Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beretvás #58300 üzenetére
rendicsek, 22:30-ra mindenki szkájprta, aki meg nem tud, az itt írja le legyen szíves, hogy miért
kicsiga: Nekem tök tetszene, de felesleges lenne, még ingyen is Egyszerűen 0-7-12 volt közt váltok egy korábbi itteni koma megoldásával.
eLMEbaLy-onb van olyasmi cucc, nyák, amire rámegy a 3.0-s usb bemenet és a 2.0-s aljazatokra ráforrasztható, vagy valami?
-
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #58301 üzenetére
Nincs meg a C3.
-
Beretvás
veterán
nem tudok skipera menni me nincs elééééég söröm bazkii
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #58302 üzenetére
Pabu, az örök troll
Ilyenre gondolok. Ebből 3.0 vagy 2.0 sebesség lesz?
1$ az elmebalyon, nem tudom, megvegyem-é. -
crysis88
tag
válasz Beretvás #58303 üzenetére
Vegyél B@zkiiii......
En mar vettem.....(#58304) norbert1998 Ebből 2.0 sebesség lesz...
(#58306) norbert1998 Meg én sem tudom hogy fog menni ilyen állapotban....[ Szerkesztve ]
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #58306 üzenetére
milyen férfi állat az olyan amelyik nem sörözik?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #58306 üzenetére
Én tudok... csak nem mindig pontosan és gyorsan.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beretvás #58307 üzenetére
Megmondom az öszintét, lehet kövezni, de én annyira nem vagyok oda a sörért. A Soproni meg az igazi német jó, de a többi az olyan bleeeh.
kicsiga: biztos vagy benne? elmebalyon azt írják, 480 Mbps-ig tud menni, tehát elvileg birnia kéne a 3.0-t. Végülis, csak a lábak kellenek, nem? De a lábak ugyanazok 3.0-n és 2.0-n is. Vagy a 3.0 csatinál van nyák is vagy mi?
-
crysis88
tag
Bakker kb 2 órája sétálok az utcán a 2 éves kislányommal , erre hátulról nekem jött egy roma gyerek kerékpárral....Szerencséje hogy nem a kislányomnak ment neki , mert nem is tudom mit tettem volna.....
(#58309) norbert1998 Az a kábel csak arra jo ha az alaplapodon van usb 3.0 aljzat , de a ház előlapján csak usb 2.0 panel és szeretned rákötni. Az usb 2.0 panel fizikailag képtelen a 3.0 sebességére.
Amúgy
[ Szerkesztve ]
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
ViZion
félisten
Némi kínlódás árán (Köszi a segítséget Vöröspanda! ), de megvan az "új" VGA.
Relatíve nagyon kevés pénzbe fájt a csere, mostmár 280X van a gépben.Mint köztudott, eléggé qrvára leszarom a teszteket, de most ugye kellett, mert használt a vas.
Unigine Valley Benchmark 1.0
FPS: 42.6
Score: 1784
Min FPS: 18.5
Max FPS: 82.8
Platform: Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
CPU model: AMD FX(tm)-9370 Eight-Core Processor (4816MHz) x4
GPU model: AMD Radeon R9 200 Series 14.501.1003.0 (3072MB) x1
Settings
Render: Direct3D11
Mode: 1920x1080 8xAA fullscreen
Preset Extreme HDUnigine Heaven Benchmark 4.0
FPS: 35.0
Score: 882
Min FPS: 7.5
Max FPS: 76.8
Render: Direct3D11
Mode: 1920x1080 8xAA fullscreen
Preset Custom
Quality Ultra
Tessellation: ExtremeKb. hangtalan, 68°C-ig melegedett, alapon egyik ventije zizeg, ezzel kell éljek...
Szép hosszú kártya, dúúúrvának néz ki.Gondolkoztam a 970-en is, de még a 70k-t is sokallom. 380 meg ennél gyengébb, de drágább, a 290 meg símán drága nekem... Főleg, h MWO-t játszok 90%-ban.
Macsek, mit szólsz? Megelégedtél, ezt kihajcsa?
Igen, ez nem sokkal erősebb, mint a 270X, mi értelme? Az a kari a határán volt, ez meg nyugisan teszi a dolgot, de majd nézem melyik fűtött jobban.Amúgy nem vettem volna még, gondoltam várok mit lép az nV ősszel. De haver kérte a karimat, akkor megláttam ezt és jött. A vicc az, h végül 270-et vett, szal. itt a régi is... Lehet hegesztek CF-et Eeegen, viccvót, haladjunk.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
23.00 korul leszek en is.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #58314 üzenetére
Ha megint értetlenkedtek és beszóltok, akkor igen...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
crysis88
tag
válasz hszilard666 #58313 üzenetére
Gyere gyere , nagyon jó móka....
Csak a Macska ne énekeljen....(#58312) miklosss2012 Csá Sass....
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #58319 üzenetére
-
crysis88
tag
Na én megyek bemelegítek a játékra....
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #58311 üzenetére
Üdv Tahitin Orrmányos uraság!
OC'-vel még van benne bő 10fps abban a két szintetikusban, függően kicsit attól is hogy milyen márka/gyártó?!
Szívesen segítek "behangolni" szóval bármi van..
(#58326) ViZion:
Az jófajta!
Azért mert ha hiszed ha nem, egy 20-30% plussz van még a kártyában, amivel alsómadárfogásban tartja a 100k-sokat, fűggően attól milyen chip került rá.
Ám ha nem hiányzik akkor tárgytalan.., csak azért mondtam mert másfél év alatt elég jól összeismerkedtem ezekkel.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz Habugi #58325 üzenetére
Sapphire DualX, de ugye VGA-t nem tuningolok, mert minek?
-
ekko98
tag
válasz norbert1998 #58319 üzenetére
izé.....megnéztem és elolvastam az irományod és egy dolog jutott eszembe
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
norbert1998
nagyúr
No egy ilyet veszek majd fizu után, ebbe elfér a ViZsön kapcsolója is és az akkor pihenhet, nekem meg lesz elöl 2 3.0 és 4 2.0. Szuper Csak lehet, hogy annak a kábele rövid lesz, de annak majd utánanézek, meg hosszabbnak is. Csak 5.25-ös legyen.
Erik (ekko):
Üdv újra köreinkben, remélem, ezúttal tovább maradsz, mint korábban.
Nézz vissza abba a topikba, írtak azóta.Keresztapám: Áh, kihagyom, köszönöm. Egyelőre nincs akkora hiányom
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #58330 üzenetére
...szal. semmit nem tanultál?
Azért kell erősebb kártya, h ne tekerjen hangosan. Ha tuningolom, akkor ez sem lesz halk... vagyis sok ételme nem lenne NEKEM. Más az fps-re veri, én a db-re...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #58331 üzenetére
Csendre ASUS kellett volna vagy MSI, a használt Dual-X-ek hajlamosak berregni, ám hamár az egyik venti olyan amilyen, tuningolhatnád is, legalább addig amíg a fordulatszám zaja eléri a berregését..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
Éééés eddig tartott a devasstator. Már meg is döglött a 3.14csába
Nem működik az egérgörgő gombja. Pedig nem az a második legfontosabb gomb egy egéren. -
Balathruin
veterán
válasz norbert1998 #58335 üzenetére
Látod, ezért van nekem is Xscroll.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #58335 üzenetére
Végre egy egér, aminél jobb a régi Gigám(M6800).
RIP jól működőKulaMesztörCM egér. Élt pár napot.
Balathruin(#58336)
Apám régi laposához ilyesmi egeret használt... a görgője 1 év alatt beCCart. -
ViZion
félisten
válasz Habugi #58334 üzenetére
de ócó is kellett... MSI-t nem komállom. Asus se égen, se földön nincs, elkapkodják.
Gerjedésre: Jó nő már van, hova tovább?
Norbertó: az egy elég beteg cucc, ki volt tárgyalva egeres meg a modder topikban is. Modding versenynél is jól leoltották. CM is a nevével gondolja, h bármit eladhat...
-
MiklosSaS
nagyúr
Mit mondtok, rendezzek ket kartyat a PH!-nak tesztre? (Fury/Fury X)
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #58336 üzenetére
Hát de most komolyan
Használtam két órát Összesen.
Viszont gariba meg az egészet vissza kell küldenem. Bill-el együtt, szóval vissza a csodálatos vezeték nélküli berheléshez.Úristen, megjavult!
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz MiklosSaS #58246 üzenetére
Amikor még ott voltál
@Ormányos: Na üdv végre újra itt! Gratula a kártyádhoz!
@(#58323) miklosss2012: Az utolsó jöhet megmasszírozni
@Északi-Bika: Nekem kb. 5eurós egerem van (1600ft) és kb. 1 éve hibátlanul megy is Következőnek egy ilyen lenne kinézve, ha ez beszarik
-
Habugi
addikt
válasz ViZion #58339 üzenetére
Privit majd csekkold, evriszing ju níd..
ASUSt fura h elkapkodják, a vRam hűtés hiánya okán másfél éve csákjázom a topicban, tavaly még volt olyan aki direktben engem támadott amiért nem tudja eladni a sajátját..
(#58340) miklosss2012:
Az bizony egy nagyon respektálandó lépés lenne!
Azt azért ne hagyd figyelmen kívül, hogy az utaztatásuk oda-vissza elég necces dolog, főleg ahhoz mérten mennyibe fájna neked a két kártya ahhoz hogy randomjózsi lendülettel rakja ki valahol a dobozokat.[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #58343 üzenetére
pedig már ki szeretném próbálni a vezeték nélkülit is
@sass: Intézni?
[ Szerkesztve ]
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #58343 üzenetére
Sztori: Volt egy egerem... régi, kopott, gagyi... sokat használtam... A bal gombja beragadt(=mindig "klikkelt")... eleinte segített az ütögetés... majd a szerelés... majd a kuka.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz caindwan #58342 üzenetére
Köszi!
Kistehén, ha szorgalmasan jársz ide és figyeled Miklósassst, akkor hamarosan jó nagy marha leszel!...mindenki döntse el, h ez dícséret-e
öööh... csak vicc volt, nem ám felkapni az iszapot rajta!
Macsek: Neked vmi hozzáfűznivaló? Tényleg érdekel!
Doktor: köszi a privit, majd meglesem
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #58346 üzenetére
A hétvégék "újragondoltatása" még folyamatban lévő project, szóval sajnos már otthon van.
Leszek, épp kérdezni akartam mikor kezdünk/kezdtek, éjfélig bezárólag befutok majd én is, elvileg jó sokáig leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest