Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Mentolka #27691 üzenetére

    Ahogy Regener fórumtárs is rámutatott, a WZ az pont nem törölhető elem. A többi igen, de ezek messze nem foglalnak ennyi helyet.
    Mindegy, hely van egyelőre, tőlem akár ott is lehet, ha lesz Punder az új pályán is, talán át - átnézek néha.

    Az alapjátékot viszont rendesen hazavágta ez a frissítés. Szaggat a kép, szaggat a hang minden pályán, menü elemek váltak láthatatlanná (pl a Weapons menüpontra kattintva semmi sem látszik a választható almenükből, innen bármit szeretnék (pl fegyverek szerkesztése) csak emlékezetből, vagy próbálkozva tudom kiválasztani.
    Az egyik legzavaróbb bug lett, hogy játék közben találomra kiugrik a Loadout választó menübe többször egymás után (úgy, hogy közben megy az akció, többször is sikerült emiatt halni tegnap). Igazi élmény, ahogy az épp feltűnő ellenfélre emelnéd a fegyvered, és ebben a pillanatban a játék felkínálja, hogy válassz a 10 előre definiált fegyvercsomagod közül... Nevetséges - lenne, ha nem lenne baromi zavaró játék közben. Ez nem is béta, hanem alfa tesztekbe való bug.
    A másik a tegnap (ma...) említett célzás - kikapcsolás. A célzásra emelt fegyvert minden átmenet nélkül leengedi alapállapotba. Néha pont lövés közben. Mit lehet erre mondani?
    Nem jó irány :(
    Nagyon remélem, hogy hamar javítják, mert így a játszhatóság határát súrolja az élmény.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák