Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa Competizione
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doberman
senior tag
válasz forintuser #38799 üzenetére
Ide járunk... míg lehet. (Előbb utóbb elzavarják majd a jónépet -gondolom a nagykapu is azért készül.. Tényleg, melyik ner-es rekvirálta el magának ezt a területet meg a hozzájáró 1milliárdot?? )
8lnu
-
public73
senior tag
Urak!
ebay-os vásárlásban tud valaki segíteni? -
public73
senior tag
-
Digger
senior tag
Én is veszek ezt is azt is a kíínyjaiaktóól jó sok biszb@szt, de a minap a hazai 220 volttól rendeltem egy fotoaparatot!
Azért náluk rendeltem, mert azt ígérték, hogy tarcsi akkut is kapok mellé ajándékba! Két nap múlva mehettem a pick-pack pontba a motyóért, de sejthetitek, ajándék akku nuku! Hinnye hunnya!
Telefon után kérték sűrűn a bocsánatot és ma reggel már át is vehettem az ajándékot is!Nem tudom, hogy véletlen volt a dolog, vagy szándékosan bepróbálkoztak, vagy mi volt ez, de lényeg, hogy megjött az ajándék is!
Korábban is vásároltam már náluk többször, tulajdonképpen meg vagyok velük elégedve!
A malőr ellenére ajánlott minősítést kapnak tőlem! -
Digger
senior tag
Ha már itt tartunk, egy kicsit offolok, hogy miért is vettem egy meglevő viszonylag jó fotoaparat mellé egy másikat is!
Szóval van egy egész jó kis Panasonic FZ1000 bridge gépem, ami már a harmadik évét tapossa nálam, a most rendelt másodgép pedig egy Panasonic TZ95 utazó masina!Annyiból rosszabb az új szerzemény, hogy ennek kisebb a szenzora, viszont az idén dobták piacra és ezért már a legújabb szolgáltatások is belekerültek! A kisebb szenzor bár kevésbé fényerős, de ennek ellensúlyozására jóval kisebb tömegben lehet hozzá nagy zoom átfogású objektívet építeni hozzá.
A belekerült újdonságok egy része már nem teljesen új, de a lényeg, hogy ebben már benne vannak, az FZ1000-ben meg még nem voltak! Először is ebbe NFC helyett már Low Energy Bluetooth hardver van beleépítve, ami jóval kisebb energiaigényű a wifi-hez viszonyítva. Lehet arra használni, hogy azonnal telefonra tolja a kész képeket, de természetesen vezérelni is lehet vele az aparatot, amibe még az alvó állapotból való felébresztés is beletartozik!Érdekes, hogy a gép és a telefon egyre jobban összedolgoznak! Az említett vezérlésen túl a másik irányba például áthúzza a GPS adatokat a telefonról ha bele akarod tenni az elkészült képek EXIF adatai közé a fotózás pontos koordinátáit. Ha erre fájt eddig a fogad, akkor meglehetősen drága GPS hardvert kellett a gépbe építeni, vagy rádugni, ami az áramot is zabálja, vagy utólag kellett manipulálni az EXIF adatokat!
Aztán ami még nagyon tetszik!
A 4K fotó módban egy csomó érdekes lehetőség nyílik meg! Például lehet úgy fotót készíteni, hogy utólag jelölöd ki, hol legyen a fókuszpont! Ezt focus stacking szolgáltatásnak hívja az irodalom. Egyetlen fotó elkészítésekor 50 fókuszpontra élesítve készül külön-külön kép és abból választhatod ki melyik tetszik neked!
Egy virág makro felvételén kiválaszthatod, hogy melyik bibe legyen a legélesebb!
Aztán szintén a 4K fotó módban egy rövid 4K videót készítesz egy gyors eseményről, legyen az sportesemény, vagy egy rovar, vagy madár rebbenése, vagy ilyesmi és utólag válogathatsz az elkészült képek közül. Mivel ilyenkor 4K-ban 30 kép készül másodpercenként, biztosan megtalálod a legjobb pillanatot. De lehet akár kijelölni a sorozatból képeket és egy képre tenni az egyes mozgásfázisokat, vagy egy rövid videót készíteni belőlük.És a többi, és a többi!
-
Digger
senior tag
Netflix-es filmeket hogyan, honnan lehet beszerezni?
A hivatalos elérés hogyan megy? -
Digger
senior tag
válasz Rimuru #38823 üzenetére
Azóta olvasgattam a netflixről.
Nemrég letöltöttem a Narcos című Netflixes sorozatot ami közkézen forog, azzal voltam, hogy azok is elérhetőek a letöltő oldalakon, de mint kiderült, ez nem jellemző!
A kicsi lányom kért, hogy szerezzek meg neki egy Free rein nevű gyerekfilm sorozatot, az után kutakodtam, sajnos sikertelenül! -
yohnsee
tag
Sziasztok,
hobbielektronikán kaptam én is üzenetet moha bá-tól, hogy július 20-án találkozó.
Megyek is, ha semmi sürgős nem jön közbe.És én is kiteszem ide (is) a portékáimat:
Xbox 360 E konzol, tápegységgel, HDMI kábellel, kar nélkül. 250GB HDD, RGH, kitakarítva, újrapasztázva: 20.000Ft
Sharp LC-32LE144E LED Tv 82cm, távirányítóval, talp nélkül: 30.000FtHa bármelyik érdekel, írj privátot.
AVR
-
Dani_kp
addikt
A héten tervezek rendelni a hestore-ról, ha valakinek kell valami szóljon .
https://ingatlan.com/33821564
-
grafnet
veterán
Holnaptól aktuális a 8 GB soDIMM memória teszt kérésem.
Van-e valamely kedves topik társnak olyan gépe, ami kezeli az 1333 MHz-es és 1600 MHz-es RAM modult, ami elvileg nem L-es?
És szánna rám vagy 10 percet, hogy teszteljük a lapokat? (1-1 db van belőlük.)
KöszönömMotorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
sanzi89
addikt
Kell valakinek ilyen játék?
Tom Clancy’s The Division 2 Gold Edition és World War Z játék
Van belőle 6 darab, pici pénzért vihető.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
-
Gyuri27
félisten
válasz sanzi89 #38832 üzenetére
Attól függ.
Ha-n 470-k 30k körül mennek. 570-ek annyiért vagy drágábbért.
Az alzát meg látod.
Szóval +10k-ért kapsz egy vatta új vga-t 3 év garral.
Szerintem inkább a 30k-s (vagy felette) ár gari nélkül a szopás.
Futkározás szopóálarcban a faszerdőben.Amd - Radeon - Ryzen
-
sanzi89
addikt
válasz Gyuri27 #38833 üzenetére
Inkább úgy fogalmaznék, hogy ilyen VGA árakkal és hozamokkal nem nagyon éri meg most VGA-t venni, legyen használt vagy új. Most van egy nagy BTC rally, szóval BTC-t kellett volna venni pár hónapja és nem szarozni a bányával.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
grafnet
veterán
Valakinek Xiaomi Redmi Note 5 telefonja van Csabán?
Vettem egy kijelzővédőt és a R5+-ra valót küldték...
Jó lehet rá egyáltalán?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
TeeBee73
veterán
Boldogságos névnapot a topicnak!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Eastman
addikt
Sziasztok,
van olyan srác köztetek aki rendszeresen jár Budapest - Csaba vagy Budapest - Gyula között és most hétvégén is megteszi ezt az utat?
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
-
Eastman
addikt
Gyula is szuper lenne...
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
Van-e valakinek:
Intel chipsetes alaplap (1155), ami 75-ös vagy újabb?
Bele való i5 3470 vagy erősebb?
DDR3-as RAM, legalább 2x4 GB?
Ház is érdekel.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
doberman
senior tag
Urak!
Kütyü-függő és elektronika-bolond fórumtársaknak:
Makói Rádióamatőr találkozó:2019. Július 20. szombat
Makó, Aradi u. 130.
8lnu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs