Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norbert1998

nagyúr

válasz Gyuri27 #107858 üzenetére

Nem is szoktam nagyon pörgetni, általában ésszel megyek. Ha meg pörgetem is, tiltás közelébe se megyek. :K Bár ezt egyedül vettem, nem apu :) Negyed tank benzint kaptam tőlük bele :D
    Szóval ezt a kocsit úgy tervezem, hogy egyetemi éveim végéig mellettem legyen, az még 5 év minimum, tehát műszakilag okés. Alvázvédőt (megelőzésnek) akarok majd rája, illetve a festési hibákat mind kijavítani, nehogy rozsdásodni kezdjen. Főleg kavicsfelverődésnél.

Macska: De áruld már el mi bajod ? :W
    Egy árva rossz szót nem szóltam neked. Jó, a nyáladzás, ha felveszed, lehet sértő szó. De azontúl? Mifasz?
    De ha már itt hülyegyerekezel, felhivnám a kedves figyelmedet, hogy a közelébe se voltam a te stílusodnak, és hangnemednek, úgyhogy inkább te legyél az aki visszavesz. Nem tűnik fel, hogy azt kérdezem, mit mondtam? Erre meg itt hülyegyerekezel, mint aki behaluzott. :W
    BTW a képen a kasztni volt a lényeg. Kit érdekel a rohadt spoiler meg az alufelni? Lehet venni, nem?

De továbbra is az a kérdésem: Mi a szaron húztad fel magad annyira, hogy ilyen mélyre süllyedj?

Új hozzászólás Aktív témák