Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz inspiroyhome #59351 üzenetére
Nekem semmi gondom nem volt azzal, hogy nem volt.
Véleményem szubjektív...
-
Beretvás
veterán
sziiiipes estét...
helysetállás?
elsem hinnétek miéyen gácijaooot meloztam ma... szeressem a hátföt, föleg igy 1 hét szabi után..
-
ViZion
félisten
válasz inspiroyhome #59353 üzenetére
Falling skies. Karter doki van benne. USA hős eposz, de azért még nem az alja, van benne csavar, meg mittomén... szeretem.
Monsters, érdekes, nem félelmetes. Van 2. rész is de azt lehúzták.
The 100... ehh... sablonos, van pár jó rész, de inkább unalmas. Kicsit olyan, mint amiben a dínókorba költöztek az emberek.Almost human: jól indult, de végül csak egyszerű unalmas CSI klón lett...
Mást nem nagyon néztem mostanában.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Whysperer
addikt
válasz inspiroyhome #59356 üzenetére
Ghost in the shell session 1-2?
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
ViZion
félisten
Nesze Sass, Vantage.
P20770 with AMD Radeon R9 280X(1x) and AMD FX-9370
Graphics Score 19457
CPU Score 26045Semmit nem állítottam, install és run. [link] és semmi extra tuning, ezek a hétköznapi beállításaim. Proci meg sem melegedett, ezt furának is tartottam. De egyszálas, biztos azért
Whysperer: az régi. Attack on Titan nem olyan régi és készül a film. Mondjuk az anime nekem eléggé butítottnak tűnt, stílusban nem tetszik.
Még jobb[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Whysperer #59360 üzenetére
OK, nekem is tetszik, sőt! De már biztosan látta, erre értettem, h régi.
Akkor meg Iron Sky... a legdurvább film. Meglesi és jóccakát!Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
inspiroyhome
senior tag
válasz ViZion #59361 üzenetére
": egy amerikai űrhajó leszáll a Holdon, s a személyzet legnagyobb meglepetésére egy náci várost talál a sötét oldalon, ahol Udo Kier a Führer. "
B@zdmeg. XD
Ezt ma megnézem.
Anime-k mindig is érdekeltek, de egy idő után mindig rájöttem hogy utálom a japán nyelvet.
[ Szerkesztve ]
-
-
stratova
veterán
válasz inspiroyhome #59362 üzenetére
Én minimális kivételől eltekintve az angol szinkrontól kaptam agyérgörcsöt.
Te jó ég már bő 1.5 éve nem néztem ilyet.
Legutoljára asszonykának akartam mutatni a Blue Submarine no. 6. 4x30 perces filmet, de ahhoz meg hangulat kell.A mobil klímákról több rosszat olvasok mint jót, 70-100-ért meg a fene akar vacakot venni.
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #59361 üzenetére
Kingsmant ajánlották nekem itt a topicban nemrég, igaz már megvolt de azt speciel ajánlom én is!
Az IronSky-ra meg marha régen/régóta húztam a számat, cirka egy hónapja megnéztem és jót mulattam rajta.., egyszer simán vállalható.
Vantage.., bugoltál..
A 280X-nek alapon 30k Graphics körül kell/kéne adnia [link], húzva itt az "enyimé' " [link] a Physicsed sztem igen korrekt 4.8-hoz képest.
Amúgy.., Vantageot már Sass sem a kihajcsa shenem hajcsa ki miatt említi az FX-ben (legalábbis qrvára remélem.. ), csak érdekli hogy a Tibinél lefut-e 5Ghz-en, nem mellesleg engem is!Nvm.., már megelőztek..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Malibutomi #59363 üzenetére
úristen.. na ez egy kicsit erős.
-
mackosajt
addikt
Hogy a faxért nem figyeltem jobban délután, amikor a mester megcsinálta a kazánt...
lehet elküldtem volna helyből a faxba
Oké, hogy nekünk a biztosító kifizeti, de azért új panelként berakni a miénket vissza, amit megjavított, és ide dobni egy olyan panelt, amin a főkapcsoló színe se stimmel, meg 2 poti hiányzik, mint viharkáros...
tanulság, máskor jobban kell figyelnünk.
most a szaki 55 ropit keresett egy kis forrasztással...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
-
Habugi
addikt
(#59369) miklosss2012:
(#59368) hackeeeee:
Megvolt az is!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #59364 üzenetére
Nálam minden rendben, lejjebb vettem a kari órajeleit, h ne fűtsön. Ezt dolgozd fel.
Majd ha nem leszek idegállapotban és lesz kedvem cibálni rajta, akkor dobok úgy is tesztet. Csak győzzed kivárnistratova: hamarosan szigorítanak, csak inverterest lehet majd venni. Pont azért, mert a többi eléggé khm... semmitérő.
Habugi: a prociban és a VGA-ban is van tartalék... víz még most is passzív, ez kb. 1,5 óra BF3-ra elég (intenzíven), illetve lazán folyamatos MWO-ra (netezve, csetelve, langyosan). Majd ha lesz rá kedvem -nem, erre én lusta vagyok, inkább játszom- akkor felrakom 5 GHz-ra, meg gyári fölé a VGA-t és lehet teszt...
-
MiklosSaS
nagyúr
Gyerekek, ma este irtam az utolso hozzaszolast az FX topicban. Jobb lesz ez igy....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #59377 üzenetére
Nem kéne emóznod.., nem a Te stílusod!
Kérsz egy puszit?Emlékszel mit mondtam a Tibiről Skypeon, hogy szerintem még szórakoztatja is ha cseszegetik és rácáfolhat, ezek után újra meg újra betalálod őt abban a topicban, aztán kialakul egy olyan/ahhoz hasonló mint ma este. Ez most nem is tudom már hanyadik alkalom volt, nézd el nekem de kb magadnak csinálod.
Annyi lenne az egész, hogy amikor unatkozol és előtted van a PH és okosat szeretnél postolni akkor azt nem az FX-ben kezded és nem azzal hogy megszólítod a rambustibit..!
Sajnálom esküszöm tényleg, felnevedd de ez van!
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #59359 üzenetére
Uhh, jól hangzik Nem tudtam, hogy van belőle könyv.
GHITSH +1
De jóó Pont a napokban kerestem filmeket
Yes man is a listán van. -
ViZion
félisten
Ami igaz az igaz, nem voltál vmi konstruktív... semmi nem jó, semmit nem úgy videóz ahogy akarod, és csak mondod...mondod... de egyszer sem KÉRTÉTEK, h ilyen v olyan videót készítsen, vagy mittomén tesztet, akármit. Mindenki feladta. Szomorú, h ennyire nem fogadjátok el, h mit tud, akkor is, ha intel többet tud...
-
Whysperer
addikt
SAS nezd pozitiva . Te legalabb nem a Gtamaj...t kaptad mara. . Inkabb 3 rambi mint egy gtamate2 vagy mi a neve.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #59381 üzenetére
Miben legyek konstruktiv? Nyeljem le masnak a hulyeseget? Tudod hany olyan fazon cserelte le az FX-et i7-re mert nem sajtolta ki a teljesitmenyet a kartyabol?
Meg most is dumalgatok veluk, egyikuk sem valtana vissza.
Az egy dolog hogy elfogadod a teljesitmenyet, de amikor atesel a lo tuloldalara az mar zavar.
Menj be Morodorba (980Ti/Titan X topic) olvass utana.Az meg hogy en irigy vagyok ra...komolyan rohelyes volt.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #59381 üzenetére
Azabaj én már hallottam azt az ellenszenvet szóban, amit az FX+TitanX vált ki nagySasunkból.., komolyan mondom megpróbáltam párszor enyhíteni de kb a nemezise lett rambustibi gépe..
Olyan képet szúrt be nekem pár napja priviben hogy két órán keresztül azon röhögtem, meg a dumán amit mellé költött..
Matat egy kicsit a procis fiokjában (amiben van minden szar csak FX nincs.. ), kétszer érzékien megtapintja a Blackberry-ét, iszik egy kis Sangriát és helyreáll majd a világ rendje, legalábbis remélem!
(#59383) miklosss2012:
Mordor az Offosuk!
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
inspiroyhome
senior tag
válasz inspiroyhome #59336 üzenetére
CJ4567:
Jaja, mindent magának rakott fel bavatkozás nélkül automatikusan, kivéve az energy managementet (mivel az nem is driver mondjuk)
Kb félóra alatt felrakta mindkét videokártya driverét, hangkártyáét, webkamera, touchpad, wifi, lan driver, stb, szó szerint semmit nem kellett vele csinálni.
Most is inkább a lapiról vagyok mint az FX-ről, ez az SSD meghozta a várt változást.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz inspiroyhome #59387 üzenetére
Teszek egy próbát, remélem a VIA 8.1 és ATI 13.4 beta 8.1 felmegy.
Meg megy-e rajta a Life is Strange
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
törölt tag
má vége a csempe néküli életnek? f*szom belevágommmá. elég a telefonra. PC-re MINEK MINEK MINEK ? ? ? leragadt vidékivagyok vagy mi ?
-
Habugi
addikt
válasz #81556480 #59390 üzenetére
Mi a rage tárgya?
Win10 kóstolód volt?Nem vagy egyedül.., együtt vagyunk leragadt vidékiek, én már a Win7 aerojától is okádtam/okádok annyira giccses, Klasszik XP nézetben használom évek óta..
Csempe hiányzik mint üvegesnek a hanyatesés.. de csak ki lehet majd írtani nem?
Elvileg a Win 8.1-ből is kilehet jóideje...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
Amugy ez a 12-es teszt program juliusban ha megjon toltok par tesztet?
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz #81556480 #59394 üzenetére
"ez az új vonal nem bír engem elkapni"
Nem vagy elég trendi 21. századi középkorú metrosexuális férfi..
Kezd el borotválni a mellkasodat, legalább 4-5 tartalék rózsaszínű inged legyen vészhelyzet esetére, kezdj el tendálni a vegaság felé vagy legalábbis törekedj az egészségesebb étkezésre, hajban/arcszörzetben kövesd a divatot és az összes létező nőtől követeld ki a teljes szőrtelenítést akivel dolgod akad.
Kelleni fog még egy kurva nagy TV akkor is ha egyáltalán nem nézed soha!Belépőszintnek sztem jó lesz..
Komolyra fordítva.., nem lenne itt semmi gond, csak az MS-nél kéne a design/menürendszerért felelős csoportokból módszeresen kigyomlálni a nőket, óó igen, szégyenlem magam..!
(#59393) Balathruin:
Jaaa.., struccpolitika?
Az nem fícsör..[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #59398 üzenetére
Megyek.
Pofám leszakad,ugye nekem monitorozvavannak a dolgok a billentyűzeten realtime..Úgy 4 napja nem kapcsoltam ki a gépet 4,5gb ramot eszik idlebe valami krómmal nyitva..Kiváncsiságból bezártam a krómot.. 4,5ről lezuhan 3,2 re
Újra kinyitom felmegy 3,6ra.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest