Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Chal #4853 üzenetére

    "Ha csak ezt látod benne, akkor a fától nem fogod látni az erdőt, és az esélyed is tovább csökken arra nézve hogy profitálj belőle valamit."

    Én és szerintem rajtam kívül még sokan látják az egész protokolban rejlő lehetőségeket, csak sajnos egyikünk sem programozó vagy tőkés, hogy ebből profitálni tudjon. Szerinted mennyi webalkalmazás terve fogalmazódott már meg bennem? Szerinted mennyi IRL is hasznosítható terv fogalmazódott már meg bennem? Szerinted mennyi embert kerestem már meg, akiktől reméltem volna valamit, hogy majd társulunk, aztán vagy lehülyézett, hogy játékpénzzel szórakozok, vagy cinikusan közölte, hogy majd keressem meg, ha a Bitcoinomért lehet venni kenyeret a sarki közértben?

    Szerinted miért követem a mai napig ezt a topicot, hátha meglátok valami halvány reménysugarat olyasmiben, aminek én is részese lehetnék?

    De 4 dolog, amivel BTC-hez lehet jutni az a
    - bányászat
    - szoftver vagy webalkalmazás fejlesztés + különböző freelancer munkák
    - vállalkozás
    - gambling

    Az utolsó kivételével mindhez kell vagy tőke, vagy szaktudás, vagy mindkettő. Az utóbbiból meg gazdagodott már meg valaki? Kétlem. Mindig a kaszinó/üzemeltető nyer.

Új hozzászólás Aktív témák