Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz bandus #92770 üzenetére

    nézd, a te egzisztenciádban megteheted hogy akármi van kihívod az embert.

    akkor van szopi szopi két dollá amikor

    1) nem találsz embert, mert nincs, égen földön nem találni, aki van az kókler, lehúz, és még el is cseszi az egészet. ha elégszer mész goto10-re akkor nyersz egy komplett lakásfelújítást. (tudom, bérelsz, nem kell elmondani) mert mindenki kint van már németországban akinek egy csepp esze van, aki maradt az meg szemétdombon kiskirály, és aki tud valamit az nem fog elvállalni mert nem tudod megfizetni (pénzed van, de ő nem vállal már szarozást, csak komplett kivitelezést, mert a pénz abban van, árat sem kapsz) meg mert jövő őszig tele a naptára, aztán utazik, majd decemberben hívd fel. értsd: velem a fényező letagadtatta magát akárkinek is, nem is mondhatom meg hogy dolgozik, mert a telefont nincs ideje felvenni annyi a meló.

    2) azonnal kell valamit elhárítani és lásd 1)-es pont, de amúgy közvetlen veszély van tehát bele kellene nyúlni valahol, még pedig azonnal, és te kis munkákon, idő és türelembőségben nem tanultad meg az alapfogásokat, így ott állsz jobb esetben elzárt főcsapokkal egy kvázi lakhatatlan lakásban (ha nincs víz villany vagy fűtés télen akkor a lakás kvázi lakhatatlan)

    3) alapvető dolog egy férfinál hogy bizonyos dolgokat meg tudjon csinálni. ez ability. a jó kereset is az, a vezetni tudás is az, a mérges gombák felismerése is az, elsősegélyt nyújtani tudás is az. nem kell kompett fűtésrendszert szerelni, nem kell tudni újrahúzni a villanyt meg installálni a riasztót komplett gyengeáram rendszerrel, de ha egy kerámiabetétet nem tudsz kicserélni vagy összerakni egy próbalámpát akkor ott hiányosságok vannak. ezeket vagy megtanultad apu mellett, vagy most fogod a saját károdon mert különben fontos abilityvel vagy szegényebb.

    szóval nem az indok a lényeg, hogy miért érdemes rá többet elb.ni és összességében nem is számít az affinitásod, ez egy must kategóriás dolog. el lehet hagyni de ennek ára van, amit pénzben nem fogsz tudni kompenzálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák