Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Kicsit kezd elfáradni ez a B2. Unalmasak a küldetések, az egy sokkal jobb volt. Igaz, még csak Lvl16 a sniper ( az is már milyen hogy kb 150-ről lövök egy headet, erre mindenki elkezd rám lőni meg futni felém,semmi értelme a snipernek kb) de még mindig lvl5 meg lvl6-os fegyvereket használok,mert kb 10 szint óta nem adott jobbat. Hát lol.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
LLKobe
veterán
válasz TESCO-Zsömle #4249 üzenetére
Megkaptam a mailem?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
teppik_amon
tag
Most írtunk 3 kódot, szerintem nyugodtan nyissál ládát. Szvsz (!) nincs értelme 50ig várni a láda nyitogatással, mert ott már úgyis mindenki a nevesített fegyvereket használja. Moxit is le lehet fizetni, csomó küldi is ad jó fegyvereket.
-
LLKobe
veterán
válasz TESCO-Zsömle #4254 üzenetére
Na bakker nem tudok írni. Szóval Te megkaptad a mailt amit küldtem? Meg írtam privit is.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Persze. Fel is telepítettem, és már végeztem is pár statikus tesztet. Minden fullon menübe az erdős résznél 66-68fps. GPU 99%-on teker. Összetettebb, dinamikusabb helyeken, ahol emberek is vannak, ott tuti vissza kell majd venni, mert nem lesz meg a fele FPS sem.
Bízok a GCN erejében, de ez talán már sok neki. Esetleg majd valamikor megoldást jelenthet, ha összedobom a vizet és belövöm a "szokásos" 1.2GHz-es magórajelet.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
LLKobe
veterán
válasz TESCO-Zsömle #4256 üzenetére
És hogy tetszik, mik a benyomások?
-
TESCO-Zsömle
félisten
Tekintve, hogy eddig még csak a menü hátteréül szolgáló állóképeket bámulhattam, nem sok véleményt tudok mondani...
Első blikkre a környezet eléggé egyszerűnek tűnik grafikailag. Ha lehet, még képregényesebb, mint a Border, mégis elég nagy a gépigénye. Bár ez majd még elválik. A "parton" 86fps-em volt, de ugye mindig a legkisebb számít igazán...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BorgBoss
tag
válasz capulet75 #4251 üzenetére
Majd ha végigjátszottad a TVH módot is, akkor mond, hogy unalmas
Egyébként meg miért ne rohannának? ezek nem IQ bajnok ellenfelek. Az lenne a gond, ha ott várna mindegyik egy nyíllal a fejlén, hogy ide a fejlövést.
Fogsz te még úgy futni mint egy nyúl és pár szinttel feljebb visszatérni az adott pályára, úgyhogy ne aggódj.
Szerintem frankó a "gém". Én is beleuntam Sanct-ig.“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
válasz teppik_amon #4250 üzenetére
Ilyet máskor is elsüthetsz!
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
fi:zi'k
nagyúr
Mindhárom kód jó volt még.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
TTomax
félisten
És még mindig!Köszi!
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Ez még most is működik, az előző kettő már nem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz TESCO-Zsömle #4258 üzenetére
Ez a Firefall jobban hasonlít a Borderlands2-re, mint kéne... 5-25fps, 20-40% GPU-terhelés, 20-40% CPU terhelés 1GB VRAM.
Az a vicces, hogy a bevezető videó alatt 70-80%-os a GPU-terhelés, a bejelentkező-képernyőnél meg 99-100%-os...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
LLKobe
veterán
válasz TESCO-Zsömle #4265 üzenetére
Azt én is láttam hogy több mint 1 giga vramot megevett... Akkor nálad is...
-
válasz TESCO-Zsömle #4265 üzenetére
Es mint jatek, milyen? Igeretes vagy felejtos?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem igazán tudtam vele mit kezdeni. Nem kaptam semmi instrukciót. Hozzácsapódtam egy tímhez és lőttem mindenre, ami mozog.
A játék lényegében BL. Csapatba verődve kell menni és ölni a hullámokban rátok törő ellenséget. Loot helyett lőszer van, élet meg nyersanyagok. Mivel ez egy F2P játék, így természetesen valutáért lehet vásárolni magadnak előnyöket. Ez lehet jármű, ellátmány, vagy időszakos XP-bónusz.
De eddig csak nagyon keveset láttam! A bejárható terület mérete észveszejtő.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PC shift kódok twitterről:
5TCTJ-XC3S5-C6JJT-3JTTT-HFBW9
W3KTT-ZW39K-56TJ3-J333T-X9FKHPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TESCO-Zsömle
félisten
Dán ke.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Pedro78
senior tag
Van valaki olyan itt akinek nincsenek meg a dlc-k? Szeretnek kerni egy commando es egy siren mentest toluk, lvl50 ofc.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
nagyúr
wow, még mindig mentek a kódok!
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
tome.jr
addikt
válasz intercooler #4277 üzenetére
Idén már biztosan nem lesz
-
tome.jr
addikt
válasz intercooler #4280 üzenetére
Mindössze annyit lehet tudni, hogy lesz. Valószínűsítem, hogy az SP utolsó dlc-jével fog jönni.
-
válasz tome.jr #4281 üzenetére
Az első résznél a harmadik DLC-vel jött, így könnyen lehet, hogy itt is.
Vagy lehet, hogy rosszul emlékszem, és egy külön patch képében jött a harmadik DLC után?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
wesker24
senior tag
Én ugy tudom hogy a Lvl 69 a Clashtrap Revolution-nal együtt jött !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
BorgBoss
tag
Skacok, megjelent 2 DLC, de sokaknak már megvan az egyik. Nem nagy kaland egyik sem, de akit érdekel az lesse meg. Én megveszem a "Borderlands 2: Creature Slaughterdome"-t mert lemaradt a premier clubról.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz teppik_amon #4291 üzenetére
Semmi sincs benne a SP-ba, ami előrendelői volt. Se a Creature Slaughter, se a Mechromancer.
Ezt már előre leszögezték. Nem akartak pont az előrendelőkkel kicseszni...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
teppik_amon
tag
válasz TESCO-Zsömle #4292 üzenetére
Kösz a választ..akkor megveszem :\
-
Ez a Collector's Edition tényleg csak új skinek meg egy gránát? Akkor majd megvárom a karácsonyi leárazást, mert így kicsit sok az a 4 euró.
-
( V )
veterán
meg mondjuk az jó lenne tudni hogy pontosan melyik skinek ezek mert amiket tradeltem azok között volt ilyen "special edition" skin / fej uh kb azért nem kell már pénzt kiadnom.
de tényleg mindenképpen érdemes már megvárni ezt a pár napot a leárazásig.[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
BorgBoss
tag
Ja, egy kicsit azért nevetséges ez a tartalom. siralmas. Legalább tettek volna bele több fegyvert, bár az meg rontja a keresgélés élményét. Én sem akartam elhinni, hogy ez egy DLC. A másik rendben van, meg is veszem és húzok az arénába.
-
Edem05
őstag
Remélem még nem vóót. Borderlands 2 - Claptrap Web Series Season 2, Ep. 2
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest