Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz Habugi #114708 üzenetére

    Ezt mar magamban elkonyveltem hogy c/c-ban most elfogadhato, vagyis jo szintet fog hozzni. Mar azt is elkonyveltem hogy Keller munkajanak hala, bizom benne hogy jo lesz, es jo lesz! Keller nem Papermaster se nem Raja, o nem viccel..ha kiad valamit a kezebol az altalaban (199 %-ban :D) utos!

    Engem most mar az erdekel hogy erre mit fog lepni az Intel. Kiadjak a kerekre csiszolt skylake-t kicsit taltositva...vagy mindenki baromi nagy meglepetesere elohuzznak valamit ami verni fog, rendesen.
    Ugye, nem vagyunk naivak hogy azt hisszuk hogy egy olyan hatalmas ceg mint az Intel nem tudta elore mit hozz es milyen lesz a Zen. Hiszen ha neki nem volna szuksege az AMD-re akkor siman hetek alatt ossze tudna roppantani...es meg sem erezni.

    Engem az aggaszt hogy meddig engedi az AMD-et jatszani. Hogy gondoltak el a dolgokat. Vagy annyira mar nem erdekli oket a "desktop" hogy nem is igazan foglalkoznak vele...
    Franc sem tudja, de ahogy kezdtem belemerulni a temaba...tobb mint 2 orat beszeltem errol Elric-el is...kezd bizzseregni az oldalbordam a kivancsisagtol.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák