Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz CoolBoy323 #73037 üzenetére

    Nagyon jó barátod, és? Ha túltette magát, nem gáz. Viszont az még kérdés, hogy viszonyulnának egymáshoz közös társaságban. Vagy fagyos lenne a hangulat és kínosan éreznéd magad, vagy oldódnának és a közös emlékeken vihorásznának, mi által kínosan éreznéd magad. Pár év elteltével javulna a helyzet, mert egyrészt közkinccsé válnának a régi emlékeik, másrészt lenne elég újonnan szerzett közös élmény, amin lehet együtt röhögni.
    Vagy összejöttök, szétmentek és együtt tudjátok fikázni a csajt. :))

    Saint_: jaja, ahogy föccer is mondja. Az erősítő valszeg HDMI-ről, rosszabb esetben RCA-ról leszívja a hangot a TV-ről és tolja ki a hangfalaknak.
    A TV-n tuti van 3,5-es Jack aljzat a fülhallgatónak, rosszabb esetben szem előtt a káva környékén. Arra egy az egyben rá tudod dugni. Jobb esetben van neki sztereó kimenete RCA-dugóval, arra egy párszázas átalakítóval rá tudod dugni. Az én TV-m tudja külön-külön szabályozni a kimeneteket, így megtehetem azt, hogy 2.1-nek állítom be, már amennyire a TV adta basszustól eltekintve centernek használom.
    Meg tudja hajtani, mert aktív hangfalat veszel, azaz saját tápellátással rendelkezik.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák