Új hozzászólás Aktív témák

  • dave_gahan

    aktív tag

    válasz carl18 #11229 üzenetére

    Earfun Uboom:
    "Nyilván kevés egy kerti partyra de nem is erre találták ki."

    Hááát ugye, mit értünk kerti party alatt? ;]
    Ha nem a szomszédokat akarod baszogatni a decibelekkel, de nem is csupán aláfestő feelinget szeretnél a beszélgetésekhez, akkor azért elég lehet a szufla egy 5-10 méteres kültéri környezethez? Ahogy hallgattam a teszteket, az outdoor mód nem igazán emel a hangerőn, inkább csak a hangképet változtatja, visszavéve a basszusból. Vajon eléggé kültéri-e a kültéri mód? :F További kétség, hogy én úgy vettem észre, hogy nem 70-75%-on, hanem már 50% körül visszavesz a basszusból indoor módban.
    Mivel a Motion Plus-t még nem vettem meg, azon filózom, hogy működő alternatíva lehet-e a Uboom a fenti környezetben? Nyilván egy asztalt "körülülős" szituban kültéren is jó, de azt reméltem, hogy éppenséggel egy sütögetés közbeni kerti party-n is, tágabb vonzáskörzetben is megfelelő.
    Egyértelmű, hogy a Motion Plus a best, de nagyon vonzó a Uboom akciós ára (és ehhez képest a tudása). :D
    Oluv összehasonlító oldalán ( [link] ) azért hallani, hogy 5 méter távolságból melyik az erőteljesebb, tényleg ekkora különbség lenne? :F
    (Bár 2 Uboom is olcsóbb, mint a Motion Plus, párositással nem akarok vessződni, ha 25-30 ezret kiadnék, akkor inkább Motion Plus. Viszont ha egy Uboom is pöpec alternatíva, akkor elég 12 ezret költeni. :P)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák