Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #118549 üzenetére
Erjel csak ra ha mar szemelyesen viszem el magyarhonba...
@Laci: dolgozza'ma kicsit te is. Mindjart jon a birsag megint
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
mackosajt
addikt
-
törölt tag
Az a gond ezekkel az állásokkal hogy most is majd be hugyozok oszt nincs hova.
Nemtom meddig leszek. Lehet megunom oszt felbivom hogy menjunk haza hagyjuk ezt a hetet a picsába
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Lement ma a matek is, ez pite volt. Nem úgy mint a tegnapi magyar, ahol perceket gondolkodott MINDENKI azon, hogy mit akarnak kérdezni, és majd csak utána jutottunk el odáig, hogy megpróbáljunk rá válaszolni is!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #118574 üzenetére
Vigyél engem is. Küldöm faxon az útlevelemet...légy jó fej és intézd a hotelt, repulőt meg amit kell. Cserébe delidelheted az én 7700K-mat
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
KKK
2017-ben anyakönyvezhető különleges férfi nevek:Apaj, Agamemnon, Alpár, Aurélián, Barakony, Benája, Bors, Ariel, Dzsamal, Dzsasztin, Dzsúlió, Cvi, Csatár, Boáz, Brájen, Enrikó, Erdő, Erős, Euszták, Gotlíb, Fajsz, Fernándó, Jefte, Jukundusz, Hannibál, Hamilkár, Hárs, Gida, Góvinda, Fortunátó, Kajetán, Karcsa, Kardos, Karion, Kerubin, Krizosztom, Koriolán, Kos, Kövecs, Kratosz, Kücsid, Lizander, Modesztusz, Malakiás, Malik, Manóhar, Melkisédek, Mózsi, Naftali, Nárájan, Naróttama, Nepomuk, Odiló, Orlandó, Piramusz, Polikárp, Raúf, Rátold, Román, Srídhara, Tamerlán, Tonuzóba, Tullió, Vérbulcsú, Vitályos, Vulkán, Zílió, Zuriel.
2017-ben anyakönyvezhető különleges női nevek:
Adelgund, Adeodáta, Agrippína, Ajándék, Ájlin, Ajnácska, Akaiéna, Áldáska, Ánfissza,
Annunciáta, Angyalka, Arany, Árpádina, Asszunta, Balzsam, Barack, Barka, Baucisz,
Bogárka, Brohe, Búzavirág, Cila, Csaga, Delfina, Dezideráta, Dzsindzser, Ekaterina,
Életke, Eperke, Fahéj, Fehérke, Füzér, Gesztenye, Giszmunda, Gyopárka, Hágár,
Hatidzse, Havaska, Hófehérke, Hunorka, Ifigénia, Immakuláta, Ingeborg, Kandida,
Kisanna, Korall, Küllikki, Lula, Maminti, Mátka, Mirandolína, Moána, Nájiká, Nilüfer,
Nurbanu, Oana, Opika, Őzike, Pintyőke, Pompónia, Poppea, Psziché, Remény, Romi,
Rozamunda, Skolasztika, Szengláhák, Szüntüké, Tavaszka, Tűzvirág, Ünige, Vanília,
Vrindávani, Zöldike. -
Lacielvtárs
nagyúr
Jó reggelt lustalkodo népség
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #118587 üzenetére
#hóvanazmán
Jó reggelt.
-
bandi0000
nagyúr
Na asszem én is úgy járok mint egyszeri Ellánk, én is agyalok rajta h tv-t vegyek, de ha már veszek akkor csak 4K HDR kéne, de viszont lehet tényleg több lenne a hátránya mint az előnye, oled meg kezd értelmes áron lenni,már 400 ért van 55"
Xbox One: bandymnc
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz bandi0000 #118589 üzenetére
de az 55 col az túl nagy
amúgy én is arra várok hogy az oled jó áron legyen és akkor venni szeretnék majd olyatstratova: bizony rég volt már a reggelt, a jó meg még régebben volt...
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot!
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #118592 üzenetére
tudom, vagyis valami 10 bites hdr-t emleget mindenki...
nem tudom, én is ott vagyok hogy ha vennék, akkor olyat ami, tuti jövőben sem számítana elvaultnak, de viszont az is benne lenne a pakliba hogy 10 év múlva tudnám csak kihasználni ezeket, szóval akkor elég lenne egy fapados fullHd, de akkor meg már minek vegyek fapadost, mikor itthon van a felső kat fullHD
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #118587 üzenetére
Reggelt
-
bandi0000
nagyúr
Ma 14 holnap 24 fok grat időjárás... Rohadt hideg van most holnap meg megyulladunk majd
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bandi0000 #118593 üzenetére
Így van. Mert belépő szinten szinte minden TV 8 bites panellel megy. Nekem a KU6400 is ezt tudja. Persze van ahol azért ad egy kicsit a HDR, de közel sem olyan, mint kéne..
Tegnap este Én 10 fokban tekertem hazafelé bringával.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Itt frankó idő van. 17 fok, süt a nap....nulla munka kedv .
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!