Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
-
Devid_81
félisten
Ugy latom meg nem voot ideje a szobat osszetakaritani, biztos nagyon elfoglalt voot
...
-
yohnsee
tag
Sziasztok topiklakók!
Volna-e valakinek elfekvőben működő Attiny24/44/84 AVR-je? Minimum 1, max. 3 db érdekelne.
AVR
-
Devid_81
félisten
Izzot kellene cserelni ott!
...
-
Devid_81
félisten
...
-
Devid_81
félisten
...
-
fero02
nagyúr
B@sszátok meg, géza12 apa lett!
Remélem már szervezi a Ph-s tejfakasztó, atom módon bebaszós bullert...
-
ZetorGumi
addikt
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ErikSon
tag
válasz moha bácsi #22430 üzenetére
Mert hol vagy most?
Gratula!
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
Digger
senior tag
válasz Devid_81 #22433 üzenetére
Volt egy öreg szemészprofesszor sakkbarátom, akinek mondása volt, hogy az a jó, ha a menyecske seggén el lehet nyomni a bolhát! Ez itt igen formás és mutatós, meg kívánatos, de ezen csak igen nagy taslival lehetne megijeszteni egy bolhát! Utána meg gyönyörködni a transzverzális és longitudinális rezgések harmóniájában!
Tanultatok fizikát? -
doberman
senior tag
-
littlelion21
addikt
válasz moha bácsi #22436 üzenetére
kedvenc
-
poffsoft
veterán
válasz Digger #22434 üzenetére
Hoooooggggyne.
Lennél szíves megosztani velünk az eredő rezgés képletét is tökéletesen csillapítatlan harmonikus rezgést feltételezve (ha már reggeltől estig képes harmonizálni...)(#22438) Devid_81: nekem speciel csak egyetlen bajom van velük. De az bizony jó nagy ...
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz moha bácsi #22442 üzenetére
Igen. Valamivel később egy BNV-n az Apple kiállított vagy 15 MacIntosh-t. Amikor arra jártam épp egy ovis csoport tagjai ültek a számítógépeknél és nagyon elmélyülten "dolgoztak" vele. Lábuk nem ért le a székről, az asztalt, billentyűzetet is igen alacsonyról látták, de ez nem zavarta őket. Komolyan tologatták az egygombos egeret.
(Én II fx típussal dolgoztam de úgy emlékszem, hogy a billentyűzetről lehetett kapcsolni, a ház hátulján lévő kapcsolót csak akkor kellett használni, ha a billentyűzet lefagyott. Vagy amikor már kezdett lemerülni az eleme ? )
mezis
-
sanzi89
addikt
Tudtok Csabán csavar boltot, ahol van imbusz fejű és nem röhögnek körbe ha 4 csavar kell csak?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
forintuser
őstag
Egy hónap net nélkül? Szerintetek?
Holnapkészítést vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- MSI GeForce GTX 1060 3GB Videokártya - ELADÓ! 24.990.-
- Eladó Raspberry Pi 4 2GB + ház + táp + 32GB SD
- Ipad pro 11 2022 matt mágneses védőfólia 1 db
- Samsung Galaxy S24/S24+ (128/256/512 GB) (bontatlan, gyári garancia)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest