Új hozzászólás Aktív témák

  • hszilard666

    veterán

    válasz #04441088 #126122 üzenetére

    Most őszintén, mit kellett volna tenniük a rendőröknek? Egy ilyen szituval nem tudnak mit tenni. Nem is tudom pontosan hogy ez kiberbűnözésnek számít-e. Mert ugye nem ők emelték ki a walletodból az összeget hanem Te utaltad el. Avagy ez az user error kategóriája nem? Most értsd jól, nem bántani akarlak, csak hogy ez szerintem nekik nem "hatáskörük". Vagy tévedek? Meg jogilag sem értem a szitut, volt szerződéses jogviszony közted és az entitás közt amikor elutaltad a pénzt? De én nem tudom. Van totyikjogász, én a totyikkoldus vagyok.

    Nem kisebbíteni szeretném a fájdalmadat, csak nekem úgy jön le hogy nem csak az elkövető volt a hibás. Mit gondolsz, mi a tanulság a történetből? :R

    Ne érts félre, szomorú ami történt veled, ha velem történne ilyen én is zabos lennék ám! Főleg most. Mondjuk ha le tudnának emelni 1.5 gurigát a számlámról az menő lenne. De hogy megnyugtasson hogy nem csak Te szenvedsz a rossz döntések miatt, én ma mondtam fel a melóhelyemen. :O Az évben ez már a 3. hely ahol bedobom a törölközőt. Pedig még javában a próbaidőn voltam! Ma volt az első napom. :DDD

    De egyébként a feljelentésben szerepel a dogecoin szó? :DDD
    Bocsánat, leálltam. De itt egy kis blaha bölcsesség:
    Ha olyan jól ment az üzlet hogy össze tudtál szedni 1.5 gurigát és azt így fel tudtad tenni a pirosra, akkor ismét menni fog! Menni kell előre és tanulni a hibákból!

    Más:
    Vegyetek gyönyörű álomszép csajozós ITX házat! 15% kedvezmény topiktársaknak, nagyon hálás lennék ha nem kéne tovább kerülgetnem!

    [ Szerkesztve ]

    AKCIÓ! ELADÓ METALFISH T60 ITX + RISER, ZOTAC GTX 1060 6GB tinyurl.com/yh5zwxf2

Új hozzászólás Aktív témák