Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz xatos3 #23050 üzenetére
Ember, olyan szkriptelt beteg szart... lehentelem őket, jön újabb kocsi, takarítok, pakolok, nem haladok, jönnek, ölök, nem fogynak, már ruszkik, kínaiak, koreaiak is mind hullák. Már elfogytak a dzsippek, buszokat, bicikliseket ölök. Ufókat is, mert már másik gémből is átjönnek, ennyi nincs leprogramozva Fart3-ba... Lassan mindenki meghalt, jármű sincs, még másik 2 gémből is kipucoltam, mennék, mert barátaim elrabolták... erre aszongya a sámán: lökd meg a kecskét. Na az apjuk pici pöcölőjét. Sajnos nem tudtak mit kezdeni a lehetőségekkel, ez a dragonos is, elviccelték, ennyire futja. Egy félprofi íro megcsinálta volna egy jól bekólázott hétvégén az összes küldit, sztorit, hátteret, etc. Így meg lett egy sablon sz@r, amire SENKI nem fog emlékezni pár év múlva.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Gyors kérdés 280X kártyából milyet vennétek?
Tetszene a Gigabyte és a Sapphire, vagy maradjak az Asus-nál, esetleg MSI?
-
pipo112
őstag
válasz RaPiDsHaRe #23054 üzenetére
ezzel most lehet várnék egy picit mert AMD most jelentette be az ár csökkentést , mondjuk kérdés ez itthon mennyire lesz érezhető
de a kérdésedre én MSI vagy AsusAzt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
ViZion
félisten
válasz RaPiDsHaRe #23057 üzenetére
Töltsd ki a cuccaid, mit adsz el?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yllgrim
őstag
Nekem MSI 290x-em van, amit kihajcsa (!) a 8350 meghuzva
Errol csak jot tudok mondani, 280x-et nem tudom, nezzel meg par tesztet a neten.
pl: "Well the ASUS outperforms the 770 by about 8 or so fps and it $40 cheaper. The MSI gaming can easily be overclocked to the ASUS's clock. The MSI also has 4 heatpipes with slightly bigger fans, so the MSI has a slight edge on cooling. The 770 is 256 bit while the R9 280x is 384 bit which means the R9 280x transfers 384 bits on the PCI-E 3.0 transfer rate while the 770 transfers 256 on the same transfer rate. The R9 280x also comes with 3GB of VRAM while the 770 is 2GB.
You'd be pretty stupid to get a 770 when the R9 280x has so much more to offer for $40 less. I myself am getting the ASUS R9 280x but is considering the MSI gaming because of the better cooling. "
De millio van a neten, en szeretem Asus-t, MSI-t most megszerettem, kerdezd meg itt, mit mondanak az okosok.
Mas, ki szereti Wolfenstein jatekot?
Ez nekem tuti vetel lesz, de lehet nem elso napon, elso patchet megvarom, na meg Watch Dogs[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
en nem vennek 280x-et hanem 290-et.
Azert a house of the rising sun nemetul...
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
ViZion
félisten
50k körül 7870 és R9 270 van csak ennél többet nem herdálok VGA-ra, azt sem most... Itt a tartály, meg a vizes motyók...
-
Yllgrim
őstag
válasz stratova #23063 üzenetére
Ezt a kort mar lefutottuk parszor, ha nem nezek FPS-t es mas egyebb teszt progikat, akkor teljesen mindegy milyen kartya van a gepben, nem latom a kulonbseget megneztem i5 - r9 290 en
A jatekokat ugyanolyannak latom futas kozben.
[ Szerkesztve ]
-
Zsivaagoo
őstag
Jóccakát Népek!
------------
Nekem a csengőhangom a "Panzerlied" .
A Lufthansa IT divíziójában dolgoztam. A főnök akkoriban Rainer Otto volt.Német látogatók érkeztek - szakmai, partneri - amikor muterom hívott. Panzerlied ezerrel megszólalt....
Rainer megfogta a hasát és röhögve berohant az irodájába.
A német látogatók egy része büszkén kihúzta magát és körül nézett, hogy hol van a zenekar...
A többi elkezdett hisztizni és picsogni...Csak egy régi vers megzenésítve. Az a baj, hogy német?
(Vagy - más esetben - hogy magyar?)Nem kérek elnézést mások ostobasága miatt.
Törölgesse mindenki a saját sejhaját.---------------
Na, ezért megint fogok síbérletet kapni, legalább 5.000 napra.
[ Szerkesztve ]
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
Yllgrim
őstag
válasz Zsivaagoo #23065 üzenetére
Aki volt katona, az tudja mi az h bajtarsiassag, kotodes, egymasert kiallas. Ezek a dalok mind errol szolnak, ezzel szerintem nincs is gond, mi is sokat enekeltuk amikor katona voltam, parszor lefokoztak, de minden egyes percet elveztem Kalocsan voltam egy evet, jo moka volt
Akinek haboru jutott o mar nem ennyire boldog, am ameddig mi emberek ilyen szanalmas idiotak vagyunk hogy hagyjuk annak keves fejesnek h ertuk harcoljunk, megerdemeljuk a vagohidat.
Harcban elesni hosies es egyben ostobasag.
-
Yllgrim
őstag
válasz stratova #23069 üzenetére
Elmondom neked is 290-et akartam venni, bent volt a rendeles overclockersban, es egyszercsak jon a hirlevel, hogy 379 a 290x MSI-tol, akkor 340-ert tettem felre az asus dcuII-est. 40 font a kulonbseg, kaptam 5 jatekot a 290x-hez, akkor arakon, nem akciosan:
BF4 35£, Hitman Absolution 15£, Sleeping Dogs 15£, Dirt 3 15£, Thief 35£
115£-i jatek es csak 40£ a kulonbseg, megerte vagy megerte?
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Vajon pötyigepárdfej mit árul...? FaXom az adatlapjába.
Az én rózsám... Zseni ez a jóember, már MR2-es szereplésnél kitárgyaltuk munkahelyen, nagyon van érzéke a zenéhez.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yllgrim
őstag
válasz stratova #23072 üzenetére
Jo ez a vas, en szeretem, engem csak ez erdekel Ez egy emocionalis valasztas, ha lenne penzem, egesz allo nap csak gepeket szerelgetnek a magam kedvere, epitenek mindenfele vasat, ez hosszu evek utan egy uj asztali cucc Valoszinu vannak gyengesegei, es latom a teszteken h vannak
kihajcsahianyossagai, de nem baj, kihajcsaPeace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Habugi
addikt
Sapphire Vapor-X, Tri-X, Toxic
A Giga egy (nálam jobban hozzáértők szerint) olcsósított cucc, VRM-et sem lehet rajta mérni.
MSI nem lenne rossz, a VRM hűtése elég karcsú, akadt már olyan a topicban aki emiatt adta el.Asus..., nos nekem Asus van de nem mondanám, hogy ilyet vegyél, van itt némi tervezési érdekesség.
Jó pár hét volt mire net kurkászás, nyomozás, érdeklődés beépített pékségek alkalmazása hatására kiderült egy-smás. Röviden talán itt foglaltam össze a legjobban: [link]
Persze bővebben olvashatsz róla a topicban..Ha most vásárolnék mindenképp az aláhúzott három kártya valamelyikét venném, 280x-ek között bizony a Sapphire dolgozott a legjobban.
Végezetül pedig egy 280x Valley extravaganza, hogy kb mire számíthatsz: [link]
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz Yllgrim #23074 üzenetére
+1
A teszteken túl az ilyenmarháknakfanatikusoknak fontos a "feeling" is. Nekem a mániám a sok ram, meg a halkság, SSD... Most is vízre meg perifériákra elb.tam egy újabb, gyorsabb VGA árát... Azért ha a régit eladom, akkor ~60 k-ért már -nekem- komoly VGA vehető, de neeeeem, mert a gép hangos Ráadásul a bill pont nem is halkabb a korábbinál...Nekem Te nem vagy más...
Nah, még egy Ákos dal, 'oszt jó éjjt! [link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yllgrim
őstag
Mar egyszer csinaltam ilyet aztan elkoltoztem, de most asszem beruhazok egy par-ba, es a vegen ott a magyarazat miert nem futok inkabb
-
stratova
veterán
Nincsen baj az emocionális döntéssel sem, sőt.
Ha lehetne itthon kapni, szívesebben birtokolnék garanciális AMD A10-5750M-es Probook 655 / 645-öt, minthogy remélhetőleg 100 alatt megvegyem a pár évvel idősebb, de egy kategóriával felette álló céges Latitude-ot. Hogy aztán AmdMsrTweakerrel finomhangolhassam kedvemre (mert egyébként olyan szinten nem lehet érdemben tweakelni egy egyetlen APU-s notit, hogy haverom, szüleim gépeit pátyolgatom vagy válogatok másnak össze konfigot). Csakhogy előbbi gép egész Európában nem kapható, de külföldön is csak az egyik legdrágább gyárilag SSD-s konfigurációban (így lehetetlenítenek el az OEM-ek egy egyébként életképes konstrukciót).Ősök régi gépe hasonló "régen vettünk hardvert" felindulásból kapott ~40-ért ház+hűtő(k) cserét az X2 3800+ -> Phenom II X4 945 csere után. De páromtól hallani az "Ez milyen gyors lett!" mondatot priceless (ők ugyanis fel sem figyeltek rá )
A főbb komponensek sajnos licensz okok miatt nem cserélhetők, hacsak nem tanulom ki a registry hack XP -> Win7/8 fortélyt. Mert Inteles környezetükben (jutányos áron vett garis HD+ Probook 6560b) minden alkalmazás csipogott a régi rendszerről készített virtual image indításakor).A többieknek ez ösmerős, bocs ha untattam a nagyérdeműt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
gyáá
itt ahol lakok árulnak egy gtx 660-at 15 ezer forintért, meg egy i3-as konfigot SSD-vel, 7770 vga-val táppal mindennel 39 ezerért. holnap lehet gyorsan meg is veszem az egészet. szerintem kapta a gyerek nem tudja mi lehet vagy én nem tudom. de gyanús
-
Habugi
addikt
Szerintem állati jó a géped. Igazi AMD high-end cucc, böszme játékvas!
Irigylem tőled nem kicsit, ha azt nézzük vga/ház stb, az enyém a tiednek a Magyarországi megfelelője..
Intel oldalon lehett volna egy i7/780Ti kombó, kétszer ennyiért. Szoríthattál volna kupakolás közben mint Sas úr! Érdemleges fps különbség meg lenne játékokban 10-15%, jóesetben 20% mert azért a 780Ti erősebb.
Csattogtathatnád a nyálad az "elitisták" között. Nem, bele se menjünk és nem, nem kivánom ráhúzni ezt senkire a jelenlevők közül, ennyire azért már ismerem a társaságot!Nekem valahogy frankóbb attól, hogy a kisebb vadat támogatom mind cpu mind gpu vonalon.
Minden csont piros, már csak egy oldschool Testarossa kéne a garázsba!
(Az utóbbi 10-15év általános autodesignja valamiért marhára nem fog meg, sem a sok elektronika.. )(#23079) LaciCRM:
Azt azonnal vedd meg, akkor is kár otthagyni ha a cuccoknak a fele halott!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
otto14
őstag
-
MrM94
addikt
válasz RaPiDsHaRe #23084 üzenetére
inkabb az en 780amra csereld!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Peaceliker
addikt
válasz #81556480 #23081 üzenetére
Na, megvan már a gép? Már holnap van!
Jó reggelt néktek!
Le kell írnom nektek is, mert ki vagyok borulva azóta is, milyen balfasz vagyok …pedig már 2 napja vt.
Egy pc táp ból készített akku töltő tápot kaptam, lecsereltem a csatit rajta, majd kimertem és nem működött …csak úgy néha egy picit …mondom öreg, évek óta áll, halott. Kaptam egy másik régi tápot. Elonditottam, megy. Vezetékek et kiforrasztottam, kábel beforraszt, nem megy. Akkor már kezdett gyanús lenni a dolog. Szaroztam, de csak semmi. Majd vezeték kiforraszt és megy …mondom neeee, ilyen béna csak nem vagyok …és de …há nem csináltam vhogy egy rovidzarat? Ilyen amatőr dolgot …nem is gondoltam rá, azért szaroztam vele annyit …
Ki vagyok azóta is …ezt eljatszom a kis helimmel, 60 dolcsi egy új panel bele …majd a gép ára …
Most úgy ki vagyok, mint Laci, amikor eltört a széke!
2 napig leírni sem tudtam a sokk tól"Oh my Goa'uld!"
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt emberek ! Ma megjott a tavasz angliaba is...szepen sut a nap...nagyon sok a munka...el vagyok faradva. Idegesebb, ingerultebb vagyok az atlagosnal...ez a rohadt stressz..
@szusz: jeeee, milyen noooob dolog. En is jartam mar parszor ugy
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
válasz Peaceliker #23088 üzenetére
1oraval ezelott wtf fejjel neztem a bejegyzesedre hogy pc tapbol kiszedett akkutolto..u3x is rosszul olvastam..most ujraolvastam megint ..mostmar jol olvastam h keszitett:d nem csak te vagy neha noob ez vigasztaljon
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
COD-Ghost megrendelve
Xbox One megrendelve....(nem nekem de ki fogom probalni 1-2 napig )
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #23098 üzenetére
Engem mar regota vonz egy ilyen konzol (Xbox1, PS4). Meguntam a szivast meg a temerdek penzt kiadni VGA-kra....most lesz lehetosegem par napig tolni....kivancsi vagyok milyen erzes shooter jatekokat konzolon jatszani.
Fifaztam es autoverseny jatekokat mar jatszottam...azok siman elvezhetoek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest