenki sprintel a pálya közepén fedezék nélkül, hogy ti lelőhessétek?
    Azért vannak fedezékek, hogy használja az ember. Taktikusan mozogni, bevédeni egy-egy területet, csinálni az adott játékmód küldetését nem kempelés.
    Ha hallod hogy jön egy ellenfél, akkor bevárod és lelövöd. Ha látod, hogy egy bizonyos területről érkezik az ellenfél nagy része, akkor ti elé ugrotok fedezék nélkül lekaszabolni mindenkit?
    Pont ugyan úgy kempernek mondanak titeket is, ahogy ti is mindenkit kb. aki picit is gondolkodik játék közben és tudatosan helyezkedik.

    Ami számomra kempelés, ha valaki beül a játék elején egy szobába és csak a szobába befutókat nézi és lelövi, semmi mást nem csinál. Ez idegesítő egyszer, idegesítő kétszer, de hogyha utána is tud érvényesülni, akkor az azt jelenti, hogy világi balek vagy hogy nem tudod kiszedni.

    TDM-en, és KC-n kívül az összes módban van okod megállni egy területen és védekezni, ha épp úgy áll a játékmenet, de nektek nyilván ez is kempelés.

    Azt elismerem, hogy marha idegesítő, hogy minek jönnek emberek TDM-en kívül bármi másik módba, ha semennyire sem csinálják a küldetéseket?! 2 méterre tőle van 3 KC dögcédula, de elfut mellőle, Domination-ban eszébe sem jutna zászló közelben lenni, S&D-ben lerakják a bombát és a pálya másik végén lövöldözik 1 percig, el sem megy a bomba felé. HQ-nak még a közelében sincs az ember, Hardpoint-ot lehoz 0:00 ponton töltött idővel...stb. Ez valóban marha idegesítő, de egyrészt nem a játékosok 90%-ra igaz ez, szóval ettől függetlenül lehet élvezetesen játszani tőlük, másrészt mondj már egy FPS játékot ahol public szerveren mindenki azt csinálja ami a küldetés?!
    Lehetetlen ilyen játékot találni, ha nem két klán játszik egymás ellen zárt szerveren, akkor ne várd azt hogy a szerveren 100%-ban mindenki a küldetést csinálja, és nem TDM-zik.

    Szóval szerintem egyáltalán nem kemper fesztivál a játék ahogy itt sokan mondják. Pont annyira az, mint bármely másik FPS játék.

Új hozzászólás Aktív témák