Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz Shokkolo #23450 üzenetére
Ez már nekem túl csoki, és nem elég veres
Amúgy holnap tessék szidni, amiért hülye vagyok.
Délben indul az 5 km futás, utána meg megyek erőemelni is a céges sportnapon.
Jajj de jó lesz nekem.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
pipo112
őstag
válasz MiklosSaS #23456 üzenetére
ez a jó nem vagyunk egyformák gondolj bele 7 milliárd kis sass
szerk:
bár Dominikán csodáltam a fekete nőket vannak köztük nagyon szépek , ja és ott imádják az európai palikat meg vesznek értük ezt tapasztaltam is mert sikerült közelebbről meg ismernem egy dominikai csajszit pedig rohadtul nem vagyok egy don huan[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
pipo112
őstag
jó éjt nektek !
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
ViZion
félisten
válasz caindwan #23458 üzenetére
pííííííííha... Dugnám, mint a lopott biciklit!
Ez volt a szófosó topik egyetlen értelmes hsz-e --bocs mindenki, fáradt vagyok. De egy ilyet kettényalnékMaccsek: 'oszt ócóbb VGA nincs eladó? Amivel én is elhesszelnépk egy darabig? Valami 270X ócón
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
@Miklós:
tudod... nekem valahogy nem adja a nagy fenék meg ak örte alkat és társai...
nekem valahogy az egyenes "zsák" alkat vagy a sportosabb deltás sokkal jobban bejön.Megtámogatva egy kifejezetten kisebb, kerek fenékkel... és egy szép arccal.
Nekem az arc a legnagyobb gyengémKinek a pap, kinek a paplan
Legalább a nőkön tuti nem veszünk össze"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Ha már offolós, Pistike tudja a tutit:
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #23469 üzenetére
Ja...mehetunk csajozni az egesz topic-al...mindenki talal maganak megfelelot
Nekem ezek a csodalatosak: (hala az Istennek a nejjem is hasonlo alkat )
Az elso kep az juujjjjj...olni tudnek erte
meg ez a szoke is johetne....feneket nezve azt is elfelejtenem hogy szoke
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #23468 üzenetére
...mondom ócón! Ezek csak virtuális igények, rohadtul nem lesz időm játszani, megint halom pénzt benyel az autó és a ház.
...Remélem hamarosan Téged is családi ház tulajdonosként üdvözölhetünk. Utána nem lesz gond HW vásárlásraAzokat a csajokat bottal se piszkálnám Nekem kis fenék, ovális arc, szép szemek... Sportos alkat, hosszú haj. Amit nembírok: kerek fej, rövid haj, szív alakú arc (nincs álla), nincs nyaka... válogatós vagyok.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #23474 üzenetére
Nem-nem... a Tiéd kicsi, csodálom, hogy van még, akinek be tudod mesélni, hogy azért kicsi, hogy ne fájjon... Azért kell sovány csaj, h lássam hol jár benne, nehogy véletlenül szíven döfjem
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #23476 üzenetére
Gyenge... na ne viccelj. Sassss-sasss, keress rá a madarak hogyan toják... évente egyszer De majdcsak osztanak a többiek is. Vaskalapos Miresz és Mahreburgonya is jó rég nem volt itt
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #23478 üzenetére
És igaza is volt ViZionnak, néha még magamnak is sok vagyok... Néha visszaolvasva csak nézek, hogy ennyi hülyeséget vajon ki tud leírni, aztán mindig kiderül, hogy én...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #23479 üzenetére
Szerintem meg egesz jokat irsz...legintelligensebb topiclakok kozze tartozol.....
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #23479 üzenetére
semmi gond egy kis hülyeséggel
Csak azért tartsuk észben: "nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik"
Update:
Mielőtt valaki lecsapja am agaslabdát, neeeeeeeem, mondom NEM vagyok hülye!
A hangok is megmondták a fejemben![ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz MiklosSaS #23482 üzenetére
Es itt egy szar hir is...ugy latszik meg kell varnoma szeptember veget amig kijon a 4790K.....de akkor lehet hogy maradok a 2011-3-as platformon es veszek majd 5820K-t vagy 5930K-t........ha mar varok szeptemberig.
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
DonSasss - "Na latom a "regi" Mahrenburg maradtal... " - Hát, igazából az eltelt idő rövidsége miatt még nem sikerült számottevően javítani az állapotomon...
" ...akkor te sem tudsz tobbet mint en..." - Igen, rövidebben megfogalmazva ezt is írhattam volna...
Guten Morgen Herr Bismarck! - Már amennyire e kései óra nem teszi némileg okafogyottá e köszöntési formulát...
Paripa - Némileg a kapkodás jelei mutatkoznak a lapok megjelenése körül, pedig nincs hova sietniük, hol vannak még az 5xxx-CPU-k... Az nekem tetszik, hogy már (újra) van "pajzstalan" Saber, végre megint láthatóvá vált a "lényeg"
Yeffy -
Igen, a 2-es designjában kétségtelenül az első fényszórók jelentik a leggyengébb láncszemet, vélhetően azért, hogy valamennyire elkülönüljön a 3/4-estől, s egy árnyalatnyival kevésbé legyen "dögös", de én ezt az apróságot megbocsájtom neki . Most képzeld el, megkapja az M3/4 motorját (igaz, lefojtva, de még így is feleslegesen sok teljesítménnyel), s mindez kisebb, könnyebb karosszériával, hát nem elbűvölő?
Ho... hogyhogy milyen páncéloshadosztályra gondolok? Hát amit kölcsönadtam Neked, hogy eltüntesd a konkurenciát... Azt pletykálták, hogy a hadosztály felderítőszázadát Nyugat-Európában látták, azt hittem, Neked készítik elő a terepet... Akkor azt sem tudod, hogy jelenleg hol vannak? Szent Ég! Emberek, egy gazdátlan, elvadult páncéloshadosztály kóborol valahol Európában! Tegyetek biztonságos helyre mindent, ami nem bírja ki, ha egy több tonnás acélszörnyeteg átmegy rajta... Mondjuk nem sok minden bírja ki... Akkor mindegy... Most kit hívjak fel? A katasztrófavédelmet? A tűzoltóságot? Hol a telefonkönyv? Áh ez 1985-ös, ezzel nem megyek sokra... Még szerencse, hogy én itt biztonságban vagyok az Antarktiszon, ide csak nem jönnek el...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #23480 üzenetére
NagySasss - Már megint sértegetsz? Hogyhogy "intelligens"? Hosszú évek fáradságos munkájával felépítettem az image-emet, melynek központjában kiemelkedően alacsony szintű szellemi képességeim állnak, Te meg lerombolod sziklaszilárdnak hitt művemet... Már így is hónapokkal ezelőtt kérvényeztem, hogy megkaphassam a "PH! Idiótája" speciális rangot, de így soha az életben nem érem el e megtisztelő címet... Pedig igazán megérdemelném...
Paripa - "nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik" - Egészen pontosan a mondat melyik fele vonatkozik rám?
Bár esetemben inkább egyfajta hibrid megoldás lenne találó: A hülye hülyéskedik... Azzal senki sem vádolhat, hogy túlzottan el lennék szállva magamtól...[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #23485 üzenetére
Hat nincs is hova kapdosni....amiota az AMD alszik azota nem kell kulonosebben gyotorjek magukat. Ez van amikor nincs konkurencia.
Asus SABERTOOTH Z97 MARK 2: erre a szarra gondolsz? Most mar a TUF is kezd rohelyes lenni...pont mint a ROG....miert nem hagytak meg egy ATX es egy mATX TUF lapokat, es ROG-bol a regi jol bevalt recept...Gene, Formula es Extreme....mi ertelme a Ranger es Hero lapoknak ? Azoknak csak a szinuk ROG ........
Neked miota van pancelhadosztalyod ? Es miota adod kolcson ? Ugylatszik megszedted magad az alaplapgyartasbol.....mi meg nem tudjuk hogy nyujtsuk a koltsegvetest mert a 25 darab titkarnot "etetni" is kell , te meg szemelyes pancelhadosztalyra herdalod a ceg penzet ? Ezert bortonben fogod vegezni ! A tobb millio dollaros golyoallo limuzin nem is volt eleg neked ? Meg a sok hawai nyaralas ?
--------------------------------------------
Soha a budos eletben ne agyjatok penzt ki a COD Ghost jatekert ! Egy rakas szerencsetlenseg.....par negativ dolgok, kb 4-5 ora jatszas utan :
- maga a jatek story egyszeruen egy hulyeseg....semmi izgalmas dolog
- a grafika olyan mintha a COD MW2-ot jasztanam....egyszeruen szanalmas
- nem tamogatja rendesen az SLi-t
- teli bug-okal...peldaul neha megyen 350 FPS-el is, aztan neha lemegy 80-90 FPS-re is
- v-sync-el ugy rangat a jatek hogy jatszhatatlan
- olyan laggolas van SLi-ben hogy rohelyes (pedig baszna meg Nvidia jatek)
- tobbszor kidob az asztalra kulonbozo "error"-okal....de mas jatekban minden tokeletes. A jatek eredeti, frissitve is van.
- a multi egyszeruen jatszhatatlan......Eskuszon eletemben meg szarabb COD jatekot nem jatszottam...pedig COD "fan" vagyok. Szinte borzalmas egy jatek.
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #23487 üzenetére
Sajnos igazad van, egyre inkább lejáratják a ezeket a brand-eket...
____Szeretném visszautasítani a vádakat, Tisztelt Közgyűlés, először is a páncéloshadosztály a kertemben került felszínre, kútfúrás alkalmával, mint ahogy a mai napig találnak a föld alatt II. világháborús robbanóeszközöket, én meg egy páncéloshadosztályt találtam, s mivel úgyis egy házőrző beszerzését terveztem, hát kapóra jött. Teljesen mindennapi eset, bárkivel megtörténhet...
A Cég által kifejlesztett limuzin, az pont Miklosss számára lett kifejlesztve, hogy elférjen a rendelkezésére bocsájtott 25 titkárnő (nekem csak egy van, ezzel kapcsolatban már küldtem is kérvényt több és/vagy szebb titkárnő igényével, de a múltkori maláj szállítmányt elhappolta Zsivaagoo, a többi meg elmenekült, amikor meglátott engem... )
Azt ugye meg nem is kell mondanom, hogy ki az aki a Cég költségén nyaralni megy... Ráadásul nyaralásnak álcázott illegális kutyacsempészetet folytat (Boxer fajtájú kutyákra specializálódott)
Kérem a méltatlan vádak alóli felmentésemet, s hogy az igaztalan vádakért DonSasss súlyos büntetésben részesüljön, örökre "Hero"-lapot kelljen használnia...[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #23488 üzenetére
Tisztelt esküdtszék,
Kérném az alább vázolt bűntetés súlyosbítását!
A Hero lap túlzottan enyhe lenne az abszolut harverfüggőségben szenvedőnek!SeggsziklátAsrockot neki!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
otto14
őstag
Jó Reggelt topiklakók! )
asd
-
otto14
őstag
'Reggelt! inkább korai óra
@Paripa: akkor egyezik az ízlésünk
Linkasd
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #23488 üzenetére
Ebbol semmi sem igaz ! Elherdaltad a ceg penzet, ezert nincs penz
szorakozasrafejlesztesre ! Ezert a bitofan vegzed majd ! A pancelhadosztalyt meg valamivel bizonyitani is kellene....mivel a papirok (amiket a muzsikus eb nyilvanosagra hozott) 2013-ra szolnak...vagyis akkor voltak legyartva...tehat vagy 2013-ban volt a masodik vilaghaboru.....vagy te eltitkolod az igazad es szegeny vilaghaborus hosokre szeretned fogni a te nagyravagyasodat/kapzsisagodat !Azert ezen el kell gondolkozni egy kicsit, amikor a ceghez kerultel biciklid volt (az is egy ocska csepeli) ...most meg veyron, BMW, limuzin, pancelhadosztaly.......de ezert is kulon bitofa jar !
@paripa: en bevalalom a seggsziklat...de akkor te is orok IGP-re leszel itelve
Jo reggelt mindenkinek !
@kakaska: na akkor ez nekunk jo...majd sorban allhatsz Vizion-al meg paripaval.....
Hosszu es szar napnak nezek ele !
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #23493 üzenetére
Nem fog itt senki sem sorakozni, és várakozni.
Csak csorgatja mindenki a nyálát a csajokra, nyálazzuk az étlapot, miközben bőven megelégszünk a hazaival, és otthon vacsorázunk.
Esetleg Muzsikus, Mahrenburgonya és fiatalok fognak sorakozni, de szerintem a topik lakóinak zöme "házi koszton" él egy ideje.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
Yeffy
veterán
Igen, a 2-es designjában kétségtelenül az első fényszórók jelentik a leggyengébb láncszemet, vélhetően azért, hogy valamennyire elkülönüljön a 3/4-estől, s egy árnyalatnyival kevésbé legyen "dögös", de én ezt az apróságot megbocsájtom neki . Most képzeld el, megkapja az M3/4 motorját (igaz, lefojtva, de még így is feleslegesen sok teljesítménnyel), s mindez kisebb, könnyebb karosszériával, hát nem elbűvölő?
ez ok, és nilván ezért lett olyan, amilyen, de attól még számomra béna. idétlen. nem elég karakteres. mondjuk még mindig jobb, mint az 1er elbaszott menyétorra, hozzá meg a mostani fosvágen Polora eléggé hajazó segg.
a többi résszel nem vitatkozom, kicsi, kompakt, egy pörgős fincsi motorral nagyon adja. mondjuk attól még nyilván jöhetne, de nem bírom valahogy ezt a két orrkiképzést...no nem mintha az lenne most a legnagyobb problémám, hogy milyen új verdát vegyek a combos pízemből, ami kb elfogy napokon belül ismét
nem tudom, miről beszélsz, ritkán vagyok itt, de biztos úgy van
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz RaPiDsHaRe #23499 üzenetére
ez de egy unalmas duma már... -.-"
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest