Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #60850 üzenetére
Altalaban minden sandy i7-ben benne volt a 4.8 GHz leg hutesen, mindegyik peldany siman ment 4.5 GHz-en normalis feszen. Ivy es Haswell-nel mar megfordult a kocka, es nem is a melegedesrol van sz. Egyszeruen 4.6 GHz folott nagyon meg ugrik az etvegyuk. Rosszul skalazodnak...itt egy pelda:
2600K: 4.5 GHz - 1.25 V, 4.7 GHz - 1.295V, 4.9 GHz - 1.355 V
4770K: 4.2 GHz - 1.12 V, 4.4 GHz - 1.185V, 4.6 GHz - 1.28 V...de itt mar kezd megsulni barmilyen hutovel.Termeszetesen vanak jobb peldanyok. Nalam eleg 1.21 V a 4.6 GHz-re.
A lenyeg az hogy lehet megint elerheto lesz a 4.6-4.8 GHz gond nelkul, es rendesen fog skalazodni. En ugy erzem hogy ezek a ahswell-ek olyan 4.5 GHz korul erzik jol magukat...feljebb mar nem ok. Es azt is tegyuk hozza hogy a sandy-k futyureszve birtak az 1.4+ V-ot, itt meg mar 1.3-nal kedodik a degradalas...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
mackosajt
addikt
Szentsegtores vagy Istenkaromlas lenne, ha a gépet ideiglenesen vissza tennem léghűtéses üzemre?
Amíg ősszel kifestunk, hogy mobilitás legyen benne.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60858 üzenetére
Sotet szobaban a paplan alatt ugyis mind1
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60860 üzenetére
Reggel koran menekulni kell....a multba pedig sohasem visszanezni...
Jajj de mocsok vagyok
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60862 üzenetére
Hat volt egyszer anno az egyetemen amikor ki voltunk ehezve. Nemetbe voltam 3 honapig nyari munkara...volt penz meg minden...haverom is jott. Volt ivas, szivas csak nem voltak nok. Szoval harom honap szarazon....es en nem a macska vagyok hogy beledugjam barhova...
Letelt a munka, mentunk haza...volt valami vizsgam osszre amit le kellett adnom...a havernek is volt. Irany Iasi, az egyetem. Egy este vizsga utan ugy bebaCCtunk...megjott a kedvunk egy kis hancurozasra. Csakhat a jo csajok vagy mar elmentek...vagy meg nem jottek meg. Egyetlen egy no volt....aki meg is allna...csakhat...volt egy faCCa hirneve... a " Bukaresti szepseg " Annyira ronda nem volt......... egy uveg tuzes viz utan.
Nyomultunk is a haveral, volt hol, volt mivel....akkor mar volt is kivel...mivel a szepseg is benne volt a dologban..ejsze tetszett is neki.....elszorakoztunk vele...persze nem egyszerre nem kell felreerteni...
Reggel amikor magunkhoz tertunk es atgondoltuk hogy mit csinaltunk....ajjjjjaaajjjaaaajjj...nem voltunk buszkek magunkra. Akkor megfogadtuk hogy ezt senkinek nem szabad megtudnia..
Azota eltelt 15 ev...mikor beszelgetunk, mindig jot rohogunk a Jim Bean es a "Bukaresti szepsegen" ...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #60863 üzenetére
ejha, látom kend is akkor nagy kanállal falta az életet...
hát én ilyenekből mindig kimaradtam
így vissza gondolva nem is biztos hogy olyan nagy baj ez, bár én magam nem vagyok a nők ideálja, az oroszlán is sírva enne meg... lehet ez volt az oka hogy nem nagyon kellett ilyenek,megbánnom, átélnem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60864 üzenetére
Idealok mi sem voltunk soha....csoro egyetemistak leven.
De semmit nem bantam meg...jokat rohogtunk utana mindig amikor temaba kerult...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz Malibutomi #60867 üzenetére
Második napja hivatalos oprendszer az első dedikált VGA driverrel, end of story.
DX Human Revolution közben vettem észre tán 4 napja, hogy ha Firefox megy közben amiben YT ablak is nyitva van, akkor 1200 helyett 850en brummog a VGA.
Firefox becsuk, hopp 1200, na mondom próba, Chrome/azonos YT videok betölt.., maradt 1200.
Megfejtenem nem sikerült, tanulság viszont levonva/alkalmazva..Nevezett játékot egyébként kb 5.-jére vittem végig, ajánlom mindenkinek aki még mindig nem próbálta!
Hivatalos trailer: [link]
Fan movie: [link]Klasszikus régivágású offline FPS, anno az Eidos visszaadva vele a PC Gamingbe vetett hitem a sok tömeggyártott egyszerűsített hulladék után..!
Kegyetlen jó harcrendszer, kegyetlen jó történet/story, kegyetlen jó zene!!Alakítható a történet alakulása, többfajta stílusban végig lehet vinni, rambo/terminátor, stealth, hackerként, van inventory és fegyver upgrade..
Szenzációsan jó/eltalált az atmoszféra, a grafika elmegy, a gépem kb 1/4-ét használja, maxon 1440p-ben 100+FPS, szóval még csak nem is gépigényes. Igazi must have kategória, Steamen fillérekért beszerezhető a Directors Cut verzió 1-1 akció alkalmával.Nemsokára jön a következő rész, már csak ezért is érdemes képbe kerülni a storyt illetőleg.
Nagyon remélem az EIDOS tartja magát és ezt a vonalat, gyakorlatilag az árral szemben úszva..[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #60880 üzenetére
Fogalmam sincs, azt még nem próbáltam.
Nekem/számomra a 15.7 annyira tetszik/egyben van hogy sztem ki is fog maradni teljesen, amúgy sem vagyok az a folyamatos drivercserélgetős fajta.
Az igazsághoz hozzátartozik még az is, hogy driver cserét követően újra kell mindig etetni a Windowsal a monitor buheromat, minek okán 72Hz-en megy plusz a kalibrációs file.., ugyan ha félkézzel csinálom akkor is megvan mindkettő bő 3perc alatt de mint azt már jópárszor említettem, ha a lustaságnak szobra lenne azt rólam mintázták volna..Ez a Firefox+YT+játék= 850Mhz móka erősen Flashplayer beütéses, tudom-tudom újabb FF/html5, da-da, viszont eddig nem csinált ilyesmit, szóval konkrétan hozzá tudom kötni a Flashplayer frissítéshez, nem zavar, majd javítják, Chromeal simán kikerülöm a "problémát".
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
Neeee
[link] -
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #60883 üzenetére
Jó ha ezekből egy nem valami napközis utankozó agybajnok elmeszüleménye.., de kb az összes kuka, ugyan ilyeneket írtak a különböző "tinimagazinok" szerkesztői a saját "intim" rovatjaikba maguknak tartalomként 10évvel ezelőtt. Durva hogy ez még mindig így fut/igény van rá.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #60883 üzenetére
Ugye ez csak egy vicc?
-
MiklosSaS
nagyúr
Macska, ezt neked ajanlom, es probald betartani:
-
mackosajt
addikt
válasz Malibutomi #60867 üzenetére
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #60890 üzenetére
Ez hulyeseg. Csak pont a 78xx/79xx? 77Xx vagy 280x-el semmi gond?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #60892 üzenetére
Mondjuk a "rosszul felismerés" lehet reális. Bár új driverrel és a "system hotfix"-el, vagy mi van a futuremark programok mellé.
Bár mivel az régebbi, simán lehet, hogy rosszul ismeri fel a program a vga-t, ez miatt driver szinten rosszul kezeli. Előfordulhat.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Alvas?
-
otto14
őstag
Befejeztem Doktor House -t. Tudtok valami jó sorozatot? Gyilkosságos, nyomozósos nem hoz lázba. Olyan kéne, aminek szerves része a tudomány...
asd
-
caindwan
aktív tag
Hajráá L@ci!
Igen. Jöhetne mán' a meleg, mert fürödni akarok menni, ilyen hidegben meg reggel még a tökömből is kimegy a vér
@Norbi: Szép lányok Az egyik eléggé háttérkép gyanús
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy ki ez a lány (cosplay)? Biztos ismeritek
Itt pedig egy videó ócskaAmcsiverdásról amit ma reggel sikerült beszereznem tőle élő képek Inglandból [link]
-
Whysperer
addikt
Magyaroszág Én így szeretlek... Hjaa nem! 8)
nem tudom ki a csaj ,de teli.. t.én az összes zsebét 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát Uraim, elvesztettem a tuning szüzességem...
életem első tuning eredménye, Sass Apámnak köszönhetően
4000 Mhz, mind a négy magon...
hőfokok, auto feszen:
hőfokok vissza vett feszen:
és a végeredmény:nincs mese ha a nevem cserélni kell, akkor a személyimbe is lehet bele fogom venni
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest