Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #32293 üzenetére
Suliba más volt véleményem szerint,orultem mint majom a farkának hogyha elengedtek,vagy nemvolt megtartva az ora..De egyetemen direkt felkelek bemegyek nincs megtartva nattyon jó utana meg állitolag az angol se lessz,mivel egyszer beteg voltam,egyszer meg hianyoztam es 4 hianyzasnal nem enged vizsgázni nem engedhetem meg magamnak azt a luxust,hogy meglegyen a 3adik csak olyan bambaságból mert a többiek azt hallották és inkább vartam 2 órát hogy hazaküldjön..
Egyetem kezdetekor is elso nap evnyitó után megyek mint a hülye nyolcra tanár nem jön be..második héten be se mentem csak 10re,ezeket elengedte,majd csak multhéten volt tartva óra amikor beteg voltam.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest