Új hozzászólás Aktív témák

  • addamka

    őstag

    válasz ViZion #4727 üzenetére

    Lehet ugyan az a postásunk...
    Bár nálunk a csúcs az volt, amikor felhívom a váci központot, hogy hol a csomag, erre: "de hát már aláírták, hogy átvették". Helyi posta felhív, ők nem tudnak semmit. Rendőrség megemlítése, fél óra múlva szaladt a postás nyanya a csomaggal, de kb. behajította a kerítésen aztán spurizott is.
    Asszony megreklamálta (meg a többi dolgot), 10 oldalas bocsánatkérést kapott, gondoltam már rá bekeretezve kirakom a falra... :)

    Garancia ügyben nekem edigital a pozitívum, robotporszívó lefekszik, leküldik szervizbe, azok 30 napig semmit nem csinálnak vele, edigital első kérdése, megfelel-e ha az árát visszaadják.

    A negatívum meg a toshiba laptop, amit 4x kellett visszaküldenem, hogy felfogják túlmelegszik és használhatatlan. Elsőre HDD hibával vették fel, másodjára kikapcsolták a turbot mint solution, harmadjára hülyének néztek és írtak egy szakvéleményt, hogy minden gép ilyen, negyedjére meg érdekes mód komplett hűtés csere és azóta jó...

    Számtek bolt meg.... hát, muternak elhalt az egere, első boltba be, mondom 5 gombos egér kellene, erre olyan nincs! Hát mondom balklikk, jobbkill, görgőklikk, backward, forward... aszondja az nem 5 gomb, hanem 3+2!

    Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.

Új hozzászólás Aktív témák