Új hozzászólás Aktív témák

  • RudY

    addikt

    válasz gg72 #3582 üzenetére

    Képtelen vagyok logikusan érthető folyamatot találni a Samsung BD lejátszók "evolúciójában".
    A D széria érthetetlen, bár tényleg apró és tulajdonképpen megbocsátható marhaságai: a boot-zaj, a SMART alkalmazások gyakorlatialg egyenétékűek a D szériás TV családdal, de bizonyos funkciók mégis enyhe idiotizmusra utalnak. Plusz az előlapi érintőgombok tisztításkor, de még abszolút véletlen hozzáérésre is beindítják ugyebár a teljes rendszert. 2 év intenzív használat után semmi más panasz.
    Az E szériában az előbb felsorolt problémákat teljesen megszüntették: zajmentes, nincs SMART (nincs gond :DDD ) csak Youtube (de az pöpec), érintőgombok helyett nyomógombok.
    Bő 1 év szintén intenzív használat után ezzel sincs gond.
    Erre most megnéztem ezt az F modellt...tényleg érintőgombok kerültek a tetejére? Megint átvariálták a jól bevált elrendezésű távirányítót, érdekes színű (fehér?) gombokkal kiegészítve, foszforeszkálnak legalább a sötétben? Az, hogy egyre kevesebb a csatlakozási lehetőség már megszokott, de a második, hátsó USB-t legalább meghagyhatták volna, hogy a BD-Live funkciók miatt ne kelljen szívni az előlapi tuszkolással. Ezt nem is értem miért írtam, épkézláb BD-Live anyaggal még nem igazán találkoztam, pedig próbálkozom szorgalamasan a gyári lemezekkel.
    No, ha már szóba került, találkozott már valaki épkézláb BD-Live tartalommal?

Új hozzászólás Aktív témák