Új hozzászólás Aktív témák

  • dioka7

    senior tag

    Sziasztok!
    Több kérdésem is lenne hozzátok.
    1: Krieggel vagyok és a silence the voices skillel kapcsolatos a kérdés: Felgyúrtam 5ös szintre a melee extra sebzés miatt, de azóta többet sebzem meg magam mint az ellenfeleket. Volt hogy 6 ütésböl 4x magamat sebeztem meg, pedig elméletileg csak 12% az önsebzés esélye. Mi lehet az oka? Tudja valaki?
    2: Miért van az, hogy ha meghalok akkor a fight for your life time-om 1-2 másodperc alatt eltünik?! Elöször azt hittem hogy azért van mert halott állapotban is sebeznek, de nem, mert elég sürün elöfordul (de nem mindig) és sokszor arra sincs időm, hogy újra tárazzak, vagy hogy valaki odajöjjön és felélesszen. Erre valakinek ötlet?
    Ezek azért rohadt idegesitöek, mert a slaughterhouseban szenvedtünk tegnap 2 szinttel magasabb ellenfelek ellen. Küzdöttünk fél óráig majd amikor rampage módban ki akartam nyirni egy ellenfelet, magamat sebeztem meg, majd megöltek és a fight four your life time eltünt egy pillanat alatt, igy fél órai kinlódás veszett oda... Közben a kolléga is meghalt és failed lett a küldetés...
    3: Nem tudja valaki, hogy melyik küldetés végén adják azt a pajzsot ami folyamatosan nova sebzést okoz az ellenfeleknek, addig amig le van merülve?
    4: Most az UVHM módra hajtunk, jelenleg a TVHM közepén járunk 40es szinten vagyok. Az is idegesitö, hogy csak az alapküldetéseket csináljuk, hogy mielöbb UVHMhez érjünk, már olyan durván felettünk vannak az ellenfelek hogy nem birunk velük, van hogy 4 szinttel felettünk vannak a badass loaderek, meg a constructorok. Bekapunk 1lövést és azonnal meghalunk, full pajzs full élet mellett is, de a mi fegyvereinkböl kb 10 critical találat kell, hogy 1mm-t mozduljon a hp-jük lefelé. Automatából sem tudunk fegyvert venni, mert azok is számunkra használhatatlanok, 42-43as szintüek. Ezért mentünk be a slaughtrehouseba is, hogy xp-t gyüjtsünk. Elképzelhetö csak a fö küldetésekkel nem lehet végigtolni a játékot?? Az egyetlen szerencsénk, hogy a kolléga mechromacerrel van és 200-300as anarchy mellett olyat sebez mint az állat, de igy is esünk-kelünk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák