Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz erdey_a #39563 üzenetére

    Ha úgy nézem, tévékészülék sincs, csak a sz.géphez van egy szép nagy monitor. És az jó mesenézésre is. Ígyis-úgyis gépről néznék. De való igaz, tévére is lehetne kötve.

    Amúgy volt tévé: még 2011-ben vettem életem első LCD tévéjét, egy 42"-os LG-t. (akkor még csak ketten voltunk asszonypajtással). Aztán 4,5 év múlva, amikor már egy éve amúgyis alig néztük, mert már volt gyerek, tönkrement, és azt mondták, nem javítható, választhatok új tévét. Inkább a pénzt kértük vissza, és azóta se vettünk újat, mondván gyerek mellett úgyse menne napközben.
    És azért, hogy 2naponta fél óra mesét nézünk a gyerekekel sz.gépről, meg mi asszonnyal heti 1 filmet meg tudunk nézni, na azért felesleges +1 kijelző.
    Bár, hogy ONtopik is legyek: ilyenkor BF-kor mindig nézem az ajánlatokat, és azért 180-ért az az 55"-os Samsung igencsak vonzó ajánlatnak tűnt, de a racionális énem mindig megálljt parancsol.

    Így mi válogatjuk ki, milyen mesét néznek. Ezek azért nagy %-ban a mi gyerekkorunk meséi, amiket mi is szerettünk, és próbáljuk korban megfelelően adagolni. (sőt, szerintem vissza is fogjuk őket ebből a szempontból, egyszerűbbeket néznek).
    Youtube tele van reklámmal, meg ott mindig ott a következő, nehéz lenne leállítani őket.
    Online tévékre meg nem eresztjük rá őket, még kicsik hozzá (5 és 7). (meg nincs is előfizetés) Bár úgyis együtt nézzük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák