Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz ViZion #65208 üzenetére

    Szerintem nagyobb a baj mint egyesek felfogják. A gazdag arab barátaik nem szeretnék õket a saját házukban, útcáin látni.
    Szerintem ez mind az amerikaiak irányitása..meg szeretnék mesterségesen gyengiteni Europát, hogy majd nagyobb legyen a kontrol. Amerika napról napra veszit a hatalmából...nem szabad nekiek hagyni hogy Európa erõsödjön.

    Én biztos vagyok benne hogy a "menekültek" nagy része jól kikéozett dzsihadista katona. Ezt az egész menekülést faszául megszervezték...nyomják õket befele minnél mélyebbre...aztán majd itt-ott robban a sulis busz ahol 20-30 tizenéves gyerekek utaznak, pár korház stb. Nincs ez igy jól, nem kell ez nekünk.

    Ami meglep az az hogy németben majdnem 40 ezren tüntetnek hogy engedjék be õket. Ott is már elég jól meg van szervezve a dolog. Miért szeretne minden arab menekült németbe menni? Hiszen õk voltak annó a legnagyobb rasszisták...

    Qrva amerikaik megbojgattåk, mist meg ide másznak. Europában az europaiak harcoltak a jogaikért...megszoptuk az URSS-vel..mist meg jönnek a kecske baCCók...és mindenki nézi õket karba tett kézzel..semmit nem tesznek hogy meg állitsák.

    Mondom én, ennek mi fogjuk a levét meginni.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák