Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz Gyuri27 #107858 üzenetére
Nem is szoktam nagyon pörgetni, általában ésszel megyek. Ha meg pörgetem is, tiltás közelébe se megyek. Bár ezt egyedül vettem, nem apu Negyed tank benzint kaptam tőlük bele
Szóval ezt a kocsit úgy tervezem, hogy egyetemi éveim végéig mellettem legyen, az még 5 év minimum, tehát műszakilag okés. Alvázvédőt (megelőzésnek) akarok majd rája, illetve a festési hibákat mind kijavítani, nehogy rozsdásodni kezdjen. Főleg kavicsfelverődésnél.Macska: De áruld már el mi bajod ?
Egy árva rossz szót nem szóltam neked. Jó, a nyáladzás, ha felveszed, lehet sértő szó. De azontúl? Mifasz?
De ha már itt hülyegyerekezel, felhivnám a kedves figyelmedet, hogy a közelébe se voltam a te stílusodnak, és hangnemednek, úgyhogy inkább te legyél az aki visszavesz. Nem tűnik fel, hogy azt kérdezem, mit mondtam? Erre meg itt hülyegyerekezel, mint aki behaluzott.
BTW a képen a kasztni volt a lényeg. Kit érdekel a rohadt spoiler meg az alufelni? Lehet venni, nem?De továbbra is az a kérdésem: Mi a szaron húztad fel magad annyira, hogy ilyen mélyre süllyedj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest