Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #69052 üzenetére
Azt gondolom, igen. Itt a kozelemben a Tatra utcaban van elem bolt, kb 2-300Ft bele az elem (csajom egyik komoly orajan mar csereltem), hatlap lepattinthato, de en most nem tudok elmenni a heten, hulye a nyitvatartasi ideje.
Persze garanciat nem tudok ra vallalni :-)))Sot sracok, talaltam irott dvd-ket is, mozgokep tartalommal. Azok kellenek valakinek? en ugyse hasznalnam mar oket (lejatszom sincs).
Focc: telefonrol ket napja nem tudok kepfeltolteni
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #69043 üzenetére
Pont az a gondom, hogy it just not work (properly).
Egyébként érdekes volt, hogy előtte win7(clean install) majd Lenovo System Update talán fél óra volt együtt és full driverezve ott volt a gép. Na jó 2 dolgot egyik rendszer sem ismert fel. De Win7-es rendszer több lehetőséget adott. Jelenleg a legnagyobb problémám, hogy az akkutöltést körülményesen tudom állítani.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #69056 üzenetére
Pont az ilyen uzletfeleket nem szeressuk itt a PH-n.
Cool: nem mindegyikbe ugyanolyan kell, nem?
-
zsolti72837
addikt
válasz Magnum_ #69057 üzenetére
Amúgy nem gondoltam komolyan. Ha kéne akkor természetesen kifizetném.
MÁS: Valakinek nem kéne egy ilyen óra és ébresztőóra egyben?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolti72837 #69058 üzenetére
En meg komolyan irtam, hogy ingyen elviheto, ha kell valakinek. De nem muszaj am irnod akar itt, akar privat uzenetben minden termekemre, amit ide bedobok, ha nem kell. Akkor irj, ha valamelyik erdekel megvetelre. Bar nalad mar ugyis fennall a 'farkast kialto fiu' esete...
Az ebresztoora klassz. A lakasom disze lehetne. Ha lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Egy kave valahol?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tim82
félisten
Ez a Daredevil második évad kezd felérni az elsőhöz, így a 10. rész környékére.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
hszilard666
veterán
Szevasztok!
Eladó Dell U2312HM monitor! 23' IPS
Első tulaja vagyok, pixelhiba mentes, de egy kalibrálás ráférne! Dobozos, összes tartozékos!
Árat privátban beszélünk akit érdekel dobjon PÜ-t! A topiklakóknak Gratisba házhoz viszem!
Pacsi!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
GabN73
addikt
válasz hszilard666 #69064 üzenetére
Ó, ha nem lett volna felesleges kiadásom
-
hszilard666
veterán
Ugyanitt eladó Rode video Micro mikrofon DSLR mellé, dobozos makulátlan 2 hónapos a cucc, adok mellé TRRS-TRS kábelt is!
(#69065) GabN73:
Ha nem jelentkezik érte senki akkor szívesen jegelem![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #69066 üzenetére
Vedd úgy, hogy írtam privit.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
Miért adod el? Ha esetleg kisebbre váltás miatt, akkor nekem ennek a kistestvére van, 1-1 csere érdekel
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
marcusa
addikt
válasz hszilard666 #69069 üzenetére
A 21:9 nagyon jó döntés, nekem is LG 34UM67P-m van, életem eddigi legjobb monitora.
:-)
-
hszilard666
veterán
válasz marcusa #69071 üzenetére
Én a 29' esre pályázom, ott még elég magas a pixelsűrűség és kikapcsolhatom az élsimit, és akkor talán a 780Ti még elég lesz egy darabig!
Saint_:
Játékokban nagyon faCCa, aztán unom a 16:9 et, 5760x 1080 am meg már vót' [link][ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
marcusa
addikt
válasz Magnum_ #69072 üzenetére
Ha dolgozol akkor kb két teljes értékű monitorral ér fel. Az egyik felén nyitva egy word doksi, a másikon egy böngésző, és mindkettőt teljes értékűen látod.
Vagy ha a szórakozást nézem, akkor egyik felén mehet egy sorozat, másik felén a PH!
+ játszani is sokkal jobb rajta.
+ a mozifilmek is 21:9-esek, teljes képernyőn kb egy 40"-os TV méretével egyezik a hasznos méret.[ Szerkesztve ]
:-)
-
Zolka75
tag
Szevasztok urak , mivel itt ti mindenhez is értetek hátha van valakinek ötlete , munkalap vízzáró profilhoz
keresek dekor csíkot ilyenre gondoltam
lehetőleg a 13. ker környékén szerintetek OBI , Praktiker , vagy ilyesmi üzletekben kaphatok valahol ilyet
vagy ötlet valakinek merre keresgéljek ?? netes rendelés jelenleg nem játszik
köszi előre is akinek van ötleteZolka, Galaxy A5
-
föccer
nagyúr
válasz Zolka75 #69077 üzenetére
Csak önmagában a díszcsíkot nem fogsz kapni, csak az egész vízzárót egyben. Megveszed a szükséges fajtát, kiveszed belőle a díszítőt a többi pediglen mehet a méh telepre.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Zolka75 #69080 üzenetére
Bármelyik barkácsboltban vagy konyhabútor felszereléseket áruló boltban. Esetleg lapszabászaton, de ez utóbbinak kisebb az esélye.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #69078 üzenetére
Azt csinálni kell, nem nézni. Mondjuk 18 alatt még lehet más a helyzet.
üdv, föccer
-
Zolka75
tag
-
Zolka75
tag
válasz macilaci78 #69087 üzenetére
köszi azt is megpróbálom , nem igazán van kedvem felszedni a víz zárót , egyszerűbb lenne csak
a csíkot cserélniZolka, Galaxy A5
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #69089 üzenetére
Az iponos. A PXC-es az a csatolofelületen elérhető maximum.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz Zolka75 #69088 üzenetére
Engem meg az érdekelne, hogy lehet berakni az új befűzős dekort a szegély lebontása nélkül úgy, hogy a dekor ne sérűljön?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Zolka75
tag
Mármint vízzáró profilt nem az ujját
Zolka, Galaxy A5
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest