Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Hat, én pénteken megyek legközelebb
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #93899 üzenetére
Szerintem igen, vagyis max a 1060Ti lesz erosebb. Es ha igaz a tortenelem akkor a 1070 vs 490 es 1080 vs 490X lesz a forgatokonyv.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #93903 üzenetére
Viccnek? A 1070 az 980Ti szint, ha jol sikerul a 480 akkor max a 970 szintje lesz....szoval...
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Gyuri27 #93905 üzenetére
AMD-set!
Btw..
Reggelt,
Hinni vagy shenem hinni, ez itt nem kérdés.., tegnap volt időm bíbelődni a C2D vassal, képzelendusz szuperlativusz, egyetlen egy hw nem pusztult el benne miközben a táp szó szerint fütes/lánggal elégett!
Egyébként sosem volt ilyen kockám, mennyire noooormális az, hogy auto beállításokkal ~1.3Vot ad neki az ASUS P5W DH Deluxe lap, hova tovább mennyire normális az hogy 1.2V-ra alulfeszelve is úgy melegszik ez a kis proci mint az állat?
Gyiintel gyári hűtő kb 5-10perc Idle után válik érinthetetlenül forróvá.., pedig még attól féltem hogy szhar lesz a hőátadás mert futott még kategóriás pasztát kentem rá, abból is keveset mert épp kifogyóban volt a "tubus", MX2-t pedig nem voltam hajlandó rátenni mert drágább mint maga a proci....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
DiszNóÓl
senior tag
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #93908 üzenetére
Erről: [link]
IDE-s 7200es a rendszervinyó, pedig van benne két SATA-s 7200es is, olyan hangja van hogy az valami elképesztő szóval fogtam magam és a CPU cooler profilt performancera raktam BIOS-ban, hang szempontjából úgy sem oszt vagy szoroz.., így azért egy kicsit élhetőbb már a hőmérséklete..
~1.325ről levettem a feszt 1.2V-ra, mindjárt ráeresztek vmit hogy kiderüljön stabil-e..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Habugi #93910 üzenetére
Naggyon húúúúz!
Egyszálas kimaradt mert nem érek rá egész nap..
Komoly egyébként, az IDEs vinyó és az optikai meghajtó együtt olyan hangorgiát rendez mintha egy vaskereskedés lenne a szomszédban.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Lacielvtárs
nagyúr
adjon isten jó napot
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Lacielvtárs
nagyúr
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Whysperer
addikt
Reggelt. hPeter. Írtam priv.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #93916 üzenetére
Érvénytelen. Linklj ár kislányt hogy elnézzük neked...
-
inspiroyhome
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Habugi #93907 üzenetére
Valami nem OK a processzoral...nalam anno sohasem volt 65-70 foknal melegebb, alapon pedig alig volt 30-32. Lehet megis betett a processzornak a tap....vagy noob modjara raktad fel az Intel hutot.
A kettobol az egyik 100 %
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
nVIDIA és a MythBusters
[link] -
Habugi
addikt
Ez az amit a kezembe adtak h elolvadt alatta a táp és csináljak vele valamit ha tudok mert nem ad életjelet..
(#93927) miklosss2012:
Ha akartam sem tudtam volna nem n00bkodva felrakni a hűtőt ugyanis most először volt a kezem alatt ilyen Intel gyári csoda..
Egyébként pedig onnantól h 3-5p alatt keményen átmelegedett a borda nincs miről beszélni, csak jól rakhattam fel.A történet amit kaptam mellé egyébként nem kerek, rádugtam a teszttápom és hangot se adott, semmi. Atomjaira szedtem, újra összeraktam.., na közben szedtem ki a procit is, csodák csodájára a foglalatban négy láb eléggé el volt kámpicsorodva.., másfél órát szórakoztam velük csak mert ilyet sem csináltam még..
Na összerakás után egyből jó volt minden, csodálkoztam is hogy a kigyulladt táp nem nyírt ki semmit. Ugye melegedett, alulfeszeltem, utána élhető lett.
A végére maradt olyan móka, hogy észrevettem a HDD-k valamiért sütnek olyan melegek, BIOS-ba vissza, kiderült fullon pörgette őket OotB..
Ezek után nekem valaki azt mondja az Intel gyári beállításai zöld pipásak annak leosztok egy virtuális kokit, ez kb pont annyira szar mint egy AM3+os default..Mivel egy zéró ventis zárt házban volt, átpakoltam az egész hóbelevancot a régi 4x90mm ventis TT házamba, az még lendített rajta egyet. Legalább csökkent kicsit a kupi mértéke a szekrényem tetején..
Stabilnak stabil, nem melegszik szóval látszólag végeztem. Win7-et még egy kicsit kikupáltam mert simán megsodortam 20-25szál cigit mire betöltött, lett belőle durván ~30-40sec. Volt rajta vagy féltucat különböző toolbar, a Winnel együtt induló useless innen-onnan megtapadt retkek/updaterek listája hosszabb volt mint a Kínai nagy fal.., CCleaner, browserbe ADBlock/Ghostery..stbNem szórakozok vele többet, elég időt belefeccöltem, egy öreg baráti kézfogásért cserébe szerintem ez teljesen korrekt...
Az tuti hogy a foglalat lábai nem a táp elolvadása közben/hatására hajoltak le a szappanért de nem érdekel, nem fogom feszegetni a témát..[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #93934 üzenetére
Még mindig egész szép amit egy sandy bridge megyen. 4.5-4.6 GHz körül szépen meghajt egy felsõ kategóriás kártyát...pedig már lassan 6 éves prockó...
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #93932 üzenetére
Majdnem annyit ment, mint a régi 4590K-m...
[link] -
HSM
félisten
válasz #Morcosmedve #93937 üzenetére
Ja, igen, 4690K...
Igen, én is szoktam pl. priviket kapni a jövőből!
Viszont Cinebenchelni maradok a HEDT-nél. Olyan szép az a kerek 1000 pont...
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Attol csak a kerek 1300 szebb multiban, single-ben meg olyan 178-180 korul 4.4 GHz-en, 3200-as quad-ban a ramok....orom es boldogsag.
Ma eldontottem, nem is cserelem le 6800/6850-re. Majd a skylake-E ami az ev vegen jelenik meg.
-
HSM
félisten
-
Malibutomi
nagyúr
Elvezzetek ti is ezt a remekmuvet
-
MiklosSaS
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest