Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Akiknek a Rednex anno ismeros lehetett, annak ez is tetszhet.
Figyelem (TraktorGumee) a link nyomokban zenet tartalmazhat!
...
-
mezis
félisten
-
Devid_81
félisten
Ez itt van/volt tolem nem messze.
Ilyenkor szokott az lenni, ha nem birnak magukkal a soforok, hogy 30 roham rendor van a nyakukon 3-5 percen belul...15 perc mulva az egesz utca le van zarva, es 200 rendor van ott.
Ezek itt nem pocsolnek, ha meg vmi terrosrista veszely all fenn akkor meg geppuskaval az oldalukon erkeznek...van, hogy metro allomasokon ugy setalnak...
-
TeeBee73
veterán
Maaargit! Az AK-47 gépkarabély. 7.62-es lőszer. A géppisztoly, mifelénk 9mm-es. Az meg nincs a seregben redszeresítve. Ellenben a P9K-val, ami ezzel a Makarovval puffant évente 6-ot. Mer' erre fussa'.
Ja, az utóbbi, maroklőfegyver.MOD: Mint alattam írták, az AMD is, de az már magyar fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Digger
senior tag
válasz TeeBee73 #27919 üzenetére
Nekem is AMD65 mintájú karabélyom volt a seregben. Gyűlöltem! Egyszer Bicske mellett egy megáradt patakon mellett átkelni, ugyanazon a ponton, az egész zászlóalj. Derékig érő latyakba érkeztünk a ragaszkodás után. Nekem a csúzli teljes egészében a habarcs alá került. Amikor beértünk Bicskére egy nyomós kút alá tartottam, hogy a nagyját lemossam!
-
doberman
senior tag
válasz Digger #27921 üzenetére
Az AMD–65 (AMD – automata módosított deszantfegyver) a wiki szerint egyértelműen gépkarabély...bár mi csak géppityunak hívtuk.
dk4663 - hogy r*hadjon meg még így 32 év után is emlékszem a számára...[ Szerkesztve ]
8lnu
-
tááo
aktív tag
válasz TeeBee73 #27919 üzenetére
Bizonyára igazad van, de nem szolt ránk senki a hörségnél a géppisztolyt mondtunk és ezért így maradt meg.
mezis: A rendszerváltás tényleg úgy zajlott - legalábbis Kiskunhalason - épp ott töltöttem sorkatonai szolgálatom. Azt a pár lőszert - kb tízet, hogy legyen egy rövid sorozat - pedig Tázlár Ládahomok lőtéren puffogtattuk el.
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Devid_81
félisten
Bedobok egy p.nas kepet jon egy hsz...
Bedobok egy nem p.nas kepet jon 1 het ban...
Bedobok egy fegyveres kepet jon 20 hsz...
Milyen vilag ez man?...
-
Devid_81
félisten
Hol a kajam kotsog???
...
-
Zodicus
senior tag
Van kihasználatlanság miatt 2 eladó konfigom
1db Commodore 16 +doboza+magnó működik
2db Commodore 64 +magnó ez is működik -
gefffry
aktív tag
Üdv emberek!
Nincs valakinek kedve egy kis világjárásra??
Feltételek:
- B kat. érvényes jogsi
- Vállálja a 4-6 hét p*na és otthonmentes életet (nem akar 2 nap után hazajönni)
- Idegen nyelv (német, francia, angol) ismeret előny, de nem feltétel
- 0-1 napon belüli indulásFeladatok:
- 3,5t-ás furgonnal áruszállítás az EU területén.
Bérezés: 5-600 Euro a turnusra.
Jelenleg egy turnusra lenne szükség rá, de ez még változhat is akár.
A legfontosabb: Ma-holnapi indulás!!!!!!
További infót priviben vagy telefonon (20/451-4638, 70/6060683)
-
gefffry
aktív tag
válasz fero02 #27935 üzenetére
Hát nem, de igazából az esetek 90%-ban csak ülni kell érte a jobb egyen...
Másodsofőrre lenne szüksége a kollégának, mert aki ment volna vele, az visszamondta.
De a kocsi már le van sajnos jelentve 4 kézre...Dávid: Belefogtam igen, de abba is hagytam, nekem fontosabb a család jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz Devid_81 #27939 üzenetére
Lehet az 6 hét is, mint írta, meg 500 juró is...
Kurvára nem jó a pénz érte. 4-6 hétig valahol bolyongani, aludni-tisztálkodni ott és úgy, ahogy tudsz, gondolom pakolni is kell és akkor még a felelősségről szó sem esett. Vagy mi van, ha valahol az Isten háta mögött lerohadsz. Még segítséget se nagyon tudsz kérni. Esetleges bírságok? Kajálni se hív meg senki. Cigány élet az ilyen...
2X évesen, ha az ember fiának se kutyája, se macskája nincs itthon kalandvágyból még vállalható lenne, de csak ideig, óráig.[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz gefffry #27940 üzenetére
Uhh akkor igy mar nem hangzik ez olyan jol
Csalad mellett ez akkor erne meg ha legalabb 2x ennyit hozna, ugy talan az ember bevallalna egy fel evet, es abbol mar talpra lehetne allni.
De ez igy inkabb nagyon egyedulalloknak ajanlott, meglevo munkahely teljes hianya mellett.
Mindegy, azert gondolom egy probanak jo volt, legalabb lattal vilagot kicsit...
-
gefffry
aktív tag
válasz fero02 #27941 üzenetére
Eddig megvolt mindkétszer amikor kint voltam a 600 euró, és 5 hetet voltunk kint.
Pakolni kellhet, de ez targoncázást jelent, raklapos árut szállítunk, zömében autóalkatrészt ( Audi, BMW, VW, Merci, Renault...)
Ezt viszont intézi a kolléga.Ha lerohadsz, akkor felvívod a céges telórol a magyar assistance szolgáltatást, és ők intézkednek.
De egy alig több, mint egy hónapos kocsinál ez nemigen fordul elő.Bírsággal még nem találkoztam, azért "szabályosan" közlekedünk.
Egyébként igazad van, valóban cigány élet, nem is írtam ennek ellenkezőjét sem.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
1 millioan neztek meg a Fast & Furious 7 film zenejet 3 ora alatt ma...
Odabasz, mindenki otthon van vasarnap es netezik?...
-
Devid_81
félisten
Ez mit csinal?
Elesett, es epp all fel?...
-
Devid_81
félisten
válasz forintuser #27949 üzenetére
Elnezve a testalkatat, fellallna...marmint ha valoban elesett vizen jaras kozben
...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SONY LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobil flották
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Elden Ring
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs