Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Csabroncka #5790 üzenetére

    Nem gondoltam/gondolom olyan nagy dolognak, hogy egy bd player tudjon feliratot letölteni a netről, ha dlna-n keresztül nem tudja beolvasni. Számomra sokkal inkább az volt meglepő, hogy a 30e Ft alatti árkategóriában vannak olyan lejátszók, amelyek médiaplayerként is megállják a helyüket, azaz kadenciahelyesen lejátsszák a legtöbb formátumot és a feliratokat is kezelik. Azt hittem, ennyiért max. olyan bd player létezik, amelyik a lemezeket kezeli szépen, vagy még olyan sem.

    Ezek a Dune lejátszók nagyon pöpecnek tűnnek, de ennyit nem szánok a dologra, akkor inkább veszek külön média- és külön bd playert.

    (#5792) Mercutio_ Egy androidos mini PC-n, ill. a routeremre kötött merevlemezen vannak a nem lemezen tárolt médiatartalmaim, nem szeretném őket gépre másolgatni, szerkesztgetni és aztán visszamásolni, de azért köszönöm a tippet!

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó egy HP mini PC, Lenovo 40A1 dokkoló, dual protocol m.2 ssd ház, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey)

Új hozzászólás Aktív témák