Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    Valakit esetleg érdekel egy Popcorn Hour NMT A100 médialejátszó, 400 GB HDD-vel, meg természetesen a távirányítójával és a tápegységével?

    Van neki 2 db USB csatlakozója, HDMI meg kompozit kimenete, meg 10/100 ethernet csatlakozója. A távirányító ütött-kopott, de működik.

    Ez volt az első Popcorn Hour modell amúgy, olyan apróságokat elfelejtettek beletenni, hogy kikapcsolható legyen távirányítóval (ki kell húzni a tápkábelt), meg a vinyókezelés is lehetne jobb - rendszeres időközönként felpörgeti a HDD-t. De persze vinyó nélkül is használható.

    Amúgy megbízható darab ennyi év elteltével is, csak leváltotta nálam egy Raspberry Pi.

    8k-ért vihető.

    *
    rizso: asszem, két medence a Paskál. Amúgy Csillaghegy valóban jó (de az is két medence összesen), ha többre vágysz több pénzért, akkor Palatinus a Margitszigeten. A Dagály sem volna rossz, de most eléggé szét van verve (de asszem, részlegesen azért működik). Még esetleg Római strand vagy Pünkösdfürdő, de azok már tényleg messze vannak.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák