Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszka_88
tag
Jóhogy énis nagy bmw-fan vagyok már tökös korom óta szerencsére , van is a családban
A bmw-től az xDrive valóban lenyűgőző technika azt csinálja amit kell....úgy osztja a nyomatékot hogy hihetetlen , anno a DSC megjelenése is nagyszerű volt , én csak hülyegyerek üzemmódnak hívom , saját tapasztalatbólIttvan egy érdekes cikk [link] Audi vs. BMW akit érdekel , én mondjuk szeretem az Audit is , de hajrá bmw RWD forever!
[ Szerkesztve ]
-
Sziszka_88
tag
Volt szerencsém E30 M3 hoz 2-3 éve voltunk is vele Soltvadkerten meg Sopronba is biztos van aki ismeri az autót , hehe emlékszem a csinos nénit akartuk megcsípni gyorsuláson aki e36 m3-al volt de sajnos nem sikerült , de jó műsor volt
-
Sziszka_88
tag
BMW001: Igen elég jóféle volt a néni , elég jól bánt a "váltóval"
Láttam a y2b-on a videódat ,jól hasít a 193 lovacska Nekemis az e39 a kedvencem , főleg az M5
-
Sziszka_88
tag
Az RWD inkább kitörni akar kanyarba, jobban túl lehet kormányozni nagy gázadáskor , egy összkerekes inkább ortolósabb én leaglábbis eddig ezt tapasztaltam , főleg vizen
[ Szerkesztve ]
-
Sziszka_88
tag
Viszatérve a hangra meg az üzemanyagra , mostmár jobban megéri talán hosszú távon dízelt venni , és egy dízel sor6-os is gyönyörűen szól esetleg V8 dízel
Ez az M5-meg.....iszonyat
[ Szerkesztve ]
-
Sziszka_88
tag
Sziasztok !
Ha már van bmw-s fórum itt is akkor csatlakoznék. Ti mertek egyébként Castrol rakni a bmw- be ? Vagy ha igen honnan a legmegbízhatóbb? (lassan olajcsere )
-
Sziszka_88
tag
válasz whitezo88 #20705 üzenetére
Én is most Total-t használok(5w40), de Liqui Moly-n gondolkodok - mert - mind a váltó/diffi is ezzel a márkával van feltöltve. Én bizalmatlan vagyok ezzel a castrollal szemben. Gondolom a tied valami korszerűbb dízel lehet, enyém egy 2.5 TDS Írja az enyémhez is mondjuk, de valaki ebbe a mociba 10w40et használ.
-
-
Sziszka_88
tag
Nem azt mondom, biztos van hely, eladók akiknél vannak eredeti castrolok -főleg nagyobb kiszerelésbe, sőt ez lenne a normális... de én bizonytalan vagyok.
-
Sziszka_88
tag
Azért egy 530i és egy M5 között, van egy kis "leheletnyi" különbség nem ? Mind fenntartás, fogyasztás stb.... Egyébként szép autó, nekem a kedvenc 5ösöm az e39, a 3 littyós motor bőven elég hozzá, még a dízel is. Volt már szerencsém M5-höz is, egyszerűen.. brutál, az mellé egy kis dízel és tökéletes a paletta!
[ Szerkesztve ]
-
Sziszka_88
tag
Bezol:
Vidd le egy megbízható helyre(BMW), beazonosítják neked még azt is mikor gördült le a gyártósorról. Ott megnézik neked mennyire van megnyúlva a láncod és mondanak rá valamit. Igen biztos befolyásolja valamennyire, de szerintem inkább az, mekkora a lábad és hogy bánsz a kecskével. Egyébként ha meg nagyon meg van nyúlva, fáradnak a vezetők, feszítők azt lehet azért már hallani is. Ha meg semmiképp nem hagy nyugodni, akkor csere minden újra. Mint márkaszervíz őket tudom esetleg ajánlani, klub-on keresztül jókat hallani róluk.
[ Szerkesztve ]
-
Sziszka_88
tag
Gondolom ez a régebbi dieselekre (TDS-.ek) nem vonatkozik, ahogy olvasgatom -csak az "újabbakra" ..sacc 2000 évjárattól fölfelé. A kartergáz-szűrőre valóban kell figyelni. Ezeket a szelepeteket én biztos nem iktatnám, csere új szívósorra, nem véletlenül van az úgy megtervezve. Bár amelyikben még nincs DPF lehet nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest