Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Megyek aludni.....jol kijatszottam magam ...imadom a Crysis-t
Jo ejt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt Uraim...
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Balathruin #32850 üzenetére
Szőrös fánkot ne erőltesd annyira, túlságosan felforralja.
-
ViZion
félisten
Jóreggelt, jó reggelit!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CJ4567
nagyúr
Jó reggelt!
Balathruin: a második kép mi lenne?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt! Ma nincs sok kedvem a munkahoz...ezert elhataroztam hogy lesz egy laza napom.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32857 üzenetére
Az ejjel sokaig fent voltam....ma lazan veszem a dolgokat. Delutan menni kell a hazhoz is
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ubisoft Recommends Intel Core i7-3770, Nvidia GTX 780 For Assassin's Creed Unity
Mindig ezzel hülyítik a népet, hogy vegyen hardvert, de az Ubisoft amúgyis a pofátlanabb cégek közé tartozik.
A másik nagy kommentjük meg az volt mostanság, hogy elég a 30 FPS.
-
Malibutomi
nagyúr
Eladtam az impalát
De remélhetöleg kint az ára megkeres majd nekem (pár év után) egy ugyanilyet vagy jobbat.
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #32861 üzenetére
részvétem
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
Impalád volt? Nem szopatol, ugye?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Ne sajnald. Majd itt veszel kedvedre
@csigusz: rohelyes amit csinal, de komolyan. Akkor hardvereken....meg a 30 FPS....
-
Malibutomi
nagyúr
válasz MiklosSaS #32864 üzenetére
Hát az lesz pár év, de nagyon pozitív vagyok!
Nem tudom ki mennyire hisz ilyenekben, bennem egyre erösebb a meggyözödés hogy jó döntést hozunk.
Asszonyt az elsö helre felvették. Moeghirdettem a kocsit két nap alatt négyen akartak egyböl jönni érte, végül haverhoz kerül jó helyre. Szóval szépen helyükre esnek a dolgok.Ubisoft:
A gta5 mellett az új AC, meg FC4 amiket várok, de tényleg gusztustalan amit ez a cég müvel. Már a black flag is micsoda optimizálatlan fos volt. Ehh. -
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #32866 üzenetére
Esetleg láthatunk egy fotót az impalaról nyálcsorgatni?
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
stratova
veterán
Emlékezzünk meg "Ócskaamcsiverdás" impalájáról (mondjuk ez a zöld szín itt nekem nagyon nem gyere be, de a kép egyéb tulajdonságai ellensúlyozzák).
Paripa:
Amúgy ő az:"Ócska"amcsiverdás: '67-es ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #32869 üzenetére
csak nálam nem jönnek be a képek?!
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #32869 üzenetére
semmi. Te nem tudod feltölteni, vagy én nem tudom megnyitni?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Malibutomi #32872 üzenetére
nálam megvannak a képek csak nem kattinthatóak...
de láthatóak"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
Hú az a beltér, fehér bőrrel, nagyon baba.
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo dolog , mondtam mar neked. Egy ev amig mindent megszoksz, belejosz de aztan minden a sinen lesz.
Mikor koltoztok? Lakas dolog mar van?Az az ocska verdat meg ne sajnald....itt kilora adjak az ilyen 40-50 eves verdakat. . Elviszlek majd az ocskavas-telepre es annyi verdat kaphatsz hogy nem lesz hol parkolni.
Viccet felreteve itt is nagy az ocska-verdas mania....mondjuk nem hetkoznapi verdak irant...de a Chevy, Mustang, rolls royce, Jaguar......
@csigusz: mondjuk az ubisoft a macska nagy kedvence, en amikor kecskeket kellett nyuzni meg viragot szedni abba is hagytam a FC3-at....meg amikor 780 SLi-vel FHD-ben volt 35 FPS-em a AC-BF-nel az komolyan rohelyes volt.
-
Malibutomi
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #32877 üzenetére
Sok sikert! Remélem jó lakást találtok, az fontos, mert elég drága ott lakni.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz BomiBoogie #32876 üzenetére
Ubisoft legjobb játéka mostanában a Valiant Hearts volt.
Na jó nekem a black flag is bejött mert imádom a kalózos témát.(#32878) ViZion
Ház lesz szerintem. Nem sokkal drágább mint a lakás, ha meg valamibe belekezdek ott, akkor úgyis kell hely. Lakás+raktárbérlés helyett inkább preferálnám a ház+ garázs raktárnak dolgot az elején.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #32877 üzenetére
Akkor porognek a dolgok . Januarban amikor visszajovok a vakaciobol mar ihatunk angol cidert, angol kocsmaban.
Olyan kemeny 3 ora tavolsagra fogsz koltozni tolem
Igen a verdak olcsobbak kicsivel, de a jo karban levonek van ara is. Az a jo hogy az ilyen 6-8 eves autokat mar olcson meg lehet kapni. Itt van peldaul egy jo kis szamar! ami kezdetnek nem is volna rossz...de elso verdanak inkabb kisebb legyen a motorja es kevesebb a loero a biztositas miatt...2-3 ev mulva meg johetnek majd a benzin-zabalo rozsdas V8-as Malibuk
@Csigusz: az utolso 3 evben csak a Sniper GW1, Sniper Elite V2 es a Crysis 2 (azt rengetegszer vegig toltam) jatekokrol mondhatom hogy tetszettek es jol sikerultek.
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #32881 üzenetére
+1
Van, aki nem arcoskodni megy ki, hanem dolgozni és spórolni.
Unokatesóm évekig buszozott órákat (Londonban dolgozott, mellette lakott), mert autóra nem akartak költeni. Viszont itthon kész a ház.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #32881 üzenetére
- olcso a karbantartasa itt mivel ok azt mondjak hogy az o autojuk.
- biztositas az kb 450-500 font/ev
- keveset zabal
- 1 eves M.O.T.
- 8 eves, meg mondhato hogy mehet....10 ev feletti fostaligakat nem ajanlom.
- 90.000 merfold az 144.000 KM....ami realis itt UK-ban mivel lehet ellenorizni. Senki sem egeti a pofajat azzal hogy visszaveszi.
- kenyelmes es nagy. Jo csaladi auto. Nekem bevalt a Vectra.....rengeteget mentem vele es a Citroen (never ever Citroen), Volvo, Ford, Vauxhall kozul az utolso volt a legolcsobb fentartani.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
gyönyörű gép, látszik a gondos gazda...
örülök ha tényleg jó helyre kerül"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #32882 üzenetére
Igen, igazad van egyreszben. Masreszben peldaul olyan helyen ahol en lakom az auto elengedhetetlen. meloba ha busszal mennek akkor 1h20min volna az ut ...autoval max 20 perc.
Londonban akkor vezetnek autot ha kirandulni mennek, ott meg gyalog, setalva is gyorsabb vagy mint autoval.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #32886 üzenetére
Nem ugyan olyan helyzetben voltak, mint Te. Mondjuk napi több órát buszozott ő is, de nem kint akart élni, úgy meg más kicsit.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #32888 üzenetére
Ja, ezen en is. Mondjuk nalam nincs ilyesmi es ez jo. Nagyon ritkan vannak dugok, mex olyan hogy nem 30 perc az ut hanem 35.
(#32887) ViZion: tudom!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #32890 üzenetére
Igen, ez volt Bukarestben 2 evel ezelott. Mindenki verdaval kozlekedett libasorban mi meg a haveral biciklivel kellemesen rohogve tekertunk.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Üzenjük az Ubisoftnak, nézzék meg ezt, és mondják meg, látnak-e különbséget.
-
őstag
válasz BomiBoogie #32890 üzenetére
Aki feszíteni szeret egy autóban, az meg is érdemli, hogy a dugóban áll.
Amúgy a Hungária körúton kijebb eső részen jól lehet autózni általában, beljebb meg menjen a fene kocsival.Nekem pl. Őrbottyánba a MÁV nem versenyképes, bérlet 24 ropi, mellé egy BKV még 9 vagy mennyi lenne, cserébe 1.5 óra meg még fél gyaloglás.
Bár járhatnék busszal is, mert a végállomás a XIII. kerületben közel van a munkahelyemhez, azzal a gond, hogy hétvégén nincs amikor kellene, hétközben meg kellemes 1 óra várakozás míg indul haza
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #32892 üzenetére
Anno azt a hibát vétettem, h próbáltam együtt nézni. Akkor mindkettő jó.
De nézzük csak külön, mintha játszanánk! Tehát nem úgy, mint a filmeket, hanem odahajolva, koncentrálva, mintha tényleg én tolnám. Máris érezhetőek a döccenések... akinek nem, az legyen boldogHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #32892 üzenetére
sosem volt jó szemem ehhez, de mintha a balos darabos lenne, ilyen mikrolaggos...
-
ViZion
félisten
mEGGAZDAGODOM!
fak capslock
Könyvet írok a transcendentális piackutatásról!
Kicsit "belassultam", kolléga finom pöccintéssel az asztalomon (értsd: qúúvára belerúgott ) jelezte, h térjek vissza alfából...Sebaj, most a vízvágást baCCta el a beszállítónk, 4 mm-el odébbnyesett, kuka a portálos aludarab. Remélem javítják/pótolják, vagy valami, mert ez nem sokkal több kár, mint a fél havi fizum.
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #32898 üzenetére
Nekem is lencsém van, a bal szemem nem szeresse. Elfárad, kiszárad órákkal hamarabb, mint a jobb. Agyaltam a lézeren, de kicsit sokallom a 250k-t egy szemért... mondjuk ez a "szuperlátás" lézer, ahol a természetes egyenetlenségeket, fénytörési hibákat is kihegesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest