Új hozzászólás Aktív témák

  • ArGab

    őstag

    válasz blakey #12582 üzenetére

    Én nem is állítom, hogy minden X700 rossz, de hogy valami nem kerek ezzel a modellel az esélyes.
    Eredeti hang (TrueHD vagy DTS-HD), magyar felirat (ha ez nincs angol), máshogy nem próbáltam. DV kikapcsolva (meguntam a kapcsolgatást és ocsmány az SDR kép ha DV-ként megy ki), felskálázás emlékeim szerint szintén kikapcsolva (bár 4K lemezeknél feltételezem amúgy is inaktív), 24p igen. HDMI1 tévébe, HDMI2 erősítőbe.
    Csak és kizárólag háromrétegű UHD lemezekkel jött elő gond, minden mást (kétrétegű UHD, BD, DVD, CD) problémamentesen játszik. Feltételezem akkor mikor a harmadik rétegre kellene váltania, mert mindig a filmek utolsó harmadában történt és mindig ugyanazon a ponton történik. Kép, hang megáll, lemezt hallhatóan pörgeti. Hiába várok akár 4-5 percet, semmi nem történik. Menüre nem reagál, de leállítani a lejátszást általában le lehet (bár volt olyan is hogy tápot is ki kellett húzni). Ezután ismét elindítva a lemezt és az adott jelenetet kiválasztva szintén belefagy, ezt a Vissza a jövőbe esetén 2-3-szor, Blöffnél vagy 8-10-szer is próbálgattam. De ha meg kiadom a tálcát és teljesen újraolvastatom a lemezt akkor meg megy, fene sem érti miért. Soron következő jelenetet választva szintén gond nélkül játssza és innen visszalépve a megelőző, problémás jelenetre általában sikerül túljutnia rajta.
    Az a baj, hogy nem lehet reprodukálni úgy, hogy csak beteszem a lemezt és erre a jelenetre ugrok, mert akkor meg általában menni szokott. De ha elejétől kezdve játszom a filmet akkor ugyanúgy elakad.

Új hozzászólás Aktív témák