Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TOBY29

    csendes tag

    válasz DanteLe #3354 üzenetére

    Ez nem semmi.
    Az átcsoportosításra a projektszerződésben meg van a válasz:

    „Projektünk megvalósítására egy új üzletág beindítása érdekében van szükség. Jelenleg a telekommunikációs piacon nem kapható olyan egyedi ügyviteli rendszer (szoftver), amely a kis és közepes távközlési vállalatok tevékenységét teljes mértékben támogatni tudná. Ezt a piaci rést a cégünk oly módon szeretné lefedni, hogy saját szoftverfejlesztő csapattal egyedi ügyviteli rendszer(ek) fejlesztésébe kezd. Telephelyünkön tehát a régiós preferált iparágként számon tartott szoftverfejlesztés fog zajlani a távközlési szolgáltatók tevékenységének támogatásához szükséges egyedi ügyviteli rendszerek fejlesztésével. Beruházásunk megvalósítása nemcsak cégünk gazdasági növekedését, hanem humán erőforrás állományának bővítését is célozza. A fejlesztés végrehajtásával 15 új munkahelyet teremtünk 2013-ban. Az új munkavállalók munkakörei: szoftverfejlesztők, projektmenedzserek, asszisztens, recepciós és rendszermérnök. Az új irodák úgy kerülnek kialakításra, hogy az új munkatársak csoportokban tudjanak dolgozni.”..................................

    [link]

    A támogatás része volt, hogy 15 új munkahelyet teremtenek. Akkor ezt úgy oldották, meg hogy egyszerűen áttették az embereket?

    more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

Új hozzászólás Aktív témák