Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    válasz bitpork #18002 üzenetére

    Nem látszik 170-nek. :D

    Oh guys, kimaradt hogy úgy néz ki hogy másodmeló ügyben is lesz haladás szerencsére, plusz jövő héten megkapom az igért Xbox360 konzolt is. :) (játékok majd később jönnek, de azokat is kapok majd)

    Ez ügyben még segithetnétek még majd egy dologban. (nem anyagi természetű, vagyis nem egészen)

    Este lesz a Gamestop gamer oldalnak egy promóciós játéka, ahol 5 dolláros kuponokat osztanak ki. Lesz egy link, ahova meg kell adni egy email cimet,(kamu mail cim is jó), plusz kell hozzá egy facebook profil is, amit ha megadunk kapunk egy serialt, amit az xbox.com oldalon megadva 5 dollárral nő az egyenlegünk. Nagy gond lenne ha ide topicba vagy pár embernek PM-ben elküldeném majd este a linket? Hivatalos promózás semmi illegális cucc, de nekem jól jönne egy kis plusz az egyenlegre, igy be tudok szerezni egy két játékot mig nem kapok majd tesztelésre cuccokat.

    Tehát semmi pénzes dolog, de mégis segitenétek vele. Tudom pofátlannak tűnik, de kb 1 perc az egész. Email cim megadás, facebook belépés és kapod kódot, amit nekem kellene elküldeni.

    Amennyiben valamelyikőtöknek van xbox-a és US (amerikai) accountja(mert csak azzal jók a kódok) akkor természetesen ne nekem hanem magának haszálja fel.

    Egy két emberrel beszéltem már, ők segitenek, de azért gondoltam titeket is megkérdezlek. :)

    [ Szerkesztve ]

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák