Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz mistixx #5334 üzenetére

    Annyit van pofájuk elkérni érte, amennyit csak akarnak, és amíg megveszik ( nem pc-re), addig így is marad. Megvetted? Igen
    Meglepődtél? Miért?
    Ne sértődj meg, de aki nem tudta, hogy egy mw2 dlc-t kap az vagy hisz még a mesékben vagy nem olvasta pl. ezt a fórumot. kb. fél éve írjuk, hogy semmi változás nem lesz mw2-höz képest, így engem speciel nem ért nagy csalódás.
    Ebből a motorból ennyit lehet kihozni és kész.
    Nézzük meg, hogy miért nem lehet egy kalap alá venni a bf-et, és a codot.
    A bf az indulástól kezdve járművekre, és nagy mapokra alapozott, míg a cod kis mapok, járművek nélkül, tehát hiába lenne a codba hatalmas pálya, akkor fél óra csak azzal telne el, hogy odaérjél a célhoz. A bf3-ban van, hogy egy játék 2 óráig vagy tovább is eltart. a codban max. 10 perc. Egészen más a 2 játék, így felesleges is összehasonlítani egymással.

    Relatíve engem totál nem érdekel a grafikai csili-vili, egy multiban ki a tököm gyönyörködik azzal, hogy hogyan néz ki egy fa, fű vagy egy tank. Én nem :N Persze valakit ez hoz lázba. ezzel sincs semmi baj. Tudni kell, hogy miért mit kap az ember, és el kell dönteni, hogy mennyi pénzt és meg neki.

    "Persze lehet a két játék közötti eltéréseket sorolva kijelenteni, hogy semmi közük egymáshoz, de akkor is ellenfelei egymásnak."

    Persze piaci szemszögből igen, és az eladási adatokat tekintve összességében a cod elverte a bf-et. Én azt vallom, hogy amíg a konzolok terén nem lesz erősítés hardver ügyben, addig a cod sem fog új motort kapni, mert a pc-t nagy ívben lesz@rják. Nem éri meg nekik rá költeni. Meg kell nézni pc-re mennyit adtak el a két játékból.

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák