Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    Tegnap gondoltam kipróbálok valami újat, és a szokásos Cruise Missile, VTOL, Chopper Gunner killstreak hármast módosítottam, a CM helyett betettem a Jugger -t (korábban még nem éreztem késztetést, hogy kipróbáljam) Mit ad ég, Azhir Cave pályán be is adta, igaz kicsit későn, mert mire átcaplattam a pályán és épp irtani kezdtem az ellent, már vége is lett a meccsnek (veszítettünk :D ). Ami érdekes volt, hogy amikor a Chopper -t hívtam le, olyan zavarást kaptam, hogy gyakorlatilag irányíthatatlan volt a masina, pl a célkeresztet nem lehetett csak a pálya alsó harmadéban húzgálni, ott is baromi lassan mozgott - szerintem nem is szedtem le vele senkit, pedig jellemzően kaszálni lehet vele. A Juggernél ugyanúgy jött egy zavarás, amikor az ellenfélre kezdtem lőni. Counter UAV -ra gyanakszom - az valóban tud ilyen tüneteket (is) produkálni? :F (A földi célpontokra gyakorolt hatását ismerem, de CG -el még sosem tapasztaltam ilyesmit korábban, pedig naponta többször van használatban.)
    #25538default.: Ez csak egy kedves gesztus a fejlesztőktől azok felé, akik jó sok pénzt pumpáltak a játékba a mikrotranzakciókon keresztül: amikor kijött a BOCW, az MW2019 identitását is elvették és berakták a Wz alá, hogy az újonnan érkező játékosok nehogy véletlenül ezt is megtalálják, és urambocsá rájöjjenek, hogy semmivel nem rosszabb, mint az új :(
    #25542Boti80: Pedig nem egy nagy csoda, csinál ennél sokkal cifrábbakat is :( . Ha jó meccseket játszol, agresszívan tekeri fel a nehézségi szintet, és messze nem áll meg annyinál, hogy "csak" erősebb játékosok közé tesz be (pl pepotyogtat a tűzvonalba az ellenfél elé, négy-ötször is, ha kell, máskor ugyanígy eléd pottyantja az ellent háttal, szegénynek esélye sincs kb., stb), bár úgy tűnik, "űber ügyesfickók" nélkül nem sokra megy, sokat csökkent a hatékonysága, mióta sokan átmentek az új részre. Az is érdekes, hogy ahogy kiveszik - beteszik a játékba a legnépszerűbb elemet (Shoot the Ship), úgy jól érezni, hogy az SBMM elgyengül vagy agresszívabbá válik. (csak multiról, azon belül is leginkább HC -ról beszélek, Wz -t nem ismerem, nem jött be)
    Btw: A "sima" Core módban mik azok a tűzfegyverek, amik one shot one kill -re képesek pl a shotikon kívül, közepes, vagy nagyobb távon is. Van néhány játékmód a Core -ban (pl most a Rust) ami tetszik, de veszett idegesítő a HC után, hogy 4 -8 lőszer kell mindenkibe, fegyvertől függően (Shipmenten egyszerű, shoti dragon breath -el (esetleg egy bicska) és rush) 725 shoti? Rytec AMR?

Új hozzászólás Aktív témák