Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
Reggelteket.
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
Na vajon ma reggel mi nyomja a Norbi agyát?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Igaz, P10, és nem lite, de akkor is..
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #118105 üzenetére
Egyelőre nincs szükségem rá, de majd beszámolok.....csak az a baj higy nincs kinek. Mert te 20 év alatt egyetlen pinát láttál élőben
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #118110 üzenetére
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #118112 üzenetére
HaziMozi
BuziLeszbi~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #118120 üzenetére
Most erre lenne egy frappáns válaszom, de inkább nem.. Bár, na jó.. Erre ennyit tudok mondani..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #118121 üzenetére
Nekem az egyébként alpári hulladék kategóriás, ámbár mások által sokat idézett Torrente "..az nuku..!" momentum ugrott be erről..
(#118120) MiklosSaS:
Tudod h nem szokásom senki számára ilyen jellegű támadási felületet önként átnyújtanom, tegnap sem tettem.., egyszerűen csak valakinek rém gyenge napja volt szövegértés/szövegértelmezés terén és jelentett, betudom a hétfőnek.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #118125 üzenetére
Másikra akart menni:
Eh a marketing BS szintű hivatalos választ kár volt elolvasnom. Szerintem mindenki ragasszon rá no fear matricát és drámaian fog gyorsulni a random write, sőt egy random matricával tovább fokozható a teljesítménynövekedés. Pl random karbon matricával.
Na jó befejeztem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nah, ma vagy holnap szét fog menni a kuplungom. Csak az a kérdés csehbe vagy duicslanba ér a gyász.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az 1$ csomag hasznos lehet. Az advanced system izét pedig ingyen sem használnám, nem, hogy pénzért..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #118134 üzenetére
Jah, szinte minden van, de vannak funkciók, amit mondjuk csak ezek tudnak.. ~300 Ft-ot megérhet, ha valakinek kell, szerintem.
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
Na kuplung kaputt. Méghozzá csehbe egy kútfejnél
-
MiklosSaS
nagyúr
Reggelt
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #118145 üzenetére
Van is minden reggel.
-
MiklosSaS
nagyúr
Na?! Mi ez a pangás? Nekem 20 perc mulva indul a szopóroller a melòban...audit meg értekezlet...meg egy rakás munka. Ha szerencsém van este 10-re hazaérek...
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #118148 üzenetére
Futózás reloaded meg a sör is.
Nekem is nézni kell vmi újat 195/55/R15 méretben ez a lassú deffekt nem vidám dolog. A téli hónapok alatt a jobb első és bal hátsó lassú defekttel 0,0 ill 0,5-re esett, illetve pár nap alatt a rosszabbik 2,2-ről 1,8-ra (így frissen 2,2-re fújva még hazajöttem vele). Meg úgy tettük fel, hogy az első kerekekre azok az abroncsok kerültek amik tartották a 2,2-t.
A téli 185/65/14-es acélfelnin még rendben van (ott viszont a felni rohad szép lassan... a következő szezonban felújítás vagy csere)
Madaras tescoban a MultiHawk 2-es és TZ300a Firestone-t, de nincs a méretemben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Milyen processzort vegyek?
- Overwatch 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!