Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Szabi® #20718 üzenetére

    +1, nekem is a cipő az a ruhadarab, amire a legtöbbet költök.
    Azért márkás cipőből is aminek az alapára 20k alatt van általában elég gyenge eresztés, szerencsére itt a topicban sokszor ki lehetett fogni jó vételeket (pl. nike react live 40k helyett volt már 14k-ért aboutyoun és zalandon is).
    Hamis ruha threadhez: aboutyouról kaptam már olyan levi's pólót egyszer, aminek a kis felvart logója nagyon ferdén állt, ott elgondolkoztató volt, hogy ez a gyárban sikerült-e így, vagy esetleg nem eredeti, de visszaküldtem és gond nélkül visszavették.
    Pár hónapja a nike outletben is sikerült olyan Jordan pulcsit vennem, amit már kb. másfél éve nem lehet a nike honlapján megkapni, és a benne lévő cikkszám nem egyezett azzal a kóddal, amivel régen a honlapon ment, és a google kereső a cikkszámra nem hozott egy találatot sem a nike oldaláról.
    Mondjuk minőségben ugyanaz, mint a többi hasonló Jordan cuccom, szóval az eredetiségében nem kételkedem, viszont ez a cikkszám eltérés furcsa volt, talán az ilyen régebbi visszamaradt modelleket más cikkszámon szórnák ki évek múltán? :F

Új hozzászólás Aktív témák