Új hozzászólás Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz bitpork #5994 üzenetére

    Én már régóta mondom hogy a jelenlegi rendszer kész katasztrófa. A kapitalizmus és a demokrácia zsákutca. Főleg nálunk, ahol még demokrácia sincs csak valami ami messziről nagyjából annak látszódik.

    Az egyetlen megoldás (feltételezve, hogy az emberiség nem fog varázsütésre megváltozni) az lenne ha egyetlen kézben összpontosulna a hatalom. De ez a személy feddhetetlen és igazságos legyen. Intelligens és bátor, egy igazi vezető. Egy ilyen vezető irányítása alatt hamar talpra állna az ország. Ha megszűnne a korrupció és a pénz kiáramoltatása az országból akkor arany élete lenne itt mindenkinek.

    Egyszer felvetettem magamban, hogy megfelelnék e ennek a kihívásnak és szerintem igen. Már csak a támogatásotokra lenne szükségem. :)

    Amúgy csak azért hangoztatja az egész nyugati világ hogy a diktatúra rossz mert félnek hogy elveszítik a hatalmukat. A valóságban a diktatórikus államforma sokkal működőképesebb mint a demokrácia. Az egyetlen gyenge pontja az, hogy egy rátermett vezetőre van hozzá szükség.

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Új hozzászólás Aktív témák