Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Minden, ami Unreal Engine
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Elhaszonáló #23851 üzenetére
Kérlek ide írj: [link]
-
Jubiii
tag
Mi van olyankor ha ritkán használom az oldalt, és ezáltal elfeljtettem a 2fa kódom? Se kikapcsolni nem tudom a kétlépcsős azonosítást, se belépni nem tudok az új telefonommal az olalra. Égő tudom, de jó lenne ha valaki írna megoldást, köszi előre is!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #23854 üzenetére
És legközelebb mentsd el a 2FA-kódod.
Mármint ne Intruder2k5, hanem Jubiii.Xiaomi 13T
-
Golden9
addikt
Van több Logoutos írás, amit nem hoz elő a kereső Prohardverről.
Pl.:
Gátoljuk meg játékaink halálát! Prohardverről keresve. Logoutról keresve.
Megújult a Linkin Park. Prohardverről keresve. Logoutról keresve.[ Szeretkezve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Golden9 #23857 üzenetére
A
prohardverfórumáról keresel, nem a prohardverről, és aminek nincs kommentje annak nincs fóruma, még cikknél sem:
Cikk posztkor 0 kommenttel
Fórumtalálat
Hírek közti keresésre találat vagy Minden anyag közti keresés[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sasNAXO
aktív tag
A mentett kereséseim oldal 2+ hónapja HTTP 500-at dob.
debug kód: lWAyuLbDVec_1osl90M9Jtv
Eladó cuccok: AXP90-X47, Sangoma A108E
-
senior tag
Sziasztok.
Még azcsodálatosan megbonyolítottúj privát üzenetküldési rendszer előtt letiltott felhasználó újra fel tudta velem venni privát üzenetbe a kapcsolatot úgy, hogy egy új rendszer utáni hirdetésemre írt privátot.
Ezt meg lehetne valahogy szüntetni?tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
-
A mobil LOGOUT-ot lekapcsoltuk, mert érkezik az új LOGOUT
-
MODERÁTOR
-
ledgeri
nagyúr
válasz Kalandor #23862 üzenetére
Az ilyesmik miért csak egy kommentet érnek meg egy "...bugok..." nevű topikban?
Máskor meg egy nem is annyira nagy IT hír 2-3 család-oldalon ugyanaz-cikkben is megjelenik.
Nem érint, mert nem használom, de na, ha fejlődés van, íródjon ki buszkén a falra !// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
ledgeri
nagyúr
-
MasterMark
titán
Bugos a kedvencek rendező, vagy nem történik semmi ha átrakok valamit, vagy az egész oszlop eltűnik mindenestül, az itt szóltam hozzá az ajánlások minden.
Switch Tax
-
mefistofeles
addikt
Egy LOGOUT vitaindítóhoz (Megújult a Linkin Park) szóltam hozzá, de az írásom nem látszik. Az "itt szóltam hozzá" sorban is látszik a dolog de maga a hsz "láthatatlan"
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
Sőt itt sem látom a hsz-t. Láthatatlan lettem????
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
HoaryFox
őstag
Sziasztok!
Kompletten eltűnt az "Itt szóltam hozzá" szekció a jobb oldali oszlopból, a kedvencek alatt 1 hirdetés, 2 állásajánlat és kifújt. Reklámblokkoló állapota nem változtat rajta. FF 130.0.1.
Bug vagy feature?"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
MODERÁTOR
-
csendes
őstag
Kb. 50 hozzászólással kevesebb jelenik meg az adatlapomon, mind korábban. Lehet ennek köze a változásokhoz? A szakmai és a közösségi hozzászólások száma is csökkent.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
MODERÁTOR
-
MasterMark
titán
válasz MasterMark #23869 üzenetére
Workaround ami működik: amit legalulra húzok az ott marad. Be lehet rendezni úgy, hogy a jó sorrendben legalulra rakok mindent.
De ez így attól még nem jó.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
Ez a jobbra-balra húzó bar minek jelenik meg így a szöveg közben?
Switch Tax
-
csendes
őstag
válasz Viktor0610 #23875 üzenetére
És azt ki lehet deríteni. hogy melyik témák lehettek és miért törölték? Mivel szakmai és nem szakmai hozzászólásokból is kevesebb lett ezért többet törölhettek egyszerre?
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #23876 üzenetére
Nálam, mobilos Chrome alatt rendben van.
Korábban úgy emlékszem, akkor volt ilyen, ha valami reklám- vagy egyéb blokkoló bekavart.
Amennyiben ezeket kikapcsolva is jelentkezik a hiba, akkor írd le légy szíves a körülményeket. (Böngésző, op.rendszer stb.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MasterMark
titán
válasz Viktor0610 #23881 üzenetére
Nincs kliens oldali reklámblokkoló. macOS 14.6.1 Safari és Chrome alatt is ugyanezt csinálja.
Mobilon a lenyílós hülyeségben nem is lehet rendezgetni ezért ott nem is próbáltam.
Switch Tax
-
MODERÁTOR
válasz MasterMark #23882 üzenetére
Én mobilon is asztali nézetet használok, így ki tudtam próbálni (külső egérrel), de közben megnéztem laptopon, szintén Chrome alatt, nálam ott is jó.
Majd lezso6 megszakérti, nem tudom, nálad mi lehet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
újonc
Van valami oka annak, hogy a hirdetésem "Inaktív" státuszban van tegnap óta? Mit csináltam rosszul?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz HoaryFox #23887 üzenetére
Nincs. Mi van a beállításokban? Nem lett átállítva véletlenül, hogy ne látszódjon?
-
HoaryFox
őstag
válasz Intruder2k5 #23888 üzenetére
WTF És tényleg, ki volt kapcsolva. Pedig tutira nem nyúltam hozzá.
Ezer hála"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
csendes
őstag
válasz Viktor0610 #23879 üzenetére
Átolvastam a Prohardver lapcsalád adatvédelmi szabályzatát és tájékoztatóját: [link].
A "3.2.3. Privát Üzenetekkel és hozzászólásokkal kapcsolatos adatkezelés" pont szerint a hozzászólás szövege az adatkezelésben érintett adatok része.
Ha a szabályok megsértése, szakmai szempontból súlyos hibák, jogsértő tartalom, vagy nem megfelelő stílus és számos egyéb ok miatt hozzászólások törlésre kerülnek, az adatkezelésnek minősül a fenti szabályzat alapján.
Bár elsősorban műszaki tarta,makról van szó, de sokszor megjelennek politikai, társadalmi elemek is. Például a körmyezetvédelemmel, klímaváltozással vagy éppen a mesterséges intelligencia fejlődésével kapcsolatos vélemények.
Ha a hozzászólások törlésének okáról a Társaság az adatkezelés alanyának kérésére sem ad tájékoztatást, az aggályos adatvédelmi szempontból,. Tájékoztatásnak elég például, ha egy moderátor egy mondatban beírja a fórumba, hogy egy adott hozzászólást milyen okból törölt. Előfordul, hogy egy vita szmélyes irányba fordul, ilyenkor akár több hozzászólás it törlésre kerülhet egyszerre.
Lehet, hogy ez most szörszálhasogatásnak hangzik, de ahogy említettem ötven hozzászólásom tűnt el egyik napról a másikra és szeretném tudni, hogy miért. A rangrendszer szempontjából is furcsa helyzetet teremt, ha felhasználókat adott esetben lefokoznak emiatt vagy éppen közvetlenül a következő rangra lépés közelében koppannak egy nagyot.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
MODERÁTOR
-
csendes
őstag
válasz Intruder2k5 #23891 üzenetére
278 közösségi hozzászólás csökkent 272-re és nagyjából 3885 szakmaiból lett hirtelen 3842 kb. 2 napja. Nem néztem el, mert a következő rang 4000 súlyozott hozzászólástól van és pár napja számolgattam, hogy mennyi kell még ahhoz. Azt el tudom képzelni, amit először írtál, hogy több topic-ot töröltek aznap.
-
Simon's Game
újonc
Üdvözletem. Nem tudom pontosan, hogy ez hiba e. De annyit vettem észre, hogy mobilon nem jelenik meg az ikon ahol értékelést lehet adni, viszont abban a pillanatban ha asztali nézetre váltok megjelenik. Android 14 - Chrome
-
MODERÁTOR
válasz csendes #23892 üzenetére
Nem szoktunk csak úgy topikokat törölgetni, főleg nem akkora szakmai topikokat. amiben mondjuk neked is 20-30 hsz.-ed volt. Akkor ez másokéval együtt gondolom egy több száz, vagy még inkább több ezer hsz.-es szakmai lett volna. Ehhez komoly indok kell, ilyenről nem tudok, hogy mostanában lett volna. Ráadásul én látnám a sok törölt posztodat is. Amint írtam fentebb, eddig összesen volt 4289 hozzászólásod, amiben benne vannak a töröltek is, de a 17 éved alatt összesen nem volt annyi törölt hozzászólásod, mint amennyit most hiányolsz.
[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz Intruder2k5 #23894 üzenetére
Értem, hogy nem látod, hogy törölve lettek volna, de akkor valahol az adatbázisokban történt valami, ami mást is érinthet most vagy máskor.
Nem voltam felkészülve arra, hogy naponta lementsem a képernyőket a hozzászólások számával, viszont azt gondolom, hogy központilag készülnek mentések.
278 közösségi hozzászólás 0.25-ös szorzóval 69 szakmai hozzászólásnak felelt meg, a 271 (előbb tévedésből 272-t írtam) csak 67-nek. A lényeg, hogy súlyozva 3961 hozzászólásom volt, vagyis 39 kellett volna a következő ranghoz, majd hirtelen most 50-nel több kell. Ezt nehéz elnézni, mert elég feltűnő.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Sziasztok,
Friss bejelentkezésnél az új Logout ezt a hibaüzenetet adja ki:
Szerintetek mi lehet az oka?
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
https://logout.hu/index.html● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
Debian 12 Stable
Firefox 115.15.0 ESR (64 bites)● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
Megtettem.● a hiba rövid és jól érthető leírása
Bejelentkezéskor jó e-mail címet és jelszót írok be, ennek ellenére nem enged tovább a 2FA-ig, hanem ezzel a piros üzenettel gyakorlatilag megvétózza a történetet.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Elnézést, közben Viktor segítségével megoldódott a probléma: #250
Rendesen, CTRL+Q-val kiléptem a Firefoxból, erre törölte az összes sütit a böngésző, mert úgy lett beállítva. Most már működik hibátlanul.
Szerk.: akkor itt már meg is jegyzem, hogy Firefoxban hiába van beállítva, hogy kilépéskor törölje a sütiket, csak akkor fogja, ha rendesen kilépsz belőle. Jobb felső sarokban az X-re kattintva nem törli a sütiket!
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
pixangel
újonc
Sziasztok,
Szeretném törölni a fiókomat, de a funkció nem működik.
-
DS39
nagyúr
nem mintha nagy blogger akarnék lenni, de szerintem ez sokaknak furcsa, lehet, szerintem bug, és nem feature.
+ nekem hiányzik a törlés opció is.
(persze lehet végtelenségig szerkeszteni amíg címlapos írás lesz egy piszkozat, de azért csak logikus lenne egy törlés is)[ Szerkesztve ]
-
Kérnék egy moderációt, "Új hozzászólás írása itt!" linkre kattintva: https://logout.hu/muvelet/hsz/uj.php?thrid=2423281
Erre a válasz:[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest