Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #60700 üzenetére
Amúgy meddig akarod húzni? Ameddig lehet? Csak mert Pahnteks volt 15 -ért fent aprón és az elég jó. [link]
test róla [link]
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #60702 üzenetére
Mondjuk egy Zamalan z11 + ez az is kb 30-ba van .......abba beleférne. 8) hjaja múgy hjaja értem.. Ha gondolod.. mikor lecseréltem a Brocken-t kölcsön tudom adni ,hogy léggel mit bír meg azzal a vízzel. Hja és a mx-4 vagy mx-2 ne felejtsd el ,ah egy mód van rá 5-10 fokot is hozhat.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60698 üzenetére
Vrajuk meg eloszor hogyan teljesit
az a xara H100, aztan majd ha nem franko vagy nem vagy vele megelegedve akkor keressunk neked egy faXXa kis hutot. 15K-t siman meger a haz meg a H100 egyben.Itt egy par nagyon jo huto:
Ez egy kicsit dragabb:
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Beretvás
veterán
szép napot.
gyors kérdés... haverom basztat hogy kell neki a win 10.. de virágbolti van neki.. kijött neki az ikon hogy tudja frissiteni, na most ha lefrissiti akkor 30 napos lesz vagy hogy?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #60700 üzenetére
Ha beszélsz vele mondhatod Neki, hogy a "heki üdvözli". Majd nagyokat..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Whysperer
addikt
válasz CJ4567 #60706 üzenetére
Hallod,ha eredeti win 8.1-em van akkro azt lazán csak felmegeyk és download win 10? nem néztem utánna ennek még.
Mennyi volt a Blackwidow razer ára?
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Vegre ossze tudtam rakni.. Mar a gepet. Ugy szol az a genius 5.1 imadom. Mondjuk a kis xar 2.1 is szepen kuldni... Csak a sok kabel ne lenne ott a foldon...
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
inspiroyhome
senior tag
Na hazaértem a melóból. Azt a rohadt.
Kicsit eltunyultam, ezen most segített 46 darab 30kg-os 1.25*2.0 méteres gipszkartontömb... a földszintről negyedikre, aztán feladogatni a padlásra. hárman voltunk rá, reggel 8 óta csináltuk, és kb 20 perce lettünk kész. -
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #60723 üzenetére
Ne aggódj, ma még nem nagyon fogod érezni, de hogy holnap nem kelsz fel egy kiadós ordítás nélkül, az tutibiztos!
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #60724 üzenetére
derekam krvára fáj, a kezeim is érdekesen néznek ki.. a hely szűke miatt nem tudtunk soha ketten vinni egy lapot, mindig egyenként kellett.. 1.25 métert átfogtam kétkézzel, és vállból/hátból tartottam.. nem volt egy leányálom
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #60725 üzenetére
ugyanezt csináltuk mi is ma melóban. egyszerűen hihetetlen, hogy egy csarnok méretű géppel nem bírnak levágni 30 darab ck lapot azok összetörése nélkül
Természetesen profin egybe volt stócolva már az egész, minek végeredménye, hogy azt buríthatjuk szét, mert épp az alján volt a rossz. Vagy a fele rossz volt, váltakozó sorrendben, a rakatnak. Csak annyi, hogy az akár 3200*1250*8-as is lehet. De van pl. 24-es vastagságú is. Na abból egy rakat majd 3 tonna. Van benne kb 20 darab, ki lehet számolni darabja milyen nehét, cipeljük ketten, mert hárman nem is lehet.
Mindegy, ilyenből volt vagy 10 rakat, átlagban olyan 45 darabosak. Mondjuk az inkább az általad is említett méretből volt való. 1000*1250*10. Csak ez CK lap, ami s7zerintem nehezebb. Igaz, mi nem vittük az emeletre. Csak a csarnok végébe.
-
Habugi
addikt
válasz Whysperer #60716 üzenetére
Ez is tetszetős.
Ez az "összeállítás" nagyon hasonló ahhoz ami nálam is van, annyi a főbb difi, hogy a kisebbik kijelző amin kb csak TS3 + HWinfo64 + browser szokott menni, az a jobboldalon van nem a balon, meg ugye nálam bitang nagy sarokasztal.
Majd dobok fel képet én is..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #60728 üzenetére
Szerintem gyenge replika volt egy olyan ribitől mint az a csaj
Már vagy kétszer kitörölt mert mindig aztmondtam neki hogy csúnya.
Aztán visszarakott#60730) norbert1998
Ocsmány nőszemély.
Én még lánytól nem ijjedtem életembe soha.Csak tőlem.
Ilyen faxom diszkófényeknél rámköszön egy törpe.Akinek eléggé fura feje van.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #60727 üzenetére
Alright Alright! 8) nekem is csak azért van ezen az oldalon mert. Az TV is és azon filmezünk..... Csóróéknál így megyen! 8) Azt a 4K-s Philips 42 colosat akarom besöpörni 1x 8)
-
mackosajt
addikt
No, frissültünk 10-re.
Meglátjuk, milyen.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
válasz inspiroyhome #60725 üzenetére
Úristeeen ember.. azóta síroka röhögéstől:
"annak akinek nem áll meg az egyik veséje a gondolattól hogy kék helyett piros matrica van a gépén"
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Whysperer #60735 üzenetére
ezek után a kommentek után már mást nem tudok elképzelni. kijelenti hogy 15-ért ő tud jobbat i3-al meg 750ti-vel közlik vele hogy nem, te nem tudsz, mert az plusz 30k. azóta nem is válaszol.. úgy utálom az ilyet, tényleg csak kötözködni meg magyarázni járhat fel
most nézem a képed az asztalodról, egy az egybe ugyanilyen genius 5.1-em volt. imádtam, tényleg jó, és nem csak a basszusa.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
A szemfüleseknek feltűnhet, hogy ugyanattól a fotóművésztől vannak a képek. Számukra van egy rossz hírem
Na, de hogy ne csak a perverz vágyakat szolgálja a kommentem, mutatom, mit tud, mikor nem csajokat, néniket fotóz:
Aki rákeres a fotósra, felmegy az oldalára és benéz a fotói közé, láthat még ott ennél jobb képeket is, de sajna azt a PH! fóruma nem bírja el
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #60737 üzenetére
Ez már majdnem Kistehéni magasságokba emel..!
Szeplőőőőők, anyuuuuuuuuuuu...!
Örülök hogy túlvagyunk a retkes napisz@ros ordasokon.., nagyon a legalja volt minden szempontból, nem csak a "hölgyek".., bár tudom, ajándék lónak nem illik a fogát nézni pláne nem úgy, hogy magam még soha nem linkeltem ilyen jellegű anyagot, megjegyzem pusztán azért mert nem az én stílusom.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #60738 üzenetére
A napiszarnak sosem voltam a híve, és mindig a rosszullét fogott el, ha a kopaszsas onnan lineklt valami izlsételent. Várjunk, van ott olyan is , ami nem az? Öhm, nem nagyon.
Viszont ez a fotóművész nagyon ott van
És mondom, az oldalán cenzúrázatlan képek vannak mindenről, és tényleg igen művésziek.Szeplőőőők, hihetetlen, mikre nem képesek, mi? Nekem is bejön, s ha nem tévedek, eddig minden bnőmnek volt
Pedig nem az alapján szortíroztamTessék
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #60739 üzenetére
Nem kötnének a saját elveim dobnék neked képet miissssz szárápováróóól, futnál két kört a háztömb körül hogy lenyugodj, sok napon ugrándozástól szintén szeplős a lelkem, engem megvadít nem tehetek róla.
Kösz-kössz
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Habugi #60740 üzenetére
Ha az, akit a kugli kidob, akkor sajna tévedtél.
De az a vörös, kék szemekkel, na aaaz, az nagyon ott van az a lány
Amúgy aranyos-arcú, barna vagy vörös az esetem. Szerencsére általában ők azok, akik a csecsemőtápanyagkészregyártógáyraik terén nagyobb üzemekkel rendelkeznek, s én azt preferálom egyéb domborulatok terén
Na jó, haggyáá!
-
Habugi
addikt
válasz norbert1998 #60741 üzenetére
Akiről én beszéltem őt sosem fogja kidobni neked a gúgli.
-
mackosajt
addikt
Tudom.
De van 8.1-ről mentésem.
AMúgy még 1 verzió váltást se bántam meg. Remélem a hagyományt nem szakítjuk meg.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
norbert1998
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #60746 üzenetére
Xeon.. Modecom 500W Köszihelló.
Tovább olvasva.. Memória órajel? WD Green? Játékra?! Ráadásul 2? 120-as Kingston SSD.. Melyik?
No offense..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
CJ4567
nagyúr
Nagyon lassú a W10 bootja nálam.
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs