Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
válasz MiklosSaS #23849 üzenetére
már csak az a nagy kérdés hogy lép-e az amd és időben teszi-e azt
mert ha teszem azt egy most még piacon se lévő 4+ ghzes 8 magos aput kiadna az már nekem is érdekesen hangzana FŐLEG ha lehetne az apuval crossfire perverzkedni egy 7970el mellé
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz xatos3 #23855 üzenetére
Ne almodozz...az AMD nem fog lepni semmit. A harmatgyenge APU-kat babusgatja.....legyen majd az Atomnak/Celeronak es Pentiumnak konkurencia.....az i3/i5/i7 mar nem erdekli. Ott nincs eleg $$$$ .
(#23856) LaciCRM: rendben fonok. Megjegyzem !
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
Nah, az R9 270 OC-re kellene dobni 20k-t és menne a csere. Szerintetek? Árban jó? sztem nem beteg a VGA-sem, teljesítmény elég lenne biztosan, mert bennem aztán van kompromisszum.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Valaki vegye mer ki ezt a kurva reszeges alkesz macskat a hazambol !!!
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz mackosajt #23839 üzenetére
Naaaagy kalappal!
xatos3: AMD hanyagolja a high-end CPU vonalat.
A szerver útitervben sem szerepel Piledrivernél frissebb modell 2015-ig. S ha megnézed éppen a 1P (FX-ikertesó Opteron 3300-as sorozat) modelleket váltotta az APU.Utána pedig Puma+ magos (továbbfejlesztett Jaguar mag Kabini/Beemaból) APU-kat/CPU-kat gyártanak, a sok magot pedig Freedom fabric segítségével szolgálják majd ki szerver szinten.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
INGYENES ORIGINA A FIFA WORLD ES A PLANTS VS ZOMBIES AKIT ERDEKEL!!!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
Csak szétkaptam a vga vizet.
Érdekes, hogy semmi trutyi nem volt benne...
Viszont tudtam még húzni a blokk csavarjain, így szorosabban érintkezik talán megint a VRM-nél.
Fánkot ráengedtem, eddig tetszik.
Megint nyertem pár fokot.Viszont jövő héten beszerzésre kerül egy kis fujipoly extreme gap pad. Nem az ultra, csak az extreme. Meglátom, javít-e. Ha igen, lehet szerzek Ultrát. Nem a mosószert!
Jah, és ha már így szétkaptam, akkor meg is szopattam magam.
A cső visszarakás után szivárgott állandóan.
Addig matattam, míg megtaláltam a Zalman áramlásjelzőt. Benne 2 szép csatival.
Széttekertem. Persze mondanom sem kell, pont a vékonyabbik csőhöz való volt az egyik hollander.
Ujjam szétment, ment sehogy nem bírtam rákapatni a menetre a hollandert. Vízhólyag rulz...
Alaposabban szétnéztem, és megláttam, hogy az egyik vékonyabb falú csőnél a vastagabbra való hollander csücsül, bent a sarokban.... most már ott a megfelelő van, meg a VGA-n is jól áll a cső és nem folyik.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #23870 üzenetére
En most szopatom magamat az EK-val...termeszetesen a haz pompa talpja kivalo, passzol is meg minden.....csak hogy az EK ponpan levo furatok nem passzolnak....az EK talp pedig nem passzol a haz furatokkal........ugy hogy jon hogy beleverjek valamit az EK-ba meg a Phanteks be is......
Visszasirom az regi jo kis leghutoket...azok voltak a faszak !
-
=HG=
addikt
Én itt vagyok állandóan "olvasó" minőségben... Csak van egy mondás, lehet nem pontosan idézem, de:
"Csak akkor beszélj, ha a csendnél értelmesebbet tudsz mondani" ( Mahatma Ghandi )
Bár ezt többnyire nem tartom be ..
mackosajt linkje után nem csoda, ha orgiát olvasol !
miklosss2012: Megint ugyan abba a gödörbe pottyansz! Megveszed a legdrágább, legprofibb cuccokat, és elvárod (joggal) hogy teljesen hibátlan cuccokat veszel..Aztán rájössz a hibákra és vered a fejed a falba..
50 év tapasztalattal mondom : Semmi nem hibátlan ! (Még én sem! ..Na jó, talán.... )[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
hol a macsupicsuba látjátok a free gammákat?!
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
mackosajt
addikt
-
Yeffy
veterán
-
Mahrenburg
őstag
Nyereményjáték: Milyen típusú autó volt a képen látható eredetileg? :
A helyes megfejtést beküldők között Kakaska eredeti DonSasss-tollakat sorsol ki!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #23881 üzenetére
Bentley !
Vegre osszeraktam a gepet...mar szelloztettem.....egyenlore nem szivarog/cseppeg....A Phanteks nem tokeletes, de fenyevekre can a Corsair Obsidiantol minosegben !
-
Shokkolo
addikt
chrysler 300c
esetleg srt8...[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Mahrenburg
őstag
Az előbb a feltöltés kis méretben valósult meg, ezért most még egyszer:
A helyes megfejtést beküldők között Kakaska eredeti DonSasss-tollakat sorsol ki!
Hogyan kerültek NagySasss tollai Kiskakas tulajdonába: 1.rész és a 2.rész
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
stratova
veterán
300c-ből faragtak Bentleyt.
Igazgató Úr, ez esetben nem kellene megvárni míg Don Sass (ismét) megtollasodik? Már ha több nyertes is van.
A képregény epic!
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #23885 üzenetére
" ...Don Sass (ismét) megtollasodik?" -
Természetesen az első kopasztás után Kakaskánál maradt tollak kerülnek most kisorsolásra, az újratollasodás utáni tollak majd egy következő játék nyereményalapját képezik.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MrM94
addikt
Megjottek a kartyaim Mar csak a tapra kell varnom
-
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #23884 üzenetére
és nyertünk Stratovával?
-
ViZion
félisten
jó-jó, teli vagy píííízzzel, ezt akartaad hallani?
Komolyan: mi a bránerre kell kettő ebből? Több monitoron játszol, vagy mi? Mondjuk én Hercules monitorral kezdtem - sőt, régi TV-vel, szal. nekem már fHD is csodás , de kíváncsi vagyok mi az, amihez kettő kell ebből a szörnyből
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
otto14
őstag
-
MrM94
addikt
válasz Yllgrim #23889 üzenetére
Hopp,lehagytam, nem az enyemek
Kell a fracnak tartsak meg,vagy legyen normalis arban,talan majd 2.5 ev mulva esetleg.Szerintem hulye aki megveszi Szep meg jo meg fasza,de 2 vizezett,tuningolt 780TI vel ugy szajbavagod,hogy kimegy belole a divat...
6k euro,van a kepen ha a csavo majat es belso szerveit nem szamoljuk ,biz isten nem irigykedek de mas abbol autot vesz,vagy elmegy n szer nyaralni...@mahrenburg: Ilyen igenyes kivitelezesu es vicces kepregenyt meg nem lattam,fogadd oszinte elismeresemet.Ez igen! Ez egy minosegi poen volt!
@Mackosajt:Mi a szar az a kek valami a vididbe?Amugy csinos a volt alaplapom Reservator?Az a radi+reservoir egyuttesen?
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Ja, az a kék az egy Reserator, ami tartály és "radiátor" egyben.
VGA-val együtt nem bírná a rendszert, még a klíma és a 360-as radi is kevés egy kiadós bf4 közben majdnem az 1 szem ventivel megtámogatva. Szóval hőleadót fejlesztenem kell majd.
Most a VGA a jelek szerint átment a teszten. kb. 5-10 fokkal alacsonyabb a VRM.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
Akkor is megéri a 7770+20k a giga R9 270 OC-t, ha boltban 49k és BF4 kódot adnak vele (ha még tart)?
Néztem a topikban, tuningolni akarta, de nem lehetett 1050 MHz fölé lőni, nekem ez nem baj, nem húzom, mert nem.
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #23898 üzenetére
Most akkor mi van? 20-at ráfizetsz, postákkal, és kapsz bf4 kódot is? Vagy azt nem kapsz?
Ez a kártya kábé 7870 szint lenne? Jól tippelek?Logokat átnyálazva 10 fokot nyertem a VGA-n ma.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest